Sziasztok. Ázsiai csajokról, amelyek városunkban néha felbukannak, valamit lehet tudni? Járt náluk valaki? Köszi az infót előre is.
Én.
Nextone · Újonc · Sziasztok. Ázsiai csajokról, amelyek városunkban néha felbukannak, valamit lehet tudni? Járt náluk valaki? Köszi az infót előre is.
Én.
staffi · Őstag · Mikor milyen passzba van.... De nagy dolgokra ne számits azért...
Üdv, de jó rég írtam már ide :D
Menjél nyugodtan mert nagyon jó. Karácsony körül voltam nála.Képek valósak, Korzónál rendel, technika is rendben, lehet tolni rendesen szóval ajánlott
staffi · Őstag · Engem nem a Barby 32 erdekelll aki autos kalandot is válall őt ismerem.. Engem a Barbara 31 erdekellne.. 🙂
Üdv mikor kezdte voltam vele! Kellőképp telt akinek tetszik az nem csalódik! Értem az akkori hozzáálására azóta nem tudom hova fejlődött!
Sziasztok,
Tudnátok segíteni esetleg Ashley 33+ hölggyel kapcsolatban? Érdemes meglátogatni? Sajnos régebben volt pár negatív tapasztalatom más hölgyekkel és nem szeretnék újabb ablakon kidobott pénzt. Ha valaki esetleg járt már nála, kíváncsi lennék, milyen volt a hölgy.
Köszönöm előre is!
Szép napot nektek!
Rá én is kiváncsi lennék. Valakinek tapasztalat?
staffi · Őstag · Barbara 31 Napkoron hirdet nem probálta fel valaki esetleg?
Sziasztok! Nem tudja valaki a nagy mellű Amira számát.Aki rendelt a Vasvári Pál utcán meg az Ungvár sétányon.Küldhetitek privátban a segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok, látom egy ideje, de sosem aktív a Brigitta. Bármi infó róla esetleg? Akár privátban is, köszi!
Sok boldog nönapot hölgyeim
staffi · Őstag · Boldog Nőnapot Hölgyeim🌹🌹🙏🥰🥰❤️🌹🌹
Engem meg az érdekelne, hogy ki rendel mostanság ott, ahol Nara is, a másik apartmannban? Megköszönném, ha valaki meg tudná írni....
Ő engem is érdekelne
Sziasztok. Nara hirdetőről akinek van infója nyugodtan írja! Akár privátban is. Köszönöm!
Kérdezlek Benneteket, kedves ittlévők, hogy van-e valakinek infója a néha itt (is) hirdető Tokyo masszőr kisasszonnyal kapcsolatban? Olyannyira "intellektuális " és szabályokat szabó a hirdetésének a megfogalmazása, hogy gátlásaim keletkeztek. Nem like/diszlike - ot várok, azzal sem én sem.mások nem tudnak mit kezdeni. Írd ide ki légyszíves, hogy mindenki hasznára válhasson. Köszönöm előre is!
Dominánspasi · Újonc · Sziasztok vidékiek!
Valaki tud szubmisszív nőt,hölgyet?
Várom privatban.
Ott van az még de több mint egy éves az a videó! Az a csaj már szerintem rég nincs a környéken.
Sziasztok Nelli 31 vagy amira nak valaki a számát privátba stb tudna dobni