Tud valaki jó masszőrt a városban? Aki igazán jó, csak olyan érdekel.
Tud valaki jó masszőrt a városban? Aki igazán jó, csak olyan érdekel.
Sziasztok. Dorika 33-nal jart mar valaki? Tudjatok merre r*nd*l illetve milyen a sz*lg*lt*tas, hely? Koszi.
+1, egészen pontosan ez jutott eszembe. :D
Írtál Castro priviben az imént válaszoltam,de ehhez amit most írtál ide a falra meg azt fűzném hozzá,hogy abban igazad van,hogy nem ők adják nekünk a c*sht,hogy "megrakjuk" őket,hanem mi adjuk nekik,de azt se felejtsd el,hogy nem ők hívnak fel minket,hanem mi őket... Félre ne érts most nem a leh*zós,halál unott,átverős,sunyi sz*lg*lt*tókat akarom ezzel védeni,csak a korrekteket. Azt kellene megértenie mindenkinek,aki ilyen helyekre jár,hogy nem tud egy nő minden egyes vendégével pontosan ugyanúgy viselkedni. És pont. Ezt el kell fogadni. Ettől függetlenül tudom,hogy van "jó" és "rossz" sz*lg*ltató. A jó az,aki harcol magában azért,hogy minden vendéggel ugyanolyan kedves legyen és ne lehessen észrevenni rajta,hogy nagyon rossz napja,napjai vannak épp,a rossz pedig az,aki nem is próbál a vendégeihez jó arcot vágni,tojik rá. De még egyszer mondom,amit már régebben is,hogy mivel emeberek vagyunk igenis számít a szimpátia abban,hogy mennyit ad át magából egy nő nekünk. És itt nem számít a c*sh.
A lényeg a lényeg nem ő adja neked a c*shht hogy megrakd hanem te adod neki! Ennyi
Jah és Norci21-re is kíváncsi vagyok,mert emlékeim szerint mindig olyakat írtok róla,hogy fadarab effektus,meg kényszerből csinálja stb. Talán a kihívás és kíváncsiság elegye vonz benne ezek után,de sztem rövidesen felkeresem,mert képeken viszont tetszik. :) De azért még alszom azért erre. :)
Csak a rend (és a kereső kedvéért):
Dalma 23 = korábbi Regina és még korábbi (2014. június előtti, tehát nem a mostani) Fanni 19.
Mint a korábbiakból is látszik, azóta sem változott semmi.
Kezdo23! Az a száma a Dórának,ami az adatlapján van,én elértem azon. Jól írd be a telódba!
Castro! A Grétinél még nem voltam,csak tervben van,de a lakótársánál már igen és igencsak meglepett,amit a Dóráról írtál. Én ezeket abszolút nem tapasztaltam nála.
Szevasztok!
Értékelnék egy néhány hölgyet az én perspektívámból valamint taasztalataim alapján, hogy ki mit is nyújtott valójában.
Kezdem a két legcsinosabbal akik egy objektumban rendelnek:
Gréti: Nagyon csinos hölgyemény de meglátásom szerint vagy kezdő vagy csak a p**z motíválja. Fr*ncia nagyon gyenge actionnal alig ül bele oldalrafele néz siettet. Előre kell odadni neki a hozományt és ebből adódóan már nyeregbe is érzi magat ugy van vele hogy túl lesz rajta és megvan neki a kis motyója érte ami ha azt nézzük hogy g*mival csinalja alapbol a natur +2be van de az is csak egy robotikus előre hatra történő valami. Lényeg a lényeg jó lenne ha változtatna a viselkedésén és a vendéget tartaná szhem előtt nem azt hogy minél hamarabb vége legyen a a történetnetnek.
Dóra: Dettó ugyanez, mivel egy helyen vannak biztos ez az üzletpolitikájuk. Vélemyényem szertint a külső nem minden főleg ebben a műfajban.
Dorina33: Na ő nála ez a hozzáálás pont az elenkezője és nagyon csinos is ellazítja az embert de közbe meg a hölgy egy igazi kis ragadozó fr*nciája klasszis.
