Köszi Newbie_nyh! :) Amúgy teljesen egyformán látjuk a dolgokat. ;)
Köszi Newbie_nyh! :) Amúgy teljesen egyformán látjuk a dolgokat. ;)
Tökéletesen összefoglaltad!
Nyomtam is a likeot :). Aki bármi mäst képzel bele a dologba csalódni fog. Annyit azért meg hozzátennek hogy ez nem jogosít fel a bunkó viselkedésre.
pár tapasztalat a közelmultból:
Dorina 34: A képek valósak a lakás igényes, hölgy äpolt és csinos, logisztika diszkréció es a szolgáltatás is rendben. Az ellentételezés baräti. Jelenleg az egyik legjobb a városban.
Andyka: Hand street a helyszín, a lebeszelt időre odamentem váratott fél órát, miután letelt közölte hogy várjak még felet. Ez már nekem nem felelt meg a találkozó elmaradt.
Fanni 19: Vegyes érzésekkel indultam útnak mikor közölte hogy a Hand streeten van ő is de gondoltam egy esélyt még megérdemel a hely. A képeken ő van, a hely egyáltalán nem diszkrét nagy a jövés menés a lány aranyos de semmilyen volt az egész nem leszek visszajárós.
Milla masszázs: Kétszer egyeztettem vele időpontot kétszer mentem el a megadott címre kétszer vágott át.
Dóra 25: róla már korabban írtam, okos szép, erőssebb teszalkatú csaj. Lakás, diszkréció teljesen oké. Az ellentételezés kicsit magasabb de részemről összhangban volt a kapott szolgáltatással.
Dóra 25 kolléganője: Bocs a megnevezésért de nem jut épp eszembe a neve és most nincs fent a hirdetése hogy megnézzem. Nála még régen voltam egy mäsik címen. Nagy szívfäjdalmam a hölgy mert külsőre csodaszép. A szolgáltatäs viszot pont az ellenkezője volt unott kelletlen hozzáállas. Kár mert hozzá simán visszajárni ha változtatna a hozzáállásän és nem csak addig lenne szivélyes a vendéggel amíg meg nem történik a tranzakció.
Ha wjdks menedzser, keresztbe szopom magam.
Itt hozzáállás szintjén van a különbség. Te dugni akarsz, üríteni a tárat, de nem mindenkinek ez a célja. Én speciel a nyálasabb típus vagyok, én szeretném elhinni, hogy az aktuális menyecske az adott időre a csajom. És úgy is kezelem, tisztelettel.
Akkor legyen valami értelmes: Fanni (19) Hendstríten rendel sokadmagával (Andyka, Laura) Logisztika pocsék. Először szépen összeköszöntünk egy managerrel, ami még nem is lenne gond, de közben Laura takarított, a vetkőztetés az volt, hogy lehányt mindent gyorsan magáról, mert Laura mos.. A hölgy mint a képeken, gyönyörú, csodaszép mellek, nagyon csinos, NFVSZ + csók extrában. Sajnos a kémia egyáltalán nem stimmelt. Csóknál a nyelvét kb lenyelte franciánál ugyan próbált rákérdezni, hogy hogy jó, de annyira éreztem rajta az unszimpátiát, hogy még rendesen navigálni sem tudtam. Na mindegy, ő az a lányka, akit nem is tudom, hogy ajánljam vagy sem. Aranyos, kedves, de mi nem passzolunk, az 7szentség.
Az viszont tuti, hogy a hendsztrítre többet nem megyek, igen kellemetlen ott a közlekedés.
Ennyi!
Beszámolókat írjatok már ne vitázzatok! Én írnék, de nincs kiről mert mostanában nem akciózom.
Aki qrva az p.énzért b@szik! Vagy így vagy úgy ha jó a csaj akkor úgyis megpin@zod ha meg nem akkor nem! Kit érdekel a lelki világa??? Elmész hozzá, használod a testét, f*z*tsz érte és kész. Ha lelkizni akarsz akkor azt tedd az asszonnyal vagy barátnőddel de ne pr*st*val. Ennyi.
Nagyon elvagy ember ezzel a dologgal te ezek szerint itt éled ki magad. Kezdem azt hinni hogy valamelyik kisasszony menedzsere vagy, vagy itt próbálsz meg jópofizni nekik, hogy te kiállsz emellett a szent ügy mellett.
Az meg hogy rávannak szorulva erre a munkára az meg hülyeség, menjen mindenki és végezzen akkor tisztességes munkát. Mindig is lesznek nők akik pénzért szexelnek. Ez nem a férfiak hibája, hogy márpedig az az ember aki ilyesfajta szolgáltatást vesz igénybe az plusszban foglalkozzon a nőnek a kis lelkével. Ne röhögtess.
