Amilyen jól kijösztök egymással, lehet wjdks még kedvezményt is ad neked a Zara :D Hallottam már ilyenről,hogy fél órát kellett kiperkálni kessbe ,és két órát töltött a törzsvendég a szolgáltatónál érte ;) :D
Amilyen jól kijösztök egymással, lehet wjdks még kedvezményt is ad neked a Zara :D Hallottam már ilyenről,hogy fél órát kellett kiperkálni kessbe ,és két órát töltött a törzsvendég a szolgáltatónál érte ;) :D
:))) Nem fogadnék el tőle ilyesfajta kedvezményt. :) De nem is így ismertem meg. Amellett,hogy bombanő,kiválló üzletasszony is. ;) Nekem bőven elég,hogy visszatért és lehetek még együtt vele. Hmm... :)
Staffi én ilyen mértékü akciorol még nem hallottam! "1-et fizetsz felet kapszrol" hallottam, meg debrecenbe voltam multkor egy nőnél aki közölte, hogy most jott haza kulfoldrol. (Nem nyaralni volt) Majd mondta h adjam oda a ròzsacsokrot ,majd kimondta a ròzsaszálak számát. Én ott életemben először ledöbbentem. Közöltem vele, hogy ennyiért a Meszaros Veronikat lehet megnyomni svajcba. Erre kozolte, hogy jajj elszámolta (biztos nem vette észre hogy már itthon van). Mondta kb a felét. Nagyduzzogva tulestünk a dolgon, majd még a sliccet se huztam fel dobbantottam onnan a pi***ba. De gondolatolvaso volt a csaj! Mert azt gondoltam magamban h menj vissza oda a fa***mba , már nem hirdet szòval hallgatott rám! :))
jaaa :D de most ebbe ne merüljünk bele, mert te Is kaptál mindig kedvezményt egy lánynál ;) és csak te voltál olyan kiváltságos, hogy olyan bónuszokat kaptál amit másnak megse emlitett a hölgy :D :D
Zaráról valami infó tudnátok mondani ? Kiakarom próbálni a héten, eléggé ütős képei vannak :D
Hova tünt Ancsesz 42 ? Ha tudtok rólla valamit irjátok meg priviben , kb 2-3 hónapja ki van kapcsolva !!! Másfél év alatt egyszer vette fel a telót akkor sem tudott fogadni !!! Ilyen elfoglalt , nemigaz hogy nemtudrólla senki !!!
Szevasztok! Zoé 42-ről van barkinek is infoja? Megkoszonnem!
Titkolòznak.. :) staffi nem tudom miről beszélsz -_-' Tenyleg irhatna az a nyertes játékos aki volt már Zaránál miòta itt van ùjra.
Majd elmagyarázom neked ;) :D
A Nati újra itt van?? Nem az volt az uccsó hír róla, hogy tripperes lett? Még ha védőfelszerelésben is "dolgozok" akkor sem mennék szívesen hozzá... Elég bátor a csaj.
Most olvastam Puncirátor hozzászòlását. Már olvastam korábban is. De lehet a meleg miatt vagy nem tudom most vettem észre hogy azt ìrja a lakás kupleráj. Erröl jutott eszembe, hogy sokszor mondták ugye otthon, hogy olyan rendetlenség van mint a kupiban. De honnan tudták hogy a kupiban rendetlenség van?? Gyanusak ezek nekem!! Staffi mi a véleményed erről?? :D
Nem voltam még kupiba, nem tudom mi a helyzet ott :) de a hirdető lányoknál akinél jàrtam mostanàban "" tisztaság, rend, és fegyelem van "" : D
Nos, én csak segíteni szeretnék, ahogy más jó lelkületű "kolléga". Aztán mindenki saját belátása szerint dönt. Pont.
