Kezdö75.Azért kerül moderálásra mert itt csak révuszokban lehet beszélni!%!!!Szóval négyé miinden létezö zugot bejárhatsz.:-)
Kezdö75.Azért kerül moderálásra mert itt csak révuszokban lehet beszélni!%!!!Szóval négyé miinden létezö zugot bejárhatsz.:-)
Fene tudja.Voltam már két növel egyszerre nem nagy szám.
Hali.Tud valaki információval szolgálni Kleopátráról?
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Ajánlanám a fr*nciázás királynöjét,aki a ***moderálva***,gyönyörök kertje alatt hirdet.Soknál voltam már,de ö tényleg olyan és azt teszi amit kell.Ajánlani tudom.
Nahh az önreklám hehehe! Ez olyan vicces!
Teljesen minegy mert itt minden moderálásra kerül. Igy nem is tudom hogy mi értelme a forumnak? Nem lehet konkrétumokról beszélni és nem lehet a moderátorokról véleményt alkotni. Lehet hogy valami politikus a moderátor, mert azok is ihógy csinálják? Remélem ez is moderálásra kerül, mert elmondtam a véleményem......
Igaza van kezdö75 nek.Mi értelme van a fórumnak ha szinte mindent moderáltok!!!!!!
Eladó egy Br*v* gy*rn*k-l*s.:-)))))Tessék lehet moderálni!!!!:-DDDDD
Sziasztok.Csak úgy elmondanám hogy jártam ma mindent négyé-vel.Bejelentkeztem mondván hogy tudna e fogadni.......mondta igen........akkor 20 perc mulva ott vagyok.......mondta rendben.Odaértem és csörgettem de kinyomta.Kis idö multán csöriztem ujra.....akkor is kinyomott.10 perc mulva pedig már nem volt elérhetö.Ennyit a korrektségröl!
Hát igen! Nem értem én sem ezt a millió moderálást?!
A moderátor leírhatná már egyszer, hogy miért és mi alapján megy ez!
Szia!Dalma,Brigi?Egy és ugyanaz,de tök mindegy.A fotókon ő van,csak sokkal soványabb.Külsőleg amúgy nem rossz.A lakás ahol fogadott átlagos,de olyan dohányfüstös,hogy vágni lehet.Amit tudni kell róla.Nagyon dumás,szerintem ezzel is huzza az időt.Egyébként a franciája jó,de ami a többit illeti siralmas.Nincs símizés csókolgatás sehova nem szeret a pózváltást...extra.Egyáltalán nem barátságos.Azt mondanám kelletlen a hozzáállása,és nagyon nézi az időt.Biztos nem megyek hozzá többet.Üdv.
Szevasztok.Puncipuszilva Köszönjük az infót.Oda sem kell menni ahogy négyé mindenhez-sem.Az ilyen és ehhez hasonló informáciokból tanul az ember,erre való a fórum.Lányok!Ti pedig kapjátok össze magatok!:-)))))Üdv.
A *** moderálva *** hírdető Virágnál és a barátnőjénél már voltam egy párszor. Hát mit mondjak CSÚCS ez a két csaj!!!
Nem szokásom lányokhoz visszatérni, de ezekhez muszály! Olyan kedvesek, odaadóak, hogy ezt nem szabad kihagyni. És szerintem Szolnokon most tudomásom szerint Petrát kivéve nem mernék más szogáltatót aki ilyen odaadással csinálja.
Náluk szinte minden***mmoderálva***, legalábbis én ezt kaptam tőlük. És nem is kell ***moderálva***nyúlni mint máshol.
Mind a kettő az én igényeimnek megfelelő. Vékony, hosszú combú, tenyérbe illő takaros kis mellek. Ez nekem pont passzol! :)
Aki minőségre vágyik és szereti a fenti paraméterű lányokat, akkor erősen ajánlott kategória mind a kettő!!!
Csak attól félek, hogy nagyon felkapottak lesznek és nekem is nehéz lesz a bejutás hozzájuk.
Azért remélem lányok, hogy nekem azért tudtok majd ha Szolnokon járok egy fél órát legalább biztosítani? :)
Kedves Virág Köszönöm a tegnapi kellemes félórát amit veled töltöttem!
Hali mindenkinek.Vili köszönjük az infót.Majd rápróbálunk.:-)Gondolom 100 szor korrektebbek mint ***moderálva*** minden vagy bi anita!:-)Utóbbi két hölgy egy és ugyanaz.Nem ajánlom kategória.
