Sziasztok! Az érettebb korosztályból Viki (40) vagy Nicol (34) mondanátok véleményt?! (Tudom menjek el...)
Szóval ha mégis valaki írna személyes tapasztalatot, azt megköszönném.
Üdv qkac
Sziasztok! Az érettebb korosztályból Viki (40) vagy Nicol (34) mondanátok véleményt?! (Tudom menjek el...)
Szóval ha mégis valaki írna személyes tapasztalatot, azt megköszönném.
Üdv qkac
Sziasztok!
Liza (59) nevezetű hölgyről tapasztalat? Képek alapján csinos. Veszprémben található? Kevés infót kérhetnék?
Köszi!
Anita (24) tapasztalat valaki?
Debrecen ..Kimberly 22, Bia29.. valaki valami friss informáciot küldjön már...köszi
Sziasztok!
Az aprobol Mona elerhetoseget tudja valaki?
Elérhetetlen, allandoan ki van kapcsolva,csak akkor minek hirdet az ilyen??? De szerintem leveszik a hozzaszolasodat , mert a multkir nekem is levettek wgy ilyen hozza szolas miatt!!
Sziasztok fórumtagok!
Szeretném megkérdezni töletek,hogy a melyik érett hölgy a megbizható, és melyik az aki Nyíregyházi /nem ingázó/?
Szandra 51 pl
Roxana 22 valaki járt már nála ?
Hali! A tóciban akadnak még lányok? És a torockón ?
Sheron 23 valaki járt már nála ?
Sziasztok! Valaki járt már Tina masszázs 38, vagy Merci csuszkamaszázs 37nél? Véleményt szeretnék
Sziasztok Petra 20 nál volt már vki 2 profilon is hirdet mien ?
*** moderálva *** Virág és Petra aki tetszik a mostani "felhozatalból", tud róluk valaki valami bíztatót mondani?
Sziasztok Lizáról vélemény?
szeva! Sheron kedves csaj de nem a legőszintebb hirdető. A képeken nem látszik , h roma és az írt súly sem felel meg a valóságnak. Legalabb 20+ot számolj rá. De am tényleg vicces és aranyos
Sofy_53_Nyh
Valakinek tapasztalata vele?
Sziasztok Pamela 40ről tud valaki valamit? (Vöröshajú)
Sziasztok!
Nyh-n Korina (25)-ről van valakinek tapasztalata?
Volt valakinek szerencséje Ketrin 29-hez Debrecenben?