Kb 20 perc tudsz hívni? :) Egyeztetünk 😘
Lia (32)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Kb 20 perc tudsz hívni? :) Egyeztetünk 😘
staffi · Őstag · Sajnos nem sikerült. :( de még nem adtam fel a dolgot egyenlőre 🙂☝️
Lia (32)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Akkor gondolom lefixáltuk az időpontot?! :)
staffi · Őstag · Én már beszéltem veled hölgyem 😉🙂
Lia (32)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Holnap várlak Téged is szeretettel 😘
Lia (32)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Hidd el,a diszkréció teljes mértékben adott illetve elvárt :) De nem fontos pont engem keresni. Vannak a futó szalagos lányok,illetve az inkorrekt és lehúzósok,mint volt rá példa :)
Én ezt nem vitatom, hogy meg vannak veled elégedve! viszont nem igazán adnám ki a személyazonosságom senkinek !
Lia (32)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Kedves,nem igazán problémáztak rajta. :) Én nem a futó szalagos lányok közül való vagyok ;) De hát ezért is vannak velem elég sokan megelégedve ☺️😘
Már nem szükséges képet küldeni, hogy lásd kivel találkozol?
Lia (32)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Hívhatsz telón is ;) Várom a meg keresésedet szeretettel 💋
Lia (32)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Miért nem? :) Vártam, hogy keress.
staffi · Őstag · Nem lesz rá esélyem....☝️☝️🙂
Nem fogsz csalódni!
Lia (32)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Kedves vagy:) Viberen elérsz 💋 Várlak szeretettel 😘
staffi · Őstag · Én viszont rád hölgyem nagyon kiváncsi lettem🙂 Ugy, hogy időt keritek én hamarosan arra, hogy meglátogassalak ☝️😉🙂
Lia (32)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Most Tamara néven van. Pécsen. Nagyon sajnálatos,hogy ilyen megtörténhet. De ahogyan Te is írtad,sok kis apróságból rá lehet jönni, hogy ki a lehúzós és fals.
staffi · Őstag · Bocsanat.. 9 év korkülönbség... 🙂☝️
staffi · Őstag · Figyelj, kis dolgok is lehetnek gyanusak.. Pl.. Fannika28 hirdet de a bemutattkozo szövegébe viszont Fannika 19 éves vagyok... Hirtelen 11 év korkülönbség... Szoval azert ezek nem nagy dolgok de talán annyira elég, hogy óvatosan az ilyen dolgokkal..
Sziasztok,
sajnos ismet elert a butasag….
Fanika 28 hirdeto addig tette a szepet amig elutaltam neki 13 ezret mert a kislanyanak kell a penz meg stb….
Mondanom sem kell atveres az egesz. Nem tudom esetleg az oldalon nem lehet kiszurni az ilyeneket?….
Mentsegemre szoljon egy pecazas kozbeni kosza otletbol jott a dolog…
Megerdemlem….