A Széchenyi lakótelepen ki dolgozik??
Már látom feltették ezt a kérdést, de választ nem írtak....aki tudja, írja meg
köszönöm
A Széchenyi lakótelepen ki dolgozik??
Már látom feltették ezt a kérdést, de választ nem írtak....aki tudja, írja meg
köszönöm
vivike 18 ról mit lehet tudni? :)
de igen...
Sziasztok! A most Kecskeméten dolgozó Nina régen Szolnokon volt ugye? Vélemény róla esetleg?
Köszönöm Klaudia 6 utáni mozgalmas :) :) és az az utáni kellemes és jó humorú perceket. Codálatosz és fincsi volt. ;)
Sziasztok!Tudtok ajánlani szolnoki vagy környéki hölgyet,aki jól érti a dolgát,hétvégén elérhető,csinos,és nem akad fenn azon,ha pl félórában két aktust szeretnék?Köszi aki ír nekem!:)
Szeretném a mai rossz tapasztalatom megosztani a fórumozókkal.Nem lejáratni akarok senkit.De igenis kiírom a hölgy nevét,mert megérdemli,és ki-ki döntse el,szóba áll-e vele.Mindez a becsületes,korrekt hirdető hölgyek miatt fontos szerintem,hogy itt megosszuk a rossz tapasztalatainkat.
Szóval Ninával beszéltem le"randevút" 18 órára.Ám hiába voltam a megadott helyen,a pontos címért folyamatosan hívtam negyed nyolcig,nem vette fel a telót.Átvert.Biztosan jót szórakozott magában,és én is legyintettem volna egyet,ha szolnoki vagyok.De amikor utazik valaki odavissza 80-90 km-t,az teljesen jogosan mérges szerintem.Ezt a pár sort szerintem megérdemelte ez a "kedves" hölgy szerintem.Inkább magamat járattam le,de nem érdekel.Becsületes,normális,nem link férfi vagyok,egyetlen bűnöm,hogy épp nincs párom.Szerettem volna egy kis kedvességet,gyengédséget,nekem rosszul esik,hogy ilyen emberek hirdetnek itt.
Nekem az ilyen esetekre mindig van egy B tervem is, mert biztos ami biztos!
Természetesen én is próbáltam más hölgyet hívni,de este 7-8 körül már mindegyik foglalt.
Sziasztok privibe valaki tud infót írni Ninaról köszönöm előre is !
Ma voltam Vicuskánál,és kellemes meglepetés volt a hölgy.:)
Kedves,picit szolid temperamentuma tetszett számomra.Mindent teljesített,amiben előre megállapodtunk.Nem nyavajgott,nem hisztizett,stb.:)A franciája eddig magasan neki volt a legjobb,és a szexben is odatette magát!:)Ráadásul hétvégén is elérhető,nekem ez is fontos szempont pl.:)Uraim,érdemes meglátogatni!:)
Üdv.Alejandro
Kedves vendègeim! Szeptembertől ùjra elèrhető leszek! :)
Sziasztok! Tud valaki megbizható és diszkrét Szolnoki masszőrt. Erotikusat. :)
Udv makktarsak... figyelmezteto jelleggel irom masok karabol okulva: Bettina/Csilla neven volt megtalalhato bekes es bacs megyeben egy uriholgy aki Bekesszentandrasrol csabitott megnyero kepekkel es szoveggel. Atveres... vacsorazni elmegy veled egy testorrel akit nem latsz es figyelik a pillanatot... jattot elore keri, de vacsoranal tobbet ne varj... tobbszoeosen panaszolt bacs megyebol, keretik alaposan atgondolni az allitolagos szex randit...
Na mi van? nem válaszolsz a privát üzenetemre? Ennyire vagy őszinte? Rólam kár ilyeneket írni, mert kb 5 éve hirdetek s szerintem egyetlen egyszer sem mentem vacsorázni senkivel! Ellentétbe ezzel engem akartak elvinni és egyértelmű nemet mondtam rá! Csilla nem én vagyok! Vili? Bernadett és Betti néven hirdettem immár lassan 5 éve! ezen idő alatt soha de soha senkinek semmilyen bántalmazásban nem volt érsze! Sem vigyázó fajankótol sem senkitöl. Te egy nyavajás ember lehetsz de a te lelkeden marad a dolog hogy miattad a te tévedésed miatt vajon mennyi érdeklődőnek vetted el a kedvét értelmetlenül! S végül ha akarnám teli pakoltatnám ezt a fórumot kellemes találkozós élményekkel rólam! Mert feltudnék hívni jó pár vissza járós vendégemet cáfolják már e hazugságot! Ha neked valami bajod van egy lánnyal miért nem hívod fel frankón s beszélsz vele? egy beszélgetés sok mindenről tud árulkodó jeleket adni! Amúgy meg csak 1 dolog ami darabokra hullassza e vicces elméletedet! Én minden esetben bekamerázott helyszínen találkozom! Innestől ellehet gondolkodni hogy vajon ha bármi féle bántalmazás vagy csalás jönne létre a kamerán megh van a tettes! Ez duplán kedvező dolok:1-ha engem bántalmazna valaki, a tettes hamar meg lenne a kamerás helyszínnek köszönhetően-2.szor ha én okoznék bárkinek bántó dolgot, akkor szintén! A kamerás helyszín csak a beszélgetés ideje alatt van jelen, ha szimpi minden akkor irány a kellemességre való helyszín ahol természetesen mintkét fél részsére diszkréciónak kielégítő helyszín. itt le zártam ezt, üdv Békésszentandrási Betti
Sziasztok. Volt nemrég a hirdetők között egy vékony sötéthajú lány. Nem jegyeztem meg a nevét. :( Az arca is látható volt a hirdetésben és rengeteg kép volt róla. Szeretném még látni, van esetleg valakinek elérhetősége hozzá? Köszönöm.
Drága Csilla!
Hát már itt is próbálkozol? Okosabb azóta sem lettél. Ahogy ezt a megjegyzésed is megfogalmaztad, az szánalmas. És az az ágyon ülős kép.. Azon szét röhögtem magam. Azért mert a youtube-on megnézel pár Photoshop tutorialt, még nem értesz hozzá. Avatatlan szem is észreveszi, hogy barmolt kép. Ha már próbálkozol ilyennel, akkor a seggedről retusáld le a pattanást.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Átverés a hírdetés. Olvassatok kecskeméti fórumon Csilláról. A dialektus amit használt Csilla néven, ugyan az mint most itt a levelében. Írni sem tud helyesen és sajátos szavakat használ. Miután törölte azt a nevét, azután készítette ezt az újat. Valóban van egy gondozója, aki figyel, valóban p**zt akar előre kicsalni. Szégyent hoz az ezen az oldalon normálisan "dolgozó" lányokra.
Bettike, elég hazug vagy... kár, hogy nem mentettem le képet arról, miként és hogyan hírdettél hány féleképp... 5 év meg kicsit túlzás szerintem, mert én az utóbbi 1 évben láttam a hírdetéseid, szóval nagyon gyanús szagod van
Üdv. Liáról van valakinek infója? Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Edina 34-ről vélemény ? :) Esetleg hosszabban kifejtené valaki? :)