Sikerült már valakinek megkapni azt a bizonyos számot? :)
Sikerült már valakinek megkapni azt a bizonyos számot? :)
Szia adnál egy telefonszámot nekem is köszi szépen.
staffi · Őstag · Most lett kitiltva inenn mind a két regisztraciojaval... Valami galibát csinált előre utalással a chaten ott van vissza lehet olvasni az admin mit írt.....
Dominánspasi · Újonc · Milena néven hirdetet!
staffi · Őstag · Igy nehéz lesz megtalalni, lehet a kálloi uton 2-3 hirdető is. Az meg, hogy nem olyan rég... Egy hete? Két hete? 3 hete? Egy hónapja?... az se olyan rég volt még... Nevét sem tudod?... Tű az szénakazalba... Esetleg nem Emese 22 néven hirdetett?? :)
Szia Hanna!Kérhetem a barátnőd telefon számát?Köszönöm!
Szia Hanna!
Elérhetőséget kérhettek?
Hanna (27)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Sziasztok aki szeretne ma du 4-5 ig itt vagyok nyiregyházán . Puszi 😘
Érdekelne engem is a telefonszám!Köszönöm!
Sziasztok!
Van egy vékony fiatal csinos sötét hajú lány aki egyszer nem is olyan rég hirdette magát it aztán eltűnt.
A kállói úton rendel tud valaki róla esetleg valamit hogy mennyire megbízható!?
És másik segítség keres egyszer olvastam a fórumban,hogy valakit le videóztak egy szolgáltatónál ez mennyire valid?
Én is...
Én is kérhetnék privátba számot?
Tegnap este meglátogattam Rebeka 32-őt, most voltam harmadszor, de még lesz több tali is remélem. Ha nem akartok csalódni akkor nyugodtan keressétek, igényes új építésű lakóparkban fogad, képek teljesen valósak, sőt élőben még jobb. Nagyon odateszi magát francia és aktus is szuper volt vele bár mindenki így állna a vendéghez.
Gargabá · Újonc · Remélem hogy csak a hirdetőknek nem tetszik hogy ilyen nagy az érdeklődés! Szép lány korrekt és amit csinál azt maximálisan!
Cat (19)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Sziasztok fiúk nagyon örülök hogy ennyien érdeklődtök irántam. Nagyon jól esik az is hogy egyből kérdezitek mikor jöhetek legközelebb.🥰🥰
Bármilyen észrevétel vagy bajotok van szívesen fogadom a kritikákat és ha lehet / tudok változtatok a ti igényeiteken megfelelően. Hogy jobban tudjuk élvezni egymás társaságát.🥰❤️
Puszi mindenkinek! 😊
Ma tiszteletemet tettem Cat nál jó csaj szemtelenül fiatal és kellően Ninfo szereti igényli ha jol megvan dugva!Vannak hiányosságok szervezésbe, nála töltött időbe nálam az óra 45p volt monjuk megkaptam mindent1×. de még a maradék időt kihasználhattuk volna 2×re de.... remélem legközelebb kitartóbb lesz. szerintem Nyiregyet most felborzolta minden esetre a itt a csajok tanulhatnának tőle hozzáálást!
staffi · Őstag · Szia. Írsz elérhetőséget. Köszi
Szia! Én is szeretnek kérni egy számot:)
Gargabá · Újonc · Egy a szívfájdalmunk akkor!😁