Énke.Sajnos nincs.De ha jársz nála oszd meg légyszi tapasztalataid.Köszi.:-)
Énke.Sajnos nincs.De ha jársz nála oszd meg légyszi tapasztalataid.Köszi.:-)
Szerintem Cleo már nincs Szolnokon!
Én mostanában Virághoz szoktam járni, aki a másik hasonló oldalon hírdet. Nekem mos t ő a favorit Szolnokon.
Merem ajánlani mindenkinek, mert egy igen készséges és odaadó leányzó.
Minden kedves már megismert,és leendö hölgy ismerösömnek BOLDOG NÖNAPOT KIVÁNOK!!!!!
Üdv Vili13!
Írod, hogy Virághoz jársz, aki egy *** moderálva *** hirdet. Most van itt is fent egy "Virág". Nem ő az? Ha igen, meglátogatnám! :)
Köszi!!
Üdv!
Igen szokott itt is hirdetni, de most pl. nem látom a hirdetését. A *** moderálva *** (PL) ott mindig fent van. Habár nekem a múlthéten azt mondta, hogy egy kis időre, 2-3 hétre kimegy külföldre, de szerintem még nem ment ki. Nézd meg ott a hirdetést, más nem hirdet ezzel a névvel és beszéld meg vele a dolgot.
Megnéztem. Még most is hirdet. Kiéhezve várlak címmel.
sziasztok! az apróban hirdető sophie-ról van vkinek tapasztalata?
Berniről tudtok infót? Köszi
Ajánlom: Petra, Dóra, Mónika.
Most itt is hirdet Virág is. Szerintem ő is ajánlott kategória!
Tegnap meglátogattam Virágot. Vékony, kislányos alkat, maroknyi kemény popsi. Kedves,aranyos. És tényleg szűk! :))
Örülök, hogy nem csak én voltam vele megelégedve! :)
Hali mindenkinek.Annyit dicséritek Virágot hogy ma meglátogattam.:-)Valóban kislányos alkat maroknyi cicivel.Ámbár elég hideg volt nála a lakásban.Viszont tényleg szük!:-)))))Jó volt vele.
Igen, ezt már én is szóvá tettem nála, hogy nem éppen megfelelő a hőmérséklet. Igaz mikor beindultunk, már egyre jobb volt. De azért ilyen időben még nem ártana begyújtva hagyni a konvektort.
Sziasztok,
Virágról lehet valami képet találni a neten? Kerestem több oldalon is, goolgevel is de egy arcképnél nem találtam többet.
vegyes 03.Nem hiszem hogy találnál.Viszont keresd fel személyesen nem fogsz benne csalódni!:-)
A napokban Dórinál jártam. Ajánlom azoknak, akik az érettebb hölgyeket kedveli. :) köszi Dóri
Sajnos nem sikerült vele találkoznom.
Elég rosz vélemény alakult is ki róla!!
Pénteken este hívtam, már nem volt jó neki és kérte hogy, hívjam fel szombat délután.
Szombat délután 3. vagy 4. hívásomat vette fel és közölte, elutazott és vasárnap hívjam fel. Kérdeztem hogy biztos jó-e neki a vasárnap, válasz: persze reggeltől.
Vasárnap dél fele hívtam többször is nem vette fel.
Hétfő délelőtt hívtam 3. hívást vette fel. Megbeszéltük délre, kaptam címet és hívjam fel ha ott vagyok.
Délre mentem hívtam kb 3* nem vette fel, eljöttem.
Már a telefonban is elég bizonytalannak tűnt, amolyan nem törödő stílussal beszélt.
Nem voltam tolakodó, sőt igyekszem mindíg udvarias lenni, az időpontokat ő adta amihez én igazítottam magam.
vegyes_03 Megleptél!Tudod mit?Ne foglalkozz vele a jövöben.Én is jártam már igy hogy levolt beszélve az idöpont és mikor mentem még is más vendége volt.Van még itt hölgy akikböl lehet válogatni.:-))))Dórit feltétlenül ajánlom!Korrekt csaj.
Sziasztok!
Rebekáról valami infó??látom,hogy hirdet most de nem értem miért?Le volt vele beszélve egy időpont kaptam címet is ,mentem időre de akkor már ki volt kapcsolva!jó párnap múlva is próbáltam nem vette fel.kicsit csalódott vagyok hogy az ember már itt sem tud kikapcsolódni egy kicsit!!
sír
Rebeka egy remek lány, anno Békéscsabán többször meglátogattam, azért nem éred el valószínűleg, mert amikor vendége van gyakran kikapcsolja a telefont, hogy ne zavarja meg a kuncsaftot a telefoncsörgés, egyébként ügyes, odaadó, kedves tündéri lány ha kedves vagy és jól bánsz vele, akkor megkapsz tőle mindent :)