Szemez az emberrel látszik hogy arra törenkszik hogy a vendégnek jo legyen és teljesen odateszi magat és ha jol esik neki akkor reszketve el is megy nagy hagok közepette. 10/10
Anett34: Ugyanolyan pozitiv hölgy mint Dorina d**ga de lehet hogy egy fokkal még vadabb hát ő rendesen lerendezi az embert és élvezi is. Nem is szaporítom a szót
10/10
Kriszta: A hölgyről csak annyit hogy a fr*nciája áhhh gyilkos nem is tudom pontokba kifejezni. 1 órát voltam nála de ebből 3/4et fr*nciázott mert azt valami mesterien űzi be is valotta hogy ez a hobbija és hát tényleg nagyon keni a dolgot.
Ez volt az én meglátásom a hölgyekkel kapcsolatba természetesen mindenkinek más a vélemyénye akit nem olyan szintem értékeltem ahogy esetleg ők gondolták azoknak ez legyen egy olyan kritika amiből tanulnak, de majd ugyis megyek hozzájuk és meglátom hogy mennyit változtak.
További kellemes napot!
Szép munka.
Sziasztok
Az utóbbi időben voltam pár hölgynél, le írnám a tapasztalataimat hátha nem csak veszekedés miatt járnak ide az emberek...
Szamira 19: A lakás tiszta és rendezett. Csinos testű leányzó, az arca nekem annyira nem jön be speciel, de ízlések és pofonok.
A tusolás kötelező volt, hiába mondtam, hogy otthonról jövök frissen és üdén. Ez még hagyján de zuhanyzás közben végig mellettem állt mint egy őr, mintha el akarnék lopni valamit vagy nem is tudom...
Ezen még nem is akadtam fent, de amikor be mentünk a szobába, és az *nyag*akat rendeztük közben próbálta rám tukmálni az extráit, hogy feljebb menjen az *r... Ez nem tetszett.
Na mindegy, Bele csaptunk a lecsóba... Kif*z*ttem extraként a csókot, ami nála kb. 2 szájra pusziban ki fulladt, nem is erőltettem tovább a dolgot gondoltam nincs rám hangolódva vagy valami... A másik dolog, hogy annyi síkosítót kent magára meg rám is, hogy már tocsogtam benne, és az illata sem jött be.
A franciája elég jó volt, viszont ami ez után következett eléggé le lökte a láncot, egyszer csak el kezdett nagyon gyorsan mozogni és nyögni.
Mondom mi az sietsz? Válasz: Hát igen mások is jönnének.(megjegyzem a fél órából eddig kb. 10 perc telt el).
Rendben, gyorsan be is fejeztem a dolgot és vártam a telefonban be ígért aktus utáni masszázst amiből persze semmi sem lett.
10-ből egy gyenge 4-est adnék neki, azt is csak azért mert egyébként csinos lány.
Andyka 20:
Franciája közepes volt, testre teljesen rendben van, a hozzáállása is jó viszont olyan bukhéja volt a csajnak hogy kézzel is alig volt gusztusom hozzá nyúlni.
Ha a higiénia rendben lett volna 10/7.
Latika 24:
Ajánlott kategória, nekem testre és arcra nem az esetem, de összességében nagyon jól néz ki.
Lehet vele beszélgetni, aranyos, intelligens,
10/8
Norci 21:
Már eléggé régen voltam nála, nem igazán emlékszem a dologra, de gondolom ebből már le szűrtétek a lényeget.
Fadarab effektus, látszik rajta hogy csak erőlteti magára ezt az egészet.
Viszont a teste kárpótol mindenért, bomba teste és szép arca van.
10/5
Mona-Amina(egy leányzó két hírdetéssel)
A teste nagyon jó, bár én nem szeretem az ilyen alacsony lányokat. Tusolás kötelező, a franciája elég elhanyagolható,aktus közben semmi reakció, fadarab effektus viszont el lehet beszélgetni vele:D
A villanyt nem engedte fel kapcsolni, a tv-ben közben a Barátok közt ment. A Kölcsönös francia extrák közé tartozik, és kb. a 4. pózváltásnál fel volt háborodva hogy ne forgassam már ennyit.
Amikor én voltam nála és át mentünk a konyhán keresztül a szobájába egy barátnője a konyhában ült, tehát nem tartja tiszteletben az ilyen dolgokat.
