Sziasztok! Beccanal jart vki? Koszi
Sziasztok! Beccanal jart vki? Koszi
Mit lehet tudni Maya (28)-rol aki jelenleg pecsen hirdet?
Szamiról valakinek infó?
Sziasztok!Emese 38 valakki kipróbálta már? aképen nagyon vékony valakinek tapasztalat?
Szijasztok kállósemjenben hirdeto holgyekrol szeretnek infot akinek van azt privibe megirhatna elore is koszonom!
Üdv ✋️
Valakit tudtok ajanlani szhelyen?
Anita bellinit el lehet valamikor is érni?
Sziasztok! Anál kedvelő csajt tudtok ajánlani? Köszi!
Üdv.
Vera (22) hirdetőről vmi infó?
Sziasztok..
Ruby40 -nél volt már valaki???
Tud adni bővebb információt akár privátban is.
Köszi.
Helló Mindenkinek!
Egy kis segítséget kérnék...Gréti 25 -tel kapcsolatban, mivel mostanában folyamatosan lukra futok...jöhet p-be is, előre is köszönöm!
Jázmin19-ről valakinek vélemény? Volt nála valaki?
Üdv ✋️
Vera 22 hirdető lányról vmi infó?
Sziasztok Tapasztaltak!
Újonc vagyok, egyelőre masszázst keresek (na és egy kis happy finish-t), a környéken körbenéztem és az alábbi szolgáltatók tetszettek meg:
Nyíregyháza: Kym 32, Andi 41, Tina Relax Masszázs 22, Érzéki Masszázs. Debrecenben: Nina 23.
Szétnéztem a fórumban, Kym-ről olvastam jót, Érzéki Masszázsról rosszat, a többiekről semmit. Tudtok nekem infót adni róluk?
Ami számomra fontos: egészséges, igényes, normális környezet, ha már masszázsra megyek, akkor tudjon masszírozni is.
Mi az amit vállalnak? Illetve azt szeretném még tudni, hogy az említettek közül van-e aki mindenben benne van?
Ha véletlen valakivel nagyon mellé nyúlnék jelezzétek. Nem szeretnék véletlen sem romához menni.
Köszi a tippeket!
Kellemes perceket!
Üdv! Amanda blondinál járt valaki?
Izáról (23) infó?
Udv! Beccarol vki velemeny? Koszi
Szamiról tud valaki valamit?
Sziasztok! Arina 34ről tudtok véleményt mondani? Köszi előre is
😀
Szandra masszázst ajánlani tudom
😀
az aproban hirdető Kingárol valakinek van infoja? kösz.