Megint a többség kap búntit más sz..sága miatt.Ez nem lesz így jó.
Alexan · Újonc · Megint a többség kap búntit más sz..sága miatt.Ez nem lesz így jó.
Petya_001 · Tag · Értem. De privátban sem tudunk üzenni. Vagyis én nem.
Cirkuszoltak állítólag.
Petya_001 · Tag · Szerintem a gyufát! Mindenki! 😁
Alexan · Újonc · Úgy néz ki,ma chat nélkűl maradunk.Valaki kihúzta a dugót,vagy a gyufát🤭
Nyilvánosba nem írhatsz? Azóta se jó amúgy. Levelezést kár volt a chatbe így beolvasztani mert így az se elérhető
Petya_001 · Tag · Én is írtam amikor észre vette. Remélem hamar megjavítják.
:D Már azt hittem a nyilvános rész után a privát chatról is letiltottak azé nem érem el, de ezek szerint akkor más gond van!
staffi · Őstag · Nekem sem☝️ irtam is a szerkesztőknek. Azt hittem ki lettem tiltva a chatről de akkor látom másnak se müködik.
Timur · Újonc · Nekem sem
Nálam sem
Petya_001 · Tag · A csevegő nem nyitható. Másnál is vagy csak nálam? :O
Chat csak nálam nem működik? Nem maga a chat miatt fontos, de másképp nem lehet a levelezéseket elérni
Petya_001 · Tag · 🤣🤣🤣
Persze Arany Jani Toldi. Tik-tokon nem láttad?
Sziasztok. Útszéli angyalkák szoktak még valahol lenni nyíregyházán? Ha igen náluk hány rózsa a tarifa? Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok volt már valaki kedi19 hez elég szemrevaló de nincs róla semmi.
BlackMan88 · Újonc · Virág 24, hogy miért vártam ennyit, hogy meglátogassam??! 😁 Nagyon kellemes társaság, a többiről nem is beszélve! 😋 és az a brutális popsi! 🥵😋 puszil: az üdítős! 😁😋😘
Szia! Az egy nagy kamu hely, többen próbáltuk felhívni (kb.10-15 hívás egy hét alatt) mindenféle időpontban, soha nem vették fel, üzenetre nem válaszolnak semilyen felületen.
Sziasztok,
Kata masszőrhöz járt valaki korábban? (Vékony, szőke, késő 40-es csaj) Majdnem 2 éve voltam nála, aztán többet nem hirdetett, a telefonja nem kapcsolható. Lehet, hogy külföldre költözött,nem tudok róla semmit... ha valakinek van infója, azt szívesen fogadom privátban.
Köszönöm előre is!