Szerintem te vagy egy menedzser vagy, vagy egy nő, vagy egy zsúrpubi itt probálod a prostik érdekeit védeni. A továbbiakban lezártnak tekintem a kettőnk között folyó diskurzust. Én csak véleményt nyilvánítottam aki ezt nem bírja feldolgozni azt nagyon sajnálom.
Figyelitek, eljött az eperszezon! :) Hirtelen kinőtt két Eperke 20 a semmiből, illetve nem a semmiből, mivel az egyik egy régi versenyző, korábban Mira (19) néven futó hölgy, a másik pedig tegnapig még Lina volt. :)
Még annyit,mert pont a lényeget nem írtam bele: Azzal,hogy bekapja a k*kidat vagy beleül a k*kidba a kedves "sz*lg*ltató" ezzel végülis a szigorúan vett "sz*lg*ltatást" elvégezte. Ha egy pici plusszt,esetleg átélést,hiteles illúziót szeretne a delikvens,abban az esetben próbálja meg nem úgymond "internetszolgáltatóhoz" hasonlítani az adott hölgyet,hölgyeket és ezt az egészet. Úgyértem ne ilyen mentalitással menjen az emberfia,hogy "ÉN itten f*z*tek oszt sz*lg*ltasson". Mert akkor elképzelhető,hogy bezony sz*lg*ltatni fog,de nem pont úgy,ahogyan azt az adott illető Csipkejózsika álmában elképzelte.
Jó lemaradt a végéről na mégegyszer Viktória26
helyett Viktória.-D
Castro!
Teljesen egyetértek abban amit a szimpátiáról írtál bár én nyersebben fogalmaztam kaptam is érte. Én azt gondolom ebben a kérdésben a saját tapasztalat és az élmények mindent felülírnak.Azzal meg nem lehet mit csinálna ha egy beszámolód után kapod az ívet minden hirdetőnek vannak lelkes vendégei akiknek a nap zöld lesz!
Nem csak beszélgettek jönnék egy olyan hirdetővel akiről nem láttam beszámolót csak mondanám az előző lány is ilyen volt (pár infót azért adtam róla privben óvatosan)i megpróbálom magamnak ásni a gödröt.
Temető környéke Északi körűt ismerik sokan a 4 vagy 5 lány van ott hamarabb érkeztem a megbeszéltnél. Láttam némi mozgást néhány makktárs lehetett abban az időben nem jár az ember kutyát sétáltatni.Mondanám akkor a hölgy képei igencsak profik ő is szerepel rajta 5 perc azért benne van de nagyon ott van nekem az arca jobban tetszett mint az idomai amik szintén csillagosak, A kora stimmel max 1- 2 év. Alacsonyabb egy pár centivel onnan vélem tudni hogy a 175cm az én magasságom .*xtráit nem küldte rám ha a fr kívül ha van neki csókról nem tudok nem ajánlotta nem is kérdeztem azt nem is szoktam. Szoba állapota remek a fürdő is ok nála sem lehetett csak úgy ágyba menni. Végig beszélt ember mondom jó helyen vagyok nem egy hülye p*csa.Jöhet a fr*nciska ami extra nála nem csinálja gyorsan néha felnézett uhh. Szexközben ami sima missz volt végig adta magát nyafogás nuku mikor mondtam hogy nem sokára végzek bemozgott csípőbbe egy kellemeset. Egy kis duma a végére nem sietettet megköszöntöm az egy órámat ami *rban megszokott a körúton és egy nagyszerű élménnyel távoztam tőle beleettem volna a zsebembe még egy hétre. Az ilyen hirdetők hiányoztak róluk másképp vélekedek. Ennyi!
Sziasztok! Elég régen írtam mivel mostanában nem látogattam a hölgyeket.
Tegnap rászántam magamat és felkerestem Dia 29 hölgyet.
Nagyon jó választás volt a részemről, szeretem a vékony de formás lányokat.
ies korban inkább 20 nak látszik de tényleg 29 éves.
Sok férfi a barátnőjétől,vagy a feleségétől nemkap annyi figyelmet kedvességet.
Nagyon élveztem, nekem 10 ből 10 pont.
Lehet hosszasan írtam, de régen volt ilyen jó élményem!
Jó vadászatot ÚRAIM!
