Na de melyik Vikinél?? mert van agy 4db,,Ha kérdést teszel fel azt pontosan fogalmazd meg (pl:vik24,jolán 88) 🤣🤣
Gabo30 · Kvázi-tag · Na de melyik Vikinél?? mert van agy 4db,,Ha kérdést teszel fel azt pontosan fogalmazd meg (pl:vik24,jolán 88) 🤣🤣
Sziasztok. Nyiregyi Vikinél járt már valaki? Köszi
Ircsi 30-nál volt már valaki?
Nem kedvenc, csak simán jó volt. Nyiregyen tuti nem kapsz ilyet félórában 7 "tábla csokiért" 😉 A taxit meg nem kell szó szerint érteni, csak utalt az ajándék mértékére.
Sziasztok
Tudtok valakit a kórház vagy örökösföld közelében
Köszönöm
Gabo30 · Kvázi-tag · Na már tudjuk ki a kedvenced! De ilyet ne mondj hogy itt nincsenek jó csajok keresni kel, persze nagyon megéri taxival át menni debibe😂itt már annyiból meg van vagy 3 menet.
Igazad van Naomi 26 ról érdeklődtem:)
Van az a mondás, hogy jobb adni mint kapni. Érdemes ezen kicsit elmeditálni. 😉
Jelenleg szerintem nincs városunkban olyan szolgáltató aki megközelítené a debreceni Lotti 24 színvonalát. Az ajándékozásról meg ne is beszéljünk. Akár még taxival is megéri átmenni a hajdúsági megyeszékhelyre.
Jelenleg kettő van belőle Nyíregyházán.
Köszönöm a választ. Egyszerűen fogalmazva nem ajánlott a hölgy:)
Kedves Adrián!
Köszönöm a választ.
Akkor miért van a fórum, ha nem azért, hogy megkérdezzük az esetleges véleményeket, hogy ne rossz szolgáltatóhoz menjünk?
A lájkokból kiindulva nem ajánlott??
Sziasztok!
Vkinek van infoja Naomiről?:)
Előre is köszönöm a segítséget:)
Én külsőre sokkal jobbat vártam, de a hozzáállása tényleg szuper.
Sziasztok. Kiara 22 ről vélemények?
Sziasztok igen bocsi mindenkitől nem volt pontos a kérdésem tehát ékszer Viki 30 erről a leanyzorol szeretnék infót. Még egyszer bocsi. És köszi előre is
Nem Ékszer Viki néven hirdet?
Szia nem írtad el az életkort. Viki 25 van csak most
Sziasztok érdeklődnék hogy Viki 30 nal aki csak kedden 9 16ig rendel az adatlapjat szerint volt e már valaki és ha igen milyen élménnyel távozott!? Jöhet privibe is. Pacsi