Selena23 rol tud valaki irni hogy milyen.köszi
Selena23 rol tud valaki irni hogy milyen.köszi
Sziasztok mindenkinek. Tündi városunkbol eltünt?
Sziasztok! Kirarol vélemény?
Virág20 az álltaladott is látogatott Adélka 19! Viktória 19 viszont egy napig Virágként hírdetett az oldalon, ami azt sejtette, hogy lehet a Viktória 19 is Adélka... de... vissza nézve a képes archivumomba ami le van mentve képek azok között ott van a Viktoria 19 képei lementve amelyeken a haja nincs igy lesatirozva ott viszont nem hasonlit az Adélka (Virág) képeihez! Tehát az is meglehet, hogy a Virág 20 és a Viktoria 19 két különböző hölgy, nézegettem én is, de még nem vettem rá magam, hogy meglátogassam a Viktoriát mert ha mégis tévedek akkor nincs kedvem belefutni az Adélkába.... de ami késik nem mullik.. 😉
Sziasztok
Debrecenben volt már nála valaki teste nagyon tetszik csak félek hogy ő is lehuzos vagy még rosszabb :/
Köszi az infót 😁
"Anett világa" nevű hölgyről és szolgáltatásáról van valakinek infója? Köszi
Sziasztok
Első popo kalandra kit ajánlotok?
Ha lebukok, vagy más lebukik az asszony előtmerz a Robi hívogat hogy tudombelyte hoz i?
Sziasztok!
Kihez érdemes elmenni popsis élményre?
Sziasztok,
Szombathelyen 30 alatti hirdetők (aktív/nem aktív)közül kihez érdemes elmenni? Melyik helyes lányt ajánljátok?
*** moderálva *** Privátba is jöhet vélemény.
Köszi!
Sziasztok,
Emilyről vagy Nikiről van valakinek véleménye? Privátban is jöhet az üzenet.
Köszi.
Sziasztok! Az aproban levo Mona-t el tudta mar mar valaki? Allandoan ki van kapcsolva. Lehet rossz szamot adott meg?
Fruzsi 26-ot hogy tudod elérni? Én nem tudom elérni a hirdetésben lévő számon.
Sziasztok! Diánáról valakinek van infója? Érdemes hozzá menni? Korban valósak a fotói? Köszi!
Fiatal lány kényeztetne! 💋💋Rebekaa (27) - Nyíregyháza
Odett33-ról valakinek valami személyes tapasztalat?
Azt látom hogy az adatlapon egy hét alatt ledobott magáról 30 kilót és még mindig nem látszik többnek 25-nél🤭
Hali! Debrecenben Melinda(27)-ről tud valaki valamit. Jöhet privátban. Köszi.
Üdv. Kórház közelében tudtok valakit ? Aki ott rendel. Köszönöm
Yvette 22, tud valaki valamit róla?
Sziasztok, Csilla 33 ról van valakinek már tapasztalata?
Már az előtt kinéztem magamnak hogy Debrecenbe jött volna, de most itt lehet a lehetőség :)