Csütörtök délután gondoltam felhívom Ramit hátha tud fogadni régen voltam nála. Szerencsém volt egyből felvette. Szokás szerint egy órát kértem meg is beszéltük így aztán a délutánom egy kicsit jobb hangulatba telt mert tudtam, hogy este Ramival nagyon kellemes egy órának nézek elébe. Így is történt zuhany után Rami kezdett, aki már volt nála biztos igazat ad nekem, hogy a franciát mesterfokon beszéli. Nagyon vigyázni kell, hogy az ember nehogy idő előtt elmenjen. Éppen ezért megkérdeztem, hogy lehet - e szó kölcsönös franciáról mert ugye ez a legutóbbi látogatásomkor elmaradt. Most nem mondott nemet így volt szerencsém elidőzni a combjai között. Bevallom őszintén nagyon élveztem a dolgot és ahogy észrevettem Raminak sem volt túl kellemetlen. Sokáig elvoltam a lábai között majd ismét Rami tartott francia nyelvleckét. Mikor már éreztem, hogy mindjárt végem gumit kértem ő pedig beleült és lovagolt egy kicsi. Rami lovaglásban is verhetetlen nem is bírtam sokáig pár perc alatt kivégzett. Kicsit kiszáradtam amíg Rami kiment innivalóért ránéztem a telefonomra szomorúan láttam, hogy lejárt az idő. Igazából még beszélgetni sem tudtunk úgy elrepült az egy óra. Egy biztos nagyon elégedetten távoztam. Rami előtt le a kalappal ő az egyik legjobb. Aki elmegy hozzá biztos nem fog csalódottan távozni.