Tiszta,szívből örülök neki!!!!
És,mindenkinek sok sikert kívánok!!!😆
Tiszta,szívből örülök neki!!!!
És,mindenkinek sok sikert kívánok!!!😆
Lehet Dori 25 120-125 kg Millácska, vagy bárki más itt, de ők legalább azt csinálják amit hirdetnek..
Lénárol valaki valamit? Mikor jön vissza?
Gina Diamond. De mivel hozzá hétvégéig tuti nem jutsz be,így Anikó lesz belőle sztem. :)
Milyen igaz, inkább nekem válaszoljon valaki! :)
Tisztelt Hirdetők / Látogatók!
Ez a Nyíregyházi fórum. Kérjük ne itt vitatkozzanak, hanem a dühöngőben folytassák...
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Hétvégén szeretnék egy nagyot alkotni. Amolyan vadulós p*rnófeelingeset....
Kérem a szavazatokat, javaslatokat:
Gina Diamondhoz menjek vagy Anikó26-hoz?
Tisztázzunk,valamit,én NEM BÁNTOTTAM a Dórit!!!!
Olvasd el értelmesen,a szöveget,és utána ítélj!!!
És,ami a legfontosabb,én jobban
"SZERETLEK", annál,mint SEM GYÜLÖLJELEK!!!!
Na,ezt fejts meg?
Ismét,írtam neked privátban!
Mosolygós,szép napot neked!!!😃
Hajrá!!!!☺
Drága Egyetlen Millácska. Megkaptam, a nekem szánt leveled. Szívem szerint bemásoltam volna, hogy milyen alpári modon tudsz,megnyilvánulni. Erre csak ennyit írok, hogy nem ponzorálom egyik lányt sem..Dori 25 Bántod..pedig ő a legjobb sz*lg*lt*tó Nyiregyházán, veled ellentètben. Legalább ő az csinálja amit hírdet, nem ugy mint te. Nem akkor kell eldőnteni, hogy masszázst vagy szexet válalsz mikor meglátod az embert. Az őszintesèg nem hátrány..Nem csak a Nullákat kell nèzni.Szóval te már nagyon sokat hibáztál. Lehet meg tudsz vezetni egy pár embert, de nem mindenkit. Egy kis sulyleadás csodákra kèpes..meg az őszintesèg.
Sziasztok! Valaki volt már Fedra(22)-nél? Nekem nagyon bejön, csak félek h "C"
Én meg le is teszem a telefont ha egy nő 7 rózsaszálnál többet kér félidőre, legyen az akármilyen agyon dícsért. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül :)
Az ***moderálva*** közt is vannak jók.... sőt lélekben még jobban ott vannak....
Sziasztok. Millanal csak masszazs van vagy mas is?
Amugy kezdem érteni miért van ilyen átjaróhaz nyiregyen, nem jön be az igért g*zsi, nem is fog ha szent pityuba mérünk egy félidőt!!!!!
Lassan ***moderálva*** lesz megint barátnőt tartani, és othol maradni mint bohóckodni 1-2 nimfával.......
Kedves Makktársak! Higgyétek el, Milla még mindig szenzációs! Teljesen mindegy hogy telik az idő, a lányok kora változatlan. Nekem évek múltán is nagyon bejön. Annyi ramaty nő van a nyiregyházi oldalon, de Ő még mindig hibátlan, mind képeit tekintve, mind szolgáltatását.
Jól meg pezsdült az élet a fórumon hírtelen :) az elmult hetek termése nàlam ! Carmen 26: aki most nem hírdet ott talàlható ahol Latika dolgozott, a kora valós,arca szép, test: 10/9 nekem bejött a müsor, nem nyafogott,értelmes korrekt nő, ha vissza jön meglàtogatom újra :) Dorina 33: lakàs szuper, Dorina kedves ,csinos nő, szemüveges olyan titkàrnős kinézete van, fr*nciàt jól alkalmazza,még ilyen trükkös fr*ncia technikàt nem làttam, rózsaszàlak àtlagosak,megyek hozzà még az biztos! Lili 19: Fiatal csaj,szép arc formâs popsi, kicsi de szép cici,***moderálva*** átlagosak,de amint kimondja az alap**at,jön egyből az *xtràkkal,ami nem több mint mâs lànyoknàl,csak ők màr alapból hozzà teszik,hogy egy óràra ennyi meg ennyi! Aktus : nem rossz de semmi extra, egy alkalmat mindenképpen megér a leànyzó! Ginàhoz (Diamond) bejutni nem egyszerű :( mondtam is neki ,hogy a miniszterelnököt hamarabb el lehet érni telón mint őtet,pedig nekem itt a Gina az elsőszàmu kedvencem,voltam màr vagy 10 szer nàla ,de vele nem lehet betelni,egyszer írta a Gróf itt a fórumon,hogy ha sikerül ràhangolódnod a Ginára akkor teljesen odaadó lesz, akkor ezt nem értettem,hogy mit ért ez alatt,de azóta àtéltem màr vele többször, Ő itt egy külön kategória,de azt is elhiszem ,hogy nem mindenkinek jön be amit a Gina csinàl ,nem mindenki egyforma kinek ez a csaj jön be ,kinek egy màsik,ez így van rendjén!
Kuglof!
Fiatal vekony csaj (20 eves): keresobe vagy tubera masold be: мария яремчук со мной опять
Lehet neked nem ilyen jut eszedbe a fiatal vekonyrol (?) Na megyek is oroszba mert ebbol nemelunkmeg :))
Remelem tudtam segiteni
udv
Dia 29-et még ki is próbálnám ,ha nem lenne ilyen csontsovány... A feneke egész jól mutat a képeken. :)
A másik: itt van ez a Barbara 40 aki egész türhetően néz ki ,de csak autóban vállal kizárolag. Nem igaz ,hogy ne tudna kivenni egy szobát valahol. Autós kalandokra már nem vágyom :))
Ja igazad van zarát én is néztem, gondolom nem jött be neki a város ,vagy csak hazament pihizni ugy szétlőtte a brigád.... DDDDDD
Ilyen stilusu csajok kellenének, meg még diort is néztem szerintem bele fogom verni a bizalmamat, jó kis milf kat .....
Kuglòg: Nekem nem jott be, nekem Nő kell ő meg még fiatal, de mondom hogy fiatalabb korosztalynak lehet bejon az is lehet hogy az idosebbeknek is de nekem nem, nem tudok mindent 100%-ba megmagyarázni.
RHZW1: Hat nem ozonlenek az uj lanyok azt mar en is eszrevettem. Aki meg jo lett volna par hetig tartozkodott itt.pl Zara.
Udv