Vicusknál volt már valaki? Nagyon érdekelne, hogy megéri e meglátogatni, előre is köszi!
Vicusknál volt már valaki? Nagyon érdekelne, hogy megéri e meglátogatni, előre is köszi!
Szia!
Én voltam! Nem volt rossz, de nekem egyszer elég volt!
Eddig aki nekem bejött és a két best of az PETRA és KLAUDIA!
Kettejüket merem ajánlani!
Üdv: Danszp
Üdv mindenkinek!
Én is jártam már nála, nekem bevált a hölgy.. remek a franciája...
Viszont szívesen fogadnék infókat az itt hirdető Vivikéről..Előre is köszönöm.
Én többször voltam már nála. Kedves, aranyos. A képai valódiak. Francia rendben van, de én úgy vettem észre nem élvezi azt amit csinál, bár elmondása alapján szívesen csinálja.
Sziasztok!!
Széchenyi lakótelepen dolgozik lány?
Igen! :)
Kik azok, akik a széchenyi lakótelepen dolgonak?
Erre én is kíváncsi lennék !!! Ha lenne olyan kedves valaki aki megmondaná akkor azt megköszönném !!
Kedves Mt-k!
Ma ismét meglátogattam Dórát. Ma sem csalódtam benne. :D Köszi Dóri.
Szolnoki Szonjáròl tud valaki? Eltűnt!
Vicuska képei alapján tetszik nekem! Írjatok valamit róla fiúk! Priviben jobb, mertúgy lehet részlatasebben is, nem zsürizik! Köszi, még a héten kéne!
Szia Jansz ! Én voltam már Nála , s tudom ajánlani . Kedves , aranyos fiatal lány , aki tudja mi kell egy férfinek . Üdv , borzika
Régebben 1szer voltam nála...Nagyon szép teste van, csinos, fiatal. A hozzállása is korrekt volt. Szóval, ha tehetném ismét meglátogatnám...de, hát jelenleg nincs hozzá 'kedvem'. :)
Minden Kedves Hölgynek, akivel az elmúlt évben itt jól éreztem magam, Boldog Karácsonyt Sikeres, Szerelemben gazdag Újesztendőt Kívánok!
Szép napot mindenkinek.Leírom a véleményemet egy-két szolnoki Lányrol.Akinél jártammár
Dóra:Nem mai darab átlagon aluli szolgáltatás és kinézet a lakás korrekt nagyon photoshopolt képek
Edina:Kedves odaadó jol franciázik egy kicsit rideg Kicsit photosopolt képek
Petra:Igazi nő minden porcikája nagyon jó vele mindent megtesz neked ereeti minden
Klaudia:kis roma punci ajálom minden kedvelönek kicsit photoshopolt
Vicuska:egy órán át franciázott kitünöen nem kapkodot sehová igazi profi photoshopolt de jo
Nina:Mogorva dr*ga és még csak kiverni sem tudja jol beképzelt de ö van a képeken csak még vékonyabb egy gerebje
Remélem hasznosvolt a véleményem
Kedves Valaha! kik azok a lányok, akik a széchenyi akótelepn dolgoznak? köszi az infót
Köszönöm,kedves vagy :))))
hali! vkinek van információja nórika 23 éves lányról? milyen *ron dolgozik?
Sziasztok, a Szántó krt. környékén nem ismertek esetleg egy tehetségeshölgyeményt?Köszi.