Lehet igazad van,nem szeretnék vitatkozni,mert alapvetően felesleges is lenne ezen csámcsogni,bár én azért egy internetszolgáltatót nem feltétlenül hasonlítanék egy itteni "sz*lg*lt*tóhoz". Itt hús-vér emberekről,azaz nőkről van szó a "sz*lg*ltatói" oldalon. Lehet nagyon rossz napjuk néha-néha és akár még a "legjobb" hölgyeknél is előfordulhat,hogy bizony ez észrevehető valamilyen szinten az X-edik vendég után,főleg ha esetleg egy minimális szimpátia sincs meg. És kedves Castro esetleg arra nem gondoltál,hogy lehetnek itt olyan hölgyek is szép számmal,akik nem tarthatnak sűrűn szünetet,mert rá vannak valamilyen oknál fogva szorulva a p**zre? Egy lány sem fogja neked őszintén elmondani,hogy miért is csinálja,amit csinál. Jobb esetben p*nzéhes,de azért sztem túlnyomó többségben az itt hirdető hölgyeknek nyomós okuk van rá,hogy benne vannak ebben az "*parban". Nem akarok sorolni lehetséges perspektívákat,de az élet hozhat kegyetlen helyzeteket. Részemről ezt a témát lezártam,de természetesen elfogadom és tiszteletben tartom a te véleményedet is.
Sziasztok anikó26 nak a számát valaki megírná nincs fent az oldalon ma meglátogatnám Fanny 19 Kyra 19 krisztina 26 -ról, ajánlatot szívesen venném köszönöm.
Én nem mondtam senkiról sem hogy rossz szolgáltató és itt hívnám fel a figyelmet a szóra SZOLGÁLTATÓ.
Márpedig a szolgáltatónak az a dolga hogy szolgáltasson az anyagiak fejében ez minden téren így van vagy ha bármi problémája van akkor azt kell mondani akár találkozáskor , hogy ne haragudj nem érek rá fontos dolgom akadt. Azért is hogy te interneteszz fizetsz mert egy szolgáltató te elvárod hogy a fizetség fejében azt kapd amiről szó van. Márpedig ha te fizetsz pl 1/2 órát akkor a 20. percben ne mondja azt , hgoy mar igyis lejárt az időd.
A szimpátiához annyit fűznék, hogy aki ilyesmivel foglalkozik annak a szimpátia általában a legkisebb dolog.
Nyugat M.o.-n vagy akár a fővárosban is volt olyan hölgyel dolgom akinek ha nem volt kedve akkor ezt közölte telefonon, és nem arról volt szó hogy én kényszerítek bárkit is arra , hogy márpedig a dolognak meg kell ma történni. Szóval ha egy szolgáltató ugy érzi hogy nem olyan a kedve akkor lazítson kicsit, de általában az olyan hülgyek akiknek a pénz dominál legfőképp azok nem tartanak pihenőt. És szerintem itt a pont.
Tud valaki jó masszőrt a városban? Aki igazán jó, csak olyan érdekel.
Sziasztok. Dorika 33-nal jart mar valaki? Tudjatok merre r*nd*l illetve milyen a sz*lg*lt*tas, hely? Koszi.
+1, egészen pontosan ez jutott eszembe. :D
Írtál Castro priviben az imént válaszoltam,de ehhez amit most írtál ide a falra meg azt fűzném hozzá,hogy abban igazad van,hogy nem ők adják nekünk a c*sht,hogy "megrakjuk" őket,hanem mi adjuk nekik,de azt se felejtsd el,hogy nem ők hívnak fel minket,hanem mi őket... Félre ne érts most nem a leh*zós,halál unott,átverős,sunyi sz*lg*lt*tókat akarom ezzel védeni,csak a korrekteket. Azt kellene megértenie mindenkinek,aki ilyen helyekre jár,hogy nem tud egy nő minden egyes vendégével pontosan ugyanúgy viselkedni. És pont. Ezt el kell fogadni. Ettől függetlenül tudom,hogy van "jó" és "rossz" sz*lg*ltató. A jó az,aki harcol magában azért,hogy minden vendéggel ugyanolyan kedves legyen és ne lehessen észrevenni rajta,hogy nagyon rossz napja,napjai vannak épp,a rossz pedig az,aki nem is próbál a vendégeihez jó arcot vágni,tojik rá. De még egyszer mondom,amit már régebben is,hogy mivel emeberek vagyunk igenis számít a szimpátia abban,hogy mennyit ad át magából egy nő nekünk. És itt nem számít a c*sh.
A lényeg a lényeg nem ő adja neked a c*shht hogy megrakd hanem te adod neki! Ennyi