Friss húsikák érkeztek :) de én ugy vagyok ezzel a profi fotókkal ,hogy mindig kétellkedek benne egy kicsit, hogy biztos az a lány fog fogadni aki a képeken van biztos , a képek fedik a valóságot ??! Mert még a Nyíregyieknek könnyebb a dolguk mert elmennek ha az ajtónyitàskor nem tetszik a hölgy akkor talp- sarok indulás haza ! De aki hatvan-hetven kilométerről megy be a megyeszékhelyre, az nem biztos ,hogy örülne ha nem az vàrja akire a képek után szàmitott !! Tudom, lehet keresni mást van több hirdető csak van olyan ,hogy már a kedve is elmegy egy kicsit a magyarnak ezek utàn ! Ugy hogy ha van új hirdető akkor vagy megpróbàlunk nézni infót a keresőbe róla, vagy várunk egy kicsit hátha valaki ír majd róla valamit, esetleg bevàlal az ember egy minden -mindegy alapon egy látogatàst ! De sokszor van ,hogy jön egy új hirdető itt van 2-3 nap és már le is lép ! Ennek is biztos megvan az oka ...... Ugyhogy csak óvatosan, körültekintően azzal a vadászattal ..... :) de felhagyni vele meg vétek lenne ! :D
Ne vedd a szívedre kolléga :D
Egyetértek staffi. Nekem is egy kicsit sok a csalódásból, így szívesen venném Viven, Marilyn és Nelli beszámolóit :)
Üdv. Valaki járt már mostanság Jázmin 33 -nál? Arcra milyen a hölgy?
Sziasztok! Tegnap délután úgy döntöttem,hogy ismét meglátogatok egy bájos hölgyet. A több csinos hölgyet szemügyre véve, a szívem megdobbant amikor észrevettem,hogy Jázmin (33) ismét a városunkban van. Ezek után nem is volt kérdés,hogy ismételten Jázmint fogom meglátogatni. :) Szeretném megosztani veletek az újabb élményemet! :) Tegnap 3 .alkalommal volt szerencsém meglátogatni Jázmin(33) hölgyet! Már oly izgatottan vártam,hogy átlépjem a szobája küszöbét,mint amikor egy tini gyerek az édességét várja. :) Telefonos egyeztetés során fél órára maradtam!. A hölgy nagyon csodálatos bájos szőke teremtés. Isteni alakja van. Vele eltöltött időnek minden percét/pillanatát élveztem! 8 óra munka után, délután folyamán fáradtan érkeztem hozzá,melyet könnyedén orvosolt,a masszázsától új erőkre kaptam, pillanatok alatt felfrissültem! :) Remélem találkozok még vele, mert kérdésemre azt reagálta,hogy a héten tervezi elhagyni városunkat, és nem tudja megmondani,hogy mikor jön újra .:( Kiemelten ajánlott kategóriába tartozik! Összegezve: a hölgy a külsője mellett, olyan belső tulajdonságokkal rendelkezik, hogy szinte már is hiányzik! A hölgynek nagyon bájos mosolya van. Jázmin(33) színvonalas magatartása példaértékű, elégedetten távoztam a hölgytől. Rangsorolni nem tudom külső alapján az eddig meglátogatott hölgyeket, de Jázmint különösen ajánlom aki szeretné meglátogatni. További szép napot kívánok mindenkinek! :)
Virgoncvili! Eskü csípem a beszámolóidat,mert mindig mosolygok rajtuk,ahogy elolvasom,mindig deja vu érzésem támad,mintha ugyanezen sorokat már olvastam volna tőled,csak más lányról. :) Végülis ugyanúgy és ugyanaz történik mindig veled és ezt ugyanúgy le is írod,csak az aktuális partner változik. Pl most konkrétan azt hittem,hogy bemásoltad az utolsó kommentedet,csak a nevet kicserélted. :D Félre ne érts,nem támadni akarlak,sőt! Örülök,hogy nem érnek meglepetések és mindig ugyanaz történik és ugyanolyan elégedetten távozol. (amúgy általában jó nőket is választassz,de gondolom ebben segít a fórum,nem véletlen) :)
Szia! mostanában ritkábban olvasom a fórumot. De tény,hogy klassz hölgyeket látogattam/látogatok meg.Régebben írtam,hogy eddig csupán 1 kakukktojás volt részemről,de rá még rossz is gondolni. :) Az tény ,hogy én sem vagyok egy befordult pasas,amely a nevemre is utal egyben,hogy kölcsönösen jól érzem magam a kiválasztott hölggyel,talán ezért is kapom meg mindazt a törödést illetve odafigyelést amiért a látogatásomat teszem. ;) :) Visszatérve: Jázminnál tegnapi nap során már 3x jártam,véleményem szerint és nem túlzok azzal,hogy Jázmin (33) hölgy az valóban Isten ajándéka. :) szerintem csütörtökön újra meglátogatom a hálószobáját ,ha rágondolok már is hiányzik ,főleg a tegnap délután ..... :)