Összességében 10/ 6
Dalma 23:
A telefonban még benne volt az alapban a csók, mire oda értem már nem. A lány nem hajlandó csak misszionárius pózban sexelni, nem mehetsz el gumival sem benne, és testre élvezésnél
eltakarja a nuniját és a mellét, ne hogy rá menjen a cucc. Nálam nem volt szerencséje mert épp nagyon tele volt a puttony és a hasa helyet az egész az arcára ment :D .
A francája 10/3 sex 10/3, és elég flegma is a lány.
Nem ajánlott kategória.
(Eszter 22 is ő, amikor ajtót nyitott kerestem is inkább egy kifogást és hátraharc.)
Margo 32:
Teljesen ajánlott kategória, főleg aki szereti a 30 körüli nőket, szép, csinos, intelligens.
Pont úgy érkeztem hozzá hogy már nagyon fel voltam húzva, talán 5 percig sem bírtam, mikor végeztem elkezdtem öltözködni de ő rám szólt hogy maradjak nyugodtan
még meg masszírosz. Így is lett közben beszélgettünk mesélt magáról, szóval tetszett a hozzá állása.
10/8
Bianka 20:
Roma leányzó bomba testel, közepes franciával, az *rban benne van a csók is amit számomra túl vadul csinál, de lehet hogy ez valakinek be jön.
Összességében ajánlott kategória, aktív volt sex közben, aranyos kedves, lehet vele beszélgetni, a végén meg kínált üdítővel is :D .
10/9
Alisa 20:
Nagyon csinos roma lány, a franciája jó volt, viszont az aktus nem volt túl jó, elég nehezen is mentem el. Kölcsönös franciát nem vállal, sex közben nem volt hajlandó megint franciázni,
mert hogy már benne voltam egyszer... ezen eléggé meg lepődtem. Aztán úgy a 25. percnél el kezdett sürgetni hogy lassan ki futuni az időből, légyszives élvezz el...
Nem vállal bármilyen pózt, és aktus után rögtön ment a telefonja után és beszélgetett végig. Elmentem tusolni, kijöttem és kiderült hogy nincs törülköző, így egy ágy lepedőben kellett
meg törölköznöm. Arról nem is beszélve hogy mikor ki jöttem a fürdőböl (meztelenül) a barátnője úgy nézett hogy majdnem ki esett a szeme, tehát nem tartja tiszteletben az ilyen dolgokat.
Egy menetet meg ért a bomba teste miatt. 10/6
Gina 27:
Nagyon ajánlott kategória, sportos, csinos testalkat, szép arc, és intelligens. El lehet vele beszélgetni, a franciája elképesztő 10/10 és a sex is isteni volt, a masszírozása pedig egyenesen fennséges.
10/10
Zsuzsa 24:
Körülbelül ugyan azt tudom róla el mondani amit Gina 27-ről, ajánlott kategória, minden lánynak ilyennek kéne lennie, nagyon nyitott és kedves lány, a ház nagyon takaros.
Francia bombajó 10/10 viszont az aktus közben lehetett volna aktívabb de az is 10/9.
Viszont az a fránya macskát ki zárhatta volna a szobából, végig az ágy végében volt :D
Anikó 26:
Őt hagytam utóljára, mert nekem eddig ő a kedvencem. Olyan átéléssel csinálja hogy kb. olyan érzésem volt mintha a barátnőm lenne. Az *rban benne van a csók is,
amit igen csak jól csinál, a Franciát olyan jól csinálja hogy majdnem el durrantam 2 perc alatt, és a sex is ugyan ilyen volt, végig a szemembe nézett, és láttam benne azt a bizonyos pluszt.
Ajánlott kategória 10/11. Köszönöm Anikó!
Bocsánatot kérek Léna 34-től.Nem róla beszéltem, se most sem az előzőekben. Most vettem észre hogy hirdet egy ilyen nevű, dekoratív hölgy.Volt egy Léna 20 nevű hirdető, aki jelenleg is aktív más, névvel.Róla,beszéltem.Léna 34 nem ismerem.Ma is tanultam valamit,a név mellé ajánlatos az élet kort is mellé írni.
