Anett27 valaki járt nála?
Anett27 valaki járt nála?
Meg meg, hisz a lakat kattant az ajtón kapun🤣
De legalabb "megcsináltad"?! 🙂
Engem is érdekel.
Szissztok!
Ayane hírdetőről van esetleg valakinek tapasztalata?
Danke.
Sziasztok. Barbara 31. Nálam felejtős, több okból is.
csinos, szép arcú, de a hely ahol fogad és a higénia már bajos.
Sziasztok!
Alisa 19-ről tud valaki valami infot? Privátba is jöhet.
Arany János környékén is szoktak lenni?!
Egyetértek, sajnálom hogy nem lehet ezeket jobban szűrni. Volt már hogy rontottak rám a lakásban is ketten, hogy húzzak el miután fizettem. Kár hogy ezek ellen nem lehet mit tenni
De az oldalon hírdetőknél is voltak és vannak ilyenek.
Voltam korábban Nyiregyi csajoknál akik lakáson fogadtak és ugyan az történt velem mint amit leírtál. Lehúztak büdösek voltak és szerintem narkóztak is...
Ezt azért írom mert ha azt nézed valahol rizikós az oldalon hírdető csajok töbsége is. (Tisztelet a kivételnek)
Volt rá példa hogy jártam arra, volt 2-3 akit felvettem, tipikusan a bőrt is megpróbálják lehúzni az emberről, legtöbbje csak azért jár ki hogy kapjon pénzt cuccra. Lelketlen gyors ürítés, kb. De volt olyan aki amikor már benézett a kocsiba és büdös volt, aztán kiabált utánam mikor leléptem. Szerintem túl nagy rizikó foglalkozni velük. Egy ciki rendőri igazoltatást nehéz kimagyarázni, főleg hogy kitudja hány éves, mit fogyasztott stb.
Hat szerintem a guszevben nem nehez elhinni😂😂
Friss Médián olvastam erről. Hogy pénzért csinálják azt még elhiszem( nehéz anyagi helyzet miatt pl: új ruhát szeretne venni). de hogy álltalános iskolás 13 éves lány drogozzon azt már nehezen.
Felreertesek elkerulese vegett nem tapasztalatbol tudom. 😂😂 de utana lehet olvasni hogy sajnos ez van arra most.
Szia. Nem ajanlom. Sajnos sok a szobeszed hogy a guszevnel mar 13-14 eves lanyok allnak kint, penzert es drogert cserebe. Utana lehet olvasni neten tobb cikk is volt az elmult idoben errol. Igy eleg kockazatos szerintem
Sziasztok
Tudnátok abban segíteni hogy a Guszev mellett vagy a környéken szoktak még állni lányok?
Egy jó erős hónapja jártam arra reggel 8 körül és senkit nem láttam.
Sziasztok, egy jó masszázs lányt keresek, akár a Bambuszról is meghallgatnék 1-1 véleményt. Köszönöm szépen
Sziasztok. Nelli (Amira) számát valaki át tudja nekem dobni?
Sziasztok! Érkeznék egy beszámolóval!
Szokott hirdetni Cat(19), és a múlthét hétvégén sikerült is eljutnom hozzá.
Nagyon csinos mint a képeken, nekem nagyon bejön, arca is nagyon szép, ápolt finom bőrű. A lakás korrekt helyen, rendezett, célnak megfelel. Szolgáltatás úgyszintén. Közvetlen, beszédes, élvezi amit csinál én úgy vettem észre. El tud varázsolni elég erősen a nála töltött idő. Én mindenkinek ajánlani tudom, vigyázzatok rá.
Sziasztok?
Úgy nez ki akadt egy szabad délutanom.
Tudnátok ajanlani egy Thai maszázs lehetőséget, illetve lányt ahonnan biztosan boldogan távozhatok? 😊