Szia az biztos hogy nagyon jó szolgáltató volt ,én is úgy tudom hogy férjhez ment.De bíztam benne hogy valaki csak Töbet tud róla mint én .Ha esetleg olvasod Latika szerintem sokan vissza várnak.
Szia az biztos hogy nagyon jó szolgáltató volt ,én is úgy tudom hogy férjhez ment.De bíztam benne hogy valaki csak Töbet tud róla mint én .Ha esetleg olvasod Latika szerintem sokan vissza várnak.
Sziasztok . Liza25 vélemény? járt nála valaki ? Ajánlott e ?
Tokio teljesen ajánlott kategória bármiben (szex/masszazs), csinos, fiatal, odaadó, jó társaság. Egyszer mindenképp érdemes meglátogatni, utána már te magad is el tudod dönteni mennél e legközelebb.
Tokio-val kapcsolatban kikérhetem a véleményed? Akár privátban is jöhet.
Köszönöm az infót ezt inkább kihagyom úgy gondolom!
Üdv urak! Erika 28 szolgáltatóhoz volt már valakinek szerencséje? Ha igen jöhet róla infó. Köszi
Vagy a tokio-e? 😉
A Zita29 feneke akkor milyen?? Aki itt is hirdetett de mostanában Debrecenbe van.. A Zitáé csillagos 5-ös akkor.. 😁
Úgy tűnik az ingerküszöbünk különbözik. Kinek mi a higiénikus és jó... Vagy esetleg érdekeltséged van benne hogy véded?
Mondjuk a feneke igen messze áll a legjobbtol…
Melyik településen van?
Igen meg jártam , tök normális higénikus ápolt fiatal csaj,feneke a legjobb ami most itt van hirdetök közt...
Még egy órája privátban tőlem kérdezted hogy milyen, és már meg is jártad? Én véleményem hogy el sem mentem mert már ha ugy kezdődik a kör hogy Nyíregyházi hirdetés, és vidéken van…… Sőt címet sem ad, kocsikázz ki és majd ott keresd, ugyan sokan ráfaragtunk már az ilyen hirdetésre
Sziasztok én is voltam Réka 23 hiredtőnél nem szeretném védeni ,normális korekt lány higéniára maximálisan ad,arról nem tehet senki 2 perc alatt elmensz...
Réka23... Nem ajánlom, gyors ürítés, higiénia nem a legjobb, egyszerűen nem éri meg szerintem
H minden igaz ma meglátogatom
Engem a Réka23 érdekelne!! Valaki próbálta már?
Ha nem zavar hogy közelebb van a 35 höz mint a25 höz !átlagos normál dolgok oda vissza!
Róla én is kérnék.. Köszi szépen
Sziasztok. Fanni 25+ debreceni hirdetőről info valakinek?