Üdv!
Cony 40 érdekelne.
Valakinek infója?
Lehet privát üzenetben.
Üdv!
Cony 40 érdekelne.
Valakinek infója?
Lehet privát üzenetben.
Ha egyre gondolunk akkor tavasszal jártam nála legutóbb (meg évekkel ezelőtt többször is) A hirdetése hol van, hol nincs, de akkor azt mondta, hogy bármikor lehet keresni.
sziasztok
valaki járt már ennél a szép fekete démonnnál? Kedves lány vár.
ROMÁKAT NEM FOGADOK.
Kitti (25) - Debrecen
Jól néz ki a fotókon, szívesen meglátogatnám.
köszönöm szépen
sziasztok
Hát igen a max erre áldozok 20/25 többet nem ér meg nekem
Zsófi 36 az apróbol.... A középső képe annyira ismerős egy régebbi hirdetésbol.... Két lány hirdetett az apróban.....
Igen, őt keresem !
Annyit még hozzátennék,hogy eléggé pökhendi stílusa van.Ráadásul próbálja úgy eladni ezt a dolgot,mintha ő szívességet tenne xD. Egyszerűen hihetetlen....
Brutálisan elszálltak az árak néhány csajnál. Nemrég ráírtam egy lányra viberen és olyan árakat írt vissza, hogy majdnem leestem a székről... Fél óra 40, egy óra 60 k... igaz, ebben minden extra benne van, nah de akkor is!!
Szia. Antónia érdekelne engem is. Én még nem hívtam, esetleg ha tudtál vele beszélni irj vissza lsz. Köszönöm.
Nem mondom hogy nem fizettem egy órára 30-40k, és volt hogy ezt a pénzt jobb lett volna egy hajléktalannak adni. de hogy ezért már sok lány épp hogy csak alapokat válal. Punci nyalás, újjazás nincs is vagy extában majdnem ennyiért. Nincs simmi meg jóformán örülj neki hogy be teheted .
Hol hirdet? Nem találok ilyen nevű hirdetőt... régebben volt egy Melani01 vagy valami hasonló, ő valójában egy másik településen volt, Hévíztől 20 percre kb
Melánia néven hírdetett egy lány Hévízen.
Nem tudtok róla valamit ?
Helló !
Csak éppen mire oda 3r hozzá az ember addig vissza mondja a találkozót én így jártam vele kétszer is és elötte fixre meg beszéltem vele telefonon hogy biztosan megyek .
Más lánynál nem jártam így mert akivel le lett beszélve ő fogadott is.
Dehogynem. Velem is eljátszottad. És nem jelezed az okát. Ennyit a megbízhatóságodról.
Lily
Ha ez nem valami közvélemény kutatás akar lenni,nézd meg a privát üzeneteidet,biztosan kaptál választ tőle.
Mivel értelmes,kedves kis hölgy.
Vagy mennyivel egyszerűbb lenne felemelni a telefont és megkérdezni. Szia Gréti, XY vagyok. VL-en láttalak és érdekelne mennyi nálad egy fél óra/óra és milyen extra szolgáltatásaid vannak esetleg ami ebbe nincs benne... Ahelyet hogy itt várod a sült galambot, 2 perc alatt kideríthető pontosan, mellébeszélés nélkül. Különben meg tévedsz, (számomra) az egyik legjobb szolgáltatóként egyáltalán nincs elszállva az árakkal ennyire, magasabb mint az átlag, de magasabb minőséget is kapsz. Jah és mielőtt valaki vitát kezdene generálni, lesz*rom mit gonolsz róla a postom lényege nem ez. A postom lényege, hogy fogd meg a teleont és kérdezd meg... Písz.
Helló. Meglátogatam a Vanda 24 nevü hirdetőt. Aki szereti a képen látható testalkatú lányokat annak teljes mértékben ajánlom. Nagyon kedves,figyel rád,kedvedben jár! Nagyon finom franciát kaptam,amit viszonoztam is,amire jól reagált. Nekem nagyon bejönnek az ilyen alkatú lányok. Én nyugodt szívvel ajánlom. Van barátnője is,akivel volt szerencsém beszélni pár szót. Ő pont az ellenkezője. Vékonyabb testalkatú lány. Szóval aki olyan kategóriába keres nyugodt szívvel mehet . Szolgáltatását nem próbáltam,de szerintem ilyen teszel,a látvány is már felállítja a cerkát,akkor meg már baj nem lehet. :-D
Sziasztok. Inkei Alexa26 nevű hirdető hölggyel vígyázzatok. Átverés. Most levette magát. Böhönye is volt már kiírva... Ma este sajnos engem sikerült megkárosítaniuk. Ha feltűnik bárhol, jelenteni fogom.
Szemorvoshoz kellene mennem... Hannát Hellának láttam először. Pedig Hella SAJNOS már NEM hirdet! :'(