Edina szép nő.Fénykép eredeti.:)
Engem csak a vízágy zavart,de nagyon.Amúgy korrket nő.
Edina szép nő.Fénykép eredeti.:)
Engem csak a vízágy zavart,de nagyon.Amúgy korrket nő.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Szabina)
A Ramóna és a Krisztina néven hirdetökkel vigyázzatok tolvajok!
Sziasztok.Én Debrecenben dolgozom csak szeretnélek figyelmeztetni benneteket hogy Ramona és Krisztina néven dolgozó lányokkal együtt dolgoztam pár napot nem valósak a képeid és míg aludtam a 82cm LCD tvmmel együtt léptek le szóval vigyázzatok velük
Sziasztok!
Tudnátok olyan szolnoki hölgyet ajánlani aki nem R*MA,és jól csinálja a fr*nciát?
Karináról infó,tapasztalat?
a martfün rendelő Vadmacskáról tud valami infót adni?
Sziasztok Karinárol és Vadmacskáról tudtok infót adni?Köszönöm
Sziasztok!
Tudnátok egy kis véleménnyel szolgálni Kittike(20)-ról, Vicuska(30)-ról és végül Nina(26)-ról? Köszönöm előre is!
Kittike-t egyszer felhívtam, de a képekhez képest magas r*zsivel dolgozik sztem és a hangja sem tetszett, így nem mentem el!
Nina-nak fantasztikus teste van gyönyörű P*ncival, de én kábé ennyit kaptam tőle. Kedvesnek kedves volt nem volt semmi olyan probléma, de nem volt meg nálam a feeling, szóval nem mentem többet.
Vicuska, nincs infom!
Üdv.
Sziasztok. Kit tudnátok nekem ajánlani. Előre is köszónóm a választ. Hali mindenkinek
Höj!
Tud valaki valamit Petráról?Lehetetlen telefonon elérni.Régebben voltam nála párszor.És szeretnék megint menni.:)Előre is köszi,ha ír valaki!Szép napot mindenkinek!
Ha ugyanarra a Petrára gondolunk. akkor a telefonszáma is változott, illetve nekem privátban azt írta nem olyan régen, hogy csak törzsvendékeket fogad...Azt nem tudom, hogy ki is számít nála annak, így bizakodj... :)
Köszi az infót!:)
Sziasztok!
Vicuska eltűnt, vagy a törzsvendégeinek van már csak? :(
A Lara: nem túl barátságos. 1 mosoly nem volt az arcán.Nem lehet vele dumálni. Minél gyorsabban minél több *** moderálva *** akar jutni így nem is nagyon tudtam ráhangolódni. Sajna ez a tapasztalat. Pozitívumok: szép cici, szép lakás.
Pedig elég erőteljesen gondolkodtam azon , hogy meglátogassam. De így leteszek róla.
Szonja 36ról infó?járt már nála valaki?
Pamit ajánlom!
Jókor! Amikor már le is tiplizett Szolnokról!
Sziasztok!
Van itt olyan aki ismeri a szolnoki lányokat?