Sziasztok.Erika 20-ról már írtam, de a legfontosabb dolgot elfelejtetem Mielőtt neki fogtunk a szexhez,az ágyról levette a lepedőt, és frissen mosott lepődőre, cserélte. Utána baba popsitörlőt használt, illetve kaptam tőle. Számomra fontos,hogy egy nő ad a higiéniára.Ezt 2 okból írtam le mert.1 tényleg így történt.2 hátha így nem moderálnak.
Brema:Most tényleg éreztem az őszinteségedet.Nagyon sok kérdést tettél fel,nem tudom melyekre válaszoljak. Emlékezz te kötöttél belém,egy rossz szót nem szóltam hozzád.Miért erőltetem ezt a stílust?Olyan érzésem van mintha ismernél.Tényleg nem ilyen vagyok,nem szoktam csúnyán beszélni,soha nem is beszéltem ilyen stílusba.Egy itteni lány akivel nagyon sok időt töltetem,tőle tanultam ezeket a szavakat.Miért használom ezeket a csúnya szavakat?Gondolom feltűnt,hogy ez egy +18 szex partner kereső oldal. Szerinted azt hogy írjam le hogy egy lány leszopott,és le is nyelte.Írtad,hogy sokakat felháborít,a csúnya beszédem,ez volt a célom.Egyébként ezen oldalon vannak olyan emberek akiket felháborít a csúnya beszéd?Részükről ez nem más mint álszentség.Lénáról annyit,nagyon jól ismerem,sajnos.Bő 1 hete nem járok lányokhoz,mert nem élvezem a társaságukat, illetve nem jó velük a szex. Írtad hogy töröltessem magam.Meg is akartam tenni,de irt egy debreceni hölgy hogy ne tegyem.Tegnap kiderült,hogy miért is kérte hogy maradjak. Hónapok óta kerestem egy lányt,sehol sem találtam. Úgy néz ki,megtaláltam.Azért nem törölöm a regisztrációmat,mert privátba beszélgetek egy számomra fontos emberrel.Annyit tudok neked, és akiket felháborit a csunya beszéd, adott a lehetőség a regisztráció törlésére. Tudom fáj, de annyi jogom van itt lenni ,mint bárki másnak.Gyakran hangoztad,hogy nem akarsz okoskodni,szerintem meg azt tetted,és ha a tanácsodra lesz szükségem, hogy mint tegyek,megfoglak kérdezni.Addig pedig az otthoniakkal,és a hozzád tartozóiddal foglalkozz. Engem pedig felejts el légyszíves.
Egy kérdés,ha szabad .Léna hogy viseli,hogy a jól kereső nőből, ismét koldus nő lett?
Azt szeretném megkérdezni, hogy Dóra25 nevü hölgynek, mi a telefonszáma, mert hívtam a számot ami az adatlapján van, de téves szám, megköszönnémha leírná valaki:)
S.O.S valaki valami jó jelenkezőt tudna ajánlani :) ?
Talán én :))))
Hihetetlen,hogy már nem először olvasom,hogy Latikánál nem a legjobb a fürdő. :)) Nem tudom mi a baj azzal a fürdővel,kétszer voltam benne és nekem semmi olyan nem volt,hogy Úristen de rossz. Kicsi,de tisztán van tartva. Azt meg pláne nem vágom,hogy miért kell egy fürdőszobát értékelni. :) Ne érts félre Unkown Man,nem támadni akarlak,csak tényleg már olvastam a fürdőszobáról vagy 2-szer Latikával kapcsolatban és ahogyan azt te is írtad Unkown Man,nem pancsolni megyünk végülis. A csaj 10/10,ezzel egyetértek. ;) Ha olvasod Latika nyugi,véletlenül se húzd fel magad. ;))
Sziasztok!
Voltam a hétvégen Latikánál, csak az előttem leírtakat tudom erősíteni 10/10. Talán a fürdő állapota nem 10/10, az mondjuk csak 10/5, de nem pancsolni mentem.
Öszegezve én elégedetten távoztam.
Üdv!
Van olyan lány aki hétköznap nagyon korán 6-7 felé r*nd*l?
Bocs zsoloka,most olvastam végig pontosan hogy mit irtál,mégse mentél nála.Elnézést.