Szeretbém, ha valaki Mónika telefonszámát megírná, mert a hirdetett számon nem érhető el.
köszi
Szeretbém, ha valaki Mónika telefonszámát megírná, mert a hirdetett számon nem érhető el.
köszi
Néhány hete voltam Ninánál.
A teste a képek szerint a hirdetők között a legjobb - számomra - és élőben is jó.
A hozzáállása viszont ...
Látogasd meg és írdd meg a véleményedet. Egy próbát megér.
Charlie75.De ha ennek ellenére még is meglátogatod ird meg a véleményed.
Charlie75.Nincsenek róla jó vélemények tudomásom szerint.
Sziasztok! Nina-ról valami vélemény? A képei alapján nagyon ott van! Mielőtt meglátogatnám gondoltam körbekérdezek bővebb infó után.
:-)redpoint nagyon vágod ezeket a dolgokat!!!!!!:-)
katt a nick nevére és jön a hirdetése Krisztinának :)
Te melyik lány vagy,ha meg lehet kérdezni? :)
Köszönöm!
szia iv!!!tudomásom szerint 2 leányzo is dolgozik a szechenyin.....lindababa,es karmen.....a p.l oldalon megtalálod öket,azthiszem itt nem hirdetnek!!!
üdv:egy szolgáltato!!!:-))
Sziasztok!
Tudtok olyan lányt aki a Széchenyin dolgozik?
Sziasztok!
Nori most hirdet itt, tud róla valaki véleményt mondani?
Köszi!
Köszönöm,Bubu80-van!
Puszi neked!Legyen kellemes és szép napod!
Puszi neked is Petrus! :))
Bubu imádlak :))))
Üdv!
Kézcsók hölgyeim, az uraknak jó napot!
Piros pont mindkét lánynak(Kleo,Petra), egyetértek.
Sexrandinak pedig igy is sikere lehetett volna, ha legalább normális sms-t küld, amiben először is elnézést kér a korai zavarásért és elmagyarázza, ill. megkérdi, hogy át lehetne-e tenni az időpontot korábbra, ezért és ezért, de egy ilyen egysoros sms-től mit vártál?
Mondjuk én ha megbeszélek valamit akkor ahhoz tartom magam, neked is igy kellett volna, bizony hogy ők is emberek, megérdemlik a tiszteletet és a korrektséget ők is.
Köszönöm Petra!
kleo,petra egyetertes...egy normális szolgáltatonál ez igy müködik!!!!!!!!
Már megbocsáss drágám! Egy szolgáltató mint pl: ÉN azért nem vagyok normális ,mert be voltal telve?????
Szerintem ez épp az ellenkezőjét tükrözi!!!
Kleonak meg igaza van,én sem vettem volna fel!!!!
A mi időnk,aki "normális" sz*lg*lt*t* percre pontosan be van táblázva!!!!
szexrandi-nak