Sziasztok. Inkei Alexa26 nevű hirdető hölggyel vígyázzatok. Átverés. Most levette magát. Böhönye is volt már kiírva... Ma este sajnos engem sikerült megkárosítaniuk. Ha feltűnik bárhol, jelenteni fogom.
Sziasztok. Inkei Alexa26 nevű hirdető hölggyel vígyázzatok. Átverés. Most levette magát. Böhönye is volt már kiírva... Ma este sajnos engem sikerült megkárosítaniuk. Ha feltűnik bárhol, jelenteni fogom.
Szemorvoshoz kellene mennem... Hannát Hellának láttam először. Pedig Hella SAJNOS már NEM hirdet! :'(
Valahol meglehet nézni a masszőzöket? Mert a weboldalon,facen nem látni semmit....
Mi a neve a szalonnak.......?
Őszintén kellemes masszázs, érzéki szopás, szopogatja finoman nyalogatja eléggé lehet élvezni. Maga az érzés ahogy csinálja az remek. Most hogy a teste milyen ... hát az más kérdés, kíméletlenül mondva tejeszacskó. De szerintem kárpótol mindent az érzés amit kapsz korrekt. Úgyhogy biztos élvezet vár ha mész.
Üdv! Tudtok valakit Nagykanizsán aki franciázik olyan jól mint Virginia tette? Aki nem kapkod, nem kezez, hanem valóban szopja, ahogy azt kell akár hosszabban is.
Sziasztok!
Szerintetek kinek van a legmocskosabb, köpködős, nyálas franciája Debrecenben?
Előre is köszi a válaszokat!
Néhány napja meglátogattam Whanpent a színház utca masszázs szalonban. kedves negyvenes hölgy. Egy barátom ajánlotta.egyórás masszázs 10, full extra plusz 30. A francia szuper, a szex kicsit jobb a közepesnél. de jól éreztem magam. bár azért 40 ezer egy kb 15 perces szexért és 40 perces masszázsért nekem sajnos drága
Egyáltalán felvette már valakinek a telefont??
Voltam, írtam üzenetet
Hannánál én is voltam többször, és még megyek is, tényleg korrekt, a képei is frissek, semmi csalódás.
Vivienn (33) régi motoros. Egyszer voltam nála, igaz csak SOS-re, még 2016 körül. Velem közel sem volt kedves, inkább le akart tudni gyorsan. Pedig én mindig normálisan kedvesen állok a lányokhoz. De egyrészt fiatalabb is volt, másrész lehet, hogy rossz napja volt, harmadrészt lehet, hogy egy ilyen "alap szolgáltatáshoz" nem járt nála még a kedvesség is, passzolom. Viszont sokaknak meg jók a véleményei róla, a "*** moderálva ***" tele van pozitív véleménnyel (meg van pár negatív is, de hát kiről nincs?). Szóval, mivel régóta itt van, és sokan "dicsérték", én helyedben kipróbálnám, hátha szerencséd lesz. Amúgy meg szépnek szép lány, a cicik nekem az egyik legszebbek voltak, az eredeti cicik között. Tehát én sem nem ajánlom, sem nem nem ajánlom, hanem mondtam egy opciót, tippet.
Szia!
Gina (30), Hanna (35+) és Tina (a korábbi Szilvi). Ők teljesen korrektek tapasztalataim szerint.
Hali!
Tudtok korrekt lányokat ajánlani?
Kor, kinézet kevésbé számít, csak próbálom szűkíteni a felhozatalt egy kicsit :) Korábban írtatok amandát, adát, rajtuk kívül ki az aki még ajánlott kategória?
Én két éve voltam nála! Nem nagy eresztés és ami az adatlapján szerepel annak a felét ha vállalja! Natúr cumit felejtsd el nemhogy a popót! Katasztrófa a lánygyerek! Mondjuk kevesebb rózsát kér az átlagnál de inkább fizetek többet a jobb a élményért egy csinosabb hölgynek! Sietett kapkod stb
Sziasztok.
Vivien masszázs(43)/Vivi(43) valaki probálta?
Viki878 mekkora egy hápé!
Megbeszéltük hogy megyek, időpontot foglaltam előre.
Odaérek a házelé és mintha elvágták volna.
Írtam hogy mi lesz és próbáltam hívni is.semmi válasz.
Eltelt másfél óra és üzent hogy ha akarok akkor most mehetek.
Valakinek hasonló tapasztalata?
Csak óvatosan a hölgyikével! régebben Kinga 26 néven futott.
Niki35- ről van valakinek véleménye?
Lilla 40. Barátnő feeling.... Beautiful..... Nagyon de nagyon régen éreztem ilyet.....
Nem a másik, pozitív élményre akartad te ezt a kérdést írni? Mégis ki a fene keresne direkt rossz szolgáltatót? XD