Tegnap esti mókázásom: Lola25
Már találkoztam a Nyíregyi hölgyek többségével, de Lolára eddig nem került sor! Szemezgettem már egy jó ideje a hirdetésével, már hívtam is de a találkozó tegnapig elmaradt!
Tegnap aztán gondoltam egyet és felhívtam, egy óra múlva már fogadott is! A hangja kicsit rekedtes ezért is hezitáltam eddig, azt hittem jóval idősebb a kiírtnál a hangja alapján.
A fórumon sem találtam semmit róla, de a múltkor valaki berakta a top 5, gondoltam akkor nem lehet gond!
Megérkeztem a helyszínre, kicsit izgultam, hogy mi lesz de kár volt.
Egy nagyon szép lány fogadott, a kor valós, a képeken ő van, a hangja élőben is rekedtes :)
De nagyon kedves és közvetlen, megbeszéltük, hogy mit és meddig szeretnék, aztán elmentem zuhanyozni.
Tusolás után a szobában várt, a felesleges textiltől hamar megszabadultunk!
A teste valami bombasztikus, nagyon szép szilikon cicik, formás popsi, szép arc, minden megvan ami kell! :)
Először én kényeztettem, hosszasan amit látszólag nagyon élvezett,
aztán ő engem, nagyon finom a franciája :)
Gumit húztunk és lovaglóban folytattuk, fölém hajolt és szájjal elértem gyönyörű melleit :) utána hátulról támadtam be, úgy bepucsított amit kevés lány szokott, így is ért a vég! :)
Összességében nagyon elégedett vagyok és bánom, hogy egy percig is hezitáltam! Asszem megint lett egy új kedvencem! :)
A hangjától nem kell megijedni :) nem lesz csalódás! ;)