A legszomorúbb az egészben hogy még mindig mennek hozzájuk
A legszomorúbb az egészben hogy még mindig mennek hozzájuk
Az csak nekem tűnt fel hogy a Pamella 25 dupla hirdetésén kívül,még Lola 18 néven is hirdet?
Komolyan mondom már szinte pofátlanság ennyire hülyének nézni mindenkit.
staffi · Őstag · Azért én ha a képek és a valóság között számottevő a különbség egy hírdetőnél akkor vagy leirom ,vagy teljes szîvvel azért nem ajánlom.... 😉 mert lehet egyik vendéget nem zavarja ,de lehet másokat igen.... :)
Ugyanígy jártam vele en is.....
staffi · Őstag · Ezek szerint nekem nem volt olyan nagy szerencsém ,mint a Gabo30-nak :( Felhivtam a Kriszti20 hirdetőt, telefonba fiatal lányos hang,de nagyon félve halkan beszélt... elmondta a fél illettve óra finanszirozást,de az ,hogy mi van a fél illettve az órába az étlapon azt nem....ugy kérdeztem rá én a dolgokra... minden okés volt megbeszéltem ,hogy mikorra mennék ,jo az időpont neki de előtte fél orával hívjam azt mondja az utca, és a házszámért. Na fel rongyolok a városba hivom az utca ,házszám infoért..kicsörög a telo 2-3 csengés..rám nyomja a telot foglalltra.... hm... várok egy kicsit olyan 8-10 percet.... hivom... 2 csengetés után rám nyomja a telot... na gondoltam ez pont bepászolt nekem, 120 km csak ugy megy a levesbe.... de azért annyit Kriszti drága ,hogy két hivásom közt írj egy sms hogy "bocs közbe jött valami" csak ennyi... vagy nincs a kártyádon kredit?? Töltök rá neked esküszöm.... csak azért hogy mással ne csesszél ki esetleg... de nem baj...van egy jo pár sim kártyám valamelyikről csak el érlek majd... és akkor a látogatásom végen megkérdezem tőled mi is volt a probléma a multkor.... Egyenlőre azt mondom csak óvatosan vele...legyen "B" terv is mellette...sajnos nekem nem volt....
Gabo30 · Kvázi-tag · Néha nem árt bővíteni a szolgáltatók körét,így ma Pamela 30-at látogattam meg és jól tetem😊 no nyafi mehet több pózba, jó francia semmi kapkodás.
Lehet vele normálisan kulturáltan beszélgetni,még egy páralkalom és 100% bf jól éreztem magam és elégedetten távoztam.Részemről ajánlott! Mindenképp megyek még hozzá 🤗
Sziasztok!
Nem új lány, korábban Beatrix néven hirdetett, csinos kislányos tini alkat, de a hozzáállás nem az igazi
A képeken jó segge van!
attoosz67 · Újonc · sziasztok! Nincs sok tapasztalatom ezeknél a hölgyeknél, de úgy gondolom, az idősebbek sokkal kedvesebbek, mint pl. Klara (40) és Mira (30)
Petya_001 · Tag · A 23 éves "tinicsajszi"? 😁
Sziasztok,
Járt már valaki Réka 23 hölgynél?
De az, köze nincs a képekhez.
Ketrin 30. Volt már valaki nála? Nem kamu a csaj?
Nem vágom még mindig miért jó a lányoknak kamu képekkel hírdetni, bár én vagyok a hülye, nincs rajta fénykép garancia plecsni (késő bánat...). VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
A valóságban kb 160 magas leányzó (magasság: 178cm helyett) szerintem megette a fényképen szereplő hölgyet... vagy min 40 évvel ezelőtt készültek a fotók.
Hozzáállással nincs gond egyébként, kedves volt, kezdeményező, meg nem ilyen full nagydarab, de azért mást vártam a fotók alapján.
Még most hírtelen a tetkókban sem vagyok biztos, hogy voltak (de az nem jelent semmit).
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Williams · Újonc · Én is egyszer voltam nála. Ő előtte külföldön dolgozott. Gondolom visszament oda. Pedig én is szívesen felkerestem volna.
Igen- igen, ez engem is érdekelne! 😊
Üdv mindenkinek!
Egy kérdésem lenne, hátha kapok segítséget: Elisaaa-val nem tudjátok mi lett? Hirtelen tűnt el, egyszer voltam Nála én is, jól éreztem magam, szóval terveztem az ismétlést. De látható hirdetés nélkül nyilván nehéz.:)
Köszönöm előre is a segítséget!
Gyakorold még a gépírást mert nem megy Adrián plusz ez így nagyon gyanús a részedről.
Williams · Újonc ·
A múltkor még Maya masszázs volt!
Nicol masszázsnál is durván megszaladt a photoshop. :D