Néhány friss tapasztalatomat szeretném megosztani, sajnos nem rózsás a helyzet. Vagyis a rózsák csak mennek, de minek...
Rami 19: kis picike, először nem túl kedves, nem túl kommunikatív, de az ágyban már más a helyzet, aktív nem nyafog, érdemes kipróbálni egyszer
Gréta 23: kb 23-szor hívtam, de a legnagyobb eredmény az volt, amikor foglaltat jelzett, egyszerűen elérhetetlen a számomra
Petra 22: én a nem fotógaranciásnál voltam, de szerintem egy és ugyanaz a kettő. Egyetlen pozitívum a szép kerek melle, de ennyi. Ez nincs, az nincs, ennyiért? Rángat siet, nagyon kényelmetlenül éreztem magam. A megbeszélt időpont is gondot jelentett: félóra múlvát beszéltünk meg, késtem egy kicsit, erre már itt vagy? Várj egy kicsit. A bejárat előtt szobrozni pedig elég ciki, és akkoriban elég sokan mászkáltak arrafelé. Én nem ajánlanám.
Zsuzsa 37: nagy nehezen sikerült időponthoz jutni, de amikor odaértem 5 hívás után sem vettem fel, nem megbízható szerintem.
Dórcika: azt mondta, hogy egy órával előtte hívjam, hogy le tudjon zuhanyozni. Rendben, meg is beszéltünk egy időpontot, amikor odaértem felhívtam, hogy itt vagyok, erre azt mondja, hogy ő is mindjárt odaér. Ez elég gáz az utcán fogadni a vendéget, de gondoltam megvárom. De mivel ez a módszer, és ő sem volt szimpatikus, ezért tovább álltam.
Anikó 26: nála már többször voltam, de az utólsó randink óta már eltelt több hónap. Azt kell, hogy mondjam sokat változott, a kilók számában plusszban. De mivel jó emlékeim voltak, maradtam és nem is bántam meg, a hozzáállása most is kiváló volt. Újra elhittem, hogy ő is élvezi. Még a fizetést is majdnem elfelejtettem, mintha egy régi ismerősnél jártam volna.