Sziasztok
Szolnoktól nem messzire voltam ma Marilynnél
Egyszerűen megközelíthető, ingyenes parkolás. Nagyszerű francia és igazi barátnő fíling.
Ajánlani tudom mindenkinek, összességében 9 pontot adnék.
Sziasztok
Szolnoktól nem messzire voltam ma Marilynnél
Egyszerűen megközelíthető, ingyenes parkolás. Nagyszerű francia és igazi barátnő fíling.
Ajánlani tudom mindenkinek, összességében 9 pontot adnék.
Sziasztok!
Ninánál járt valaki mostanában, mi a vélemény róla?
THX
Doggy szevasz.Állólag Ninánál semmit sem kapsz a p...zedért.Én magam még nem voltam nála.Itt olvastam
Sziasztok szolnoki csajok közül kit ajánlotok engem Dalma,Petra,Nina,Edina és Mónika érdekel ha valaki volt már dobjon 1 üzit!Köszi
Sziasztok!Voltam már pár hölgynél az itt találhatók között.És sajnos elkeserítőek az élményeim.80%-ban nem a fotón látható hölgyek vártak.:(És nem is azt kaptam a p*nz*mért,amit előre megbeszéltünk.Ráadásul sok a cigánylány is közöttük.De van egy hölgy,aki mindíg kedvesen fogad,bármit kérhetek tőle,szexin nyögdécsel,és többször is el tudom juttatni a csúcsra!Szóval még nem csalódtam benne soha!Ő pedig nem más,mint Petra.:)De aztán szépen bánni vele ám!:D
Komolyan mondod átverés!
Más is tudna infót adni a szolnoki csajokról?Köszi
Sandro.Szevasz.Ajánlani tudom Gabit,Marylint,Petrát,És Dórát.Velük már voltam és érika ***moderálva***
Virág sem rossz! Próbáld ki, ha még aktuális. Csak ő egy *** moderálva *** hirdet.
Kingánál volt e már valaki? Nem veszi fel a telefont. Akkor minek hírdet?
Hello! Itt az apróban hirdető Bettinél volt már vki? Érdekelne korrekt-e!
Üdv mindenkinek!
Még ilyen pangást mint itt!!!
Voltam az itt hírdető Virágnál és egy kicsit később a barátnőjét is meglátogattam.
Hát nem semmi ez a két lány!!!
Náluk szinte minden benne van az ***moderálva***. a p*pón kívül.
És a mi nem mellékes piszok jól néznek ki! Vékony hosszzú combú lány mind a kettő a 20-as éveik elején.
De csak annak ajánlott aki a kis mellű nőket szereti! Nekem nagyon bejött az is ,mert én azt szeretem, ha egy nő melle akkora, hogy belefér a tenyerembe :)
Virágnál csak annyi a probléma, hogy nagyon sz*k! Egyszerűen nem bírtam neki b*tenni, de minek van nekem ekkora! :)
Mindegy megoldottuk, kölcsönös teljes natúr fr*ncia és egyéb finomságok után szépen a hasán ***moderálva***! :)
Egy , két dolgot mondtam neki, hogy min kellene változtatni. Mikor a barátnőjénél voltam már tapasztaltam a javulást.
Ajánlott kategória mind a kettő!
Kedves Makktársak,
Nagyon érdekelne Dalma. Esetleg van róla valakinek hiteles beszámolója. Kérlek osszátok meg tapasztalataitokat vele kapcsolatban.
Előre is köszi!
Én már beszéltem vele telefonon, hát elég érdekes ***moderálva***. Kedves a hangja és elég vidámnak tűnt, de én inkább a lent leírt két lányt látogattam meg, amit egyáltalán nem bántam meg! :)
Sziasztok!
Kingát keresném, akinek 3547-re végződik ma telefonszáma és itt hirdet a Vl-en.
Kinga, kérem ha olvasod ezt akkor írd már meg az e-mail címedet ide.
Köszi: Thomika
Kedves ZS ! Néhány hónapja jártam a hölgynél . A hangja valóban kedves és vidám , és elég is jól néz ki , de ami a lakásban fogadott . Az igazat megvallva egy nagy szemétdomb volt az egész . Maga a szolgáltatás egy nagy nulla volt . Mélytorkos franciát igért , valóban bekapta tövig , de inkább több volt a kezezés benne mint a deep throat . lÉletem legrosszabb választása , vagy csak rossz napot fogtam ki illetve nem voltam szimpi . Részemről nem ajánlott kategória .
Üdv! Valaki tud a ***moderálva*** Minden nevezetű lányról. Volt már valaki vele. Én már utcán láttam de jó lenne tudni mit is takar a "***moderálva***.
Kezdö75. Én már beszéltem vele telefonon.***moderálva***.Személyesen ugyan még nem láttam de készülök hozzá.Ha elmész ird meg légyszi a tapasztalatod.Köszönöm elöre is.
Miért kellett moderálni az irásom?????Nem irtam semmi rosszat!!!!!Moderátor.......JAJJ DE PRÜD VAGY!!!!!:-)
Toxiban! Köszönöm ,egyenlőre csak tervezem: gonbdoltam hátha tudja valaki mit jelent a 4é mindent kifejező név :P Ja biztos ezt is moderálásra kerül, de miért azt nem értem???????