Sziasztok,
Valaki tudna infóval szolgálni Adél 23 hölgyről.
Előre is köszönöm.
Sziasztok,
Valaki tudna infóval szolgálni Adél 23 hölgyről.
Előre is köszönöm.
Kriszti 20-nál voltam már kétszer is nagy jó volt mind két alkalom csak ajánlani tudom. Feltéve ha sikerül elérni.
Ha voltál nála ird már meg nekem hogy mi volt. Köszi
Hat ez a Liza 25 kepei megfogtak a hangja is nagyon kellemes......kíváncsi vagyok rá
Köszi! Boy26
Valaki járt már Kriszti 20-nál vagy Nancy 23-nál? Ha igen mik a tapasztalatok ? Privátban is jöhet, köszi előre is :D
Szöszi 44
Sziasztok urak! Segítségeteket szeretném kérni, kezdőként kit ajánlanátok? Ja és nem szeretnék nagyon fiatal lányt!
Köszike!
Köszi :)
Sziasztok kendike 18 érdemes lenne meglátogatni???
staffi · Őstag · Van már Linda is....😃😃
Gabo30 · Kvázi-tag · A kettő legjobb szolgáltató! Teljes mértékbe egyetértek staffival 👌 👌
😂 ok, köszönöm az iránymutatást!
Ez még viccnek is rossz haver.:)
staffi · Őstag · Zsófi36 korosztályába nagyon jo,,vagy a fiatal korosztályba a Rami 23 ő is koreekt, jo szolgátato és szép hölgy :)
staffi · Őstag · Nézz más hölgyet inkább....
staffi · Őstag · Na,alakul már a dolog..... van már Daniella,ma lett egy Anikó, ha lesz még egy Gina Diamond meg egy Linda... esküszöm mind a négy hirdetőt felkeresem , le tesztelem őket mert nekem lesz össze hasonlitási alapom ,mivel én voltam mind a "négy eredeti hölgynél nem is egyszer" aztán ha ugy alakul írok egy beszámolót róluk.... :)
Szerbusztok drága urak! Amanda29-et szeretném meglátogatni a jövő héten és szeretnék tőletek véleményt kérni róla. Köszönöm!
Sziasztok! A legnagyobb tisztelettel kérdezem, hogy tulajdonképpen ki az, akit nyugodt szívvel ajánlanátok a hirdetők közül?
Mondjuk annál egy fokkal jobb, mint ha az írta volna: "Sziasztok Béla vagyok."