Hali!
A ***moderálva*** mindentnek nekem már a hirdetése sem tetszett. Azért már vagyok annyira tapasztalt, hogy az ilyeneket kiszürjem. Igaz a Vanessza, Anna és stb. néven hirdető lány egy jó éve szépen behúzott a csőbe!
De ebben a két lányban szerintem nem fogtok csalódni!
De azt mindig hangsúlyozom, hogy nekünk férfiaknak sem úgy kell hozzáállni, hogy most k...-hoz megyek és lekezelően bánok vele!
Ők is ugyan úgy mint minden nő szeretik és értékelik, ha nő számba vesszük őket, megdícsérjük az alakjukat, fenekét, mellét stb. És itt náluk ez nem is tulzás. Tehát sok múlik a MI hozzáállásunkon is és akkor kapunk egy korrekt sz*lg*lt*t*st.
Vili.Soha még egyetlen nöt sem vettem K-ba.Mindig ugy tekintek rájuk mint hölgyekre betartva az udvariasság szabályait.Ha valaki (volt már rá péda)nem tetszik azt azonnal közlöm.Persze arról nem én tehettem hogy az illetö hölgy nem a saját fotójával hirdetett.Azt sem dijazom ha megvezetnek.Pl megbeszélünk egy idöpontot aztán még sem fogad.Bármi közbe jöhet és olyankor az volna a minimum HA MÁR HIVOM hogy ne haragudj de még sem aktuális.Volt már példa ilyenre is.Oké megérti az ember meglátogattam két hét mulva.Mindenesetre vannak korrekt hölgyek.Ilyenek például Krisztina,Marylin,Dóra,Gabi,és a Masszázs Törökszenten.Hozzájuk szivesen visszatér az ember hogy kikapcsoljon,felüdüljön,Adjon illetve kapjon.Jó hogy vannak hogy léteznek!!!!Lányok vigyázat jön a tavasz!:-))))
Ezt a megjegyzést nem is neked szántam, hanem csak úgy általánosságban. Mert én sem ma kezdtem a lányokhoz járni, jó párat ki is próbáltam már. És a normálisabb lányokkal való beszélgetés során többször panaszkodtak, hogy egyes férfiak milyen bunkón viselkednek velük. Büdösek, mosdatlanok, lekezelőek stb. és aztán meg fel vannak háborodva ha az adott lány nem úgy áll hozzá ahogyan Ő azt elvárta. Nálam pl. mindig alapvető dolog az aktus előtti tusolás, de ezt elvárom az adott hölgytől is, hogy ne már messziről érezhető illattal fogadjon.
Én ezelőtt Pesten is voltam néhány lánynál, ott az a bevett szokás, hogy először elmegy a vendég tusolni, aztán pedig a lány. És ott jó része csak a tusolások befejezése után kezdi számolni az időt! Ez nekem eleinte furcsa volt, mert még én szóltam a lánynak, hogy letelt az idő, mire Ő: nem mert a tusolási idő nem számít bele a fél órába :)
Vili.Szoktam beszélgetni velük én is.Kedvelem a storykat amiket mesélnek.Már amelyik hajlandó rá.Sokan dolgoztak már kinn Németben,vagy Svájcban.Még is tulnyomútöbbségük itthon szeret dolgozni bár kevesebb a bér.Mesélte egyiköjük hogy egyszer egy tanár hátulról szeretett volna a lány bele is egyezett.Megfordult és a tanár hátúl megfogta a két kezét miután lekapta magáról az óvszert....de a lánynak valahogy sikerült kiszabadulnia és pofán rúgta a tanárt.Nem semmi gondoltam a tanár is megéri a ***moderálva***!
Igen, ez sem egy éppen veszélytelen szakma! :)
Nekem is meséltek már lányok, hogy milyen perverz és szadista dolgokra akarta rávenni a vendég őket.
Az egyik lány meg azt mesélte, hogy pisi szexre jelentkezett be hozzá egy vendég, megadott időre ( mit szeretnek ebben egyesek nem értem? :) ) Várta a vendéget, már majdnem bepisilt, de várta türelmesen, egyszer már nem bírt tovább várni, mert bizti bepisilt volna.
Ilyenek is vannak köztünk :)
Sziasztok MT-k.
Cleóról van vkinek infója?