Anett 35.höz.
Anett 35.höz.
Komolyan?
Az első hirdetéseden fekete hajjal láthatunk és személyesen ugyanazt tapasztaltam!
De legalább leveted a másik hirdetésedet annyi eszed még akad. Ha hetente festetted a hajad duplán vagy fent akkor ne csodálkozz ha ezzel vádollak:)
Mivel már találkoztam veled és élőben nem ez jött le ami a képeken gondoltam megírom. Ha tévedek hát bocsánat... Tudom rosszul megy a buli:)) arra fele de másképp is lehet. érted vagy nem érted??
Hm en maar hivtam Millat telefonban azt mondta csak MASSZASSAL foglalkozik kizárolag maximus hogy is van ez ?? sztem ugy jo ahogy van !
tudod drágám kitalálták az okát hogy haj festék de látom hogy visza m*radot vagy
Hello :) Mivel a Zaràt nem értel el telón (pedig hívtam vagy jó néhànyszor,na majd legközelebb hàtha....) hírtelen felindultságomba felhivtam HENI 25: teloba nagyon aranyosan elmondta a tàjékoztatót : mi, mennyi,merre, na mondom indulok is, a lakàs a 8-dik emeleten van ,lift van de félek tőle így iràny gyalog felfele mikor felértem azt hittem újra kell éleszteni ugy kivoltam, Heni nagyon szép csaj,lakàs rendben,fürdőszoba okés ,szép,tiszta! Akcio: kényeztetésre jól reagàl,én az övére még jobban, idegen nyelvet jól beszéli,
nagyon jól: 10/10 sex: nem nyafog,nem kényeskedik,mindenpóz megfelel neki(nincs az ,hogy ezt nem szeretem,azt ugy ne csinàld) lehet nyugodtan döngetni ! Lovagló pózba nagyon ügyesen mozog a làny :) Összeségébe : megérte minden téren,*** moderálva *** àtlagosak ,aranyos,lehet vele beszélgetni,aktus renben én csak ajànlani tudom! Csak az a frànya 8 emelet,vagy legalàbb ne félnék a liftől...
Helló mindenki!
Ha valaki nem látta a moderálás előtt a beszámolót.....
Denisáról írtam a szőke lányról aki hirtelen fekete hajú lett és az arca is megváltozott!
Voltam nála és tudom hogy nem ő van a képen. Ott valami nem stimmel.
Klaudia21: Vasvári u. a lakás elég tiszta minden a helyén. A lánynál némi tájszólás de tényleg csak minimális.
Akció előtt némi zavar de úgy ahogy sikerült ráhangolódnom volt egy kis csók is ... Próbálkozott de még nagyon tapasztalatlan. Akinek bejön a tinilányos kicsit csendes típus annak ajánlott. D a nagy falatokat keresők nem benne fogják megtalálni. Nem az a kőkeményen meg..tó csaj. Egyébként nincs vele baj aranyos meg minden de szerintem nem sokáig fogja bírni:)) fr*ncia 10/7 SX/10/6
Szinte ugyan ezt írtam tegnap is csak moderálva lett!
tudnátok ajánlani valakit autós kalandra??
De most ezen a hozzászólàson mi volt amiért moderàlni kellett?? Lassan màr nem lesz érdemes semmit írni a forumra,mert kitörölnek (moderàlnak úri szóval) mindent! :((
Légyszi kérdezd meg meddig lesz elérhető.
Lili 19:Northkörút, kedves aranyos lány, de nem valami aktív. Testre rendben van, el lehet vele beszélgetni 10/7 (utóirat: ezt a Northkörúti bandát egyébként most már messziről elkerülöm)
Rami 18: Még Lili 19-nél is aranyosabb és kedvesebb lány :D. Aki szereti a kicsit alacsonyabb lányokat az keresve se találhatna jobbat, 10/8 ( de ha egy kis tapasztalatra tesz szert simán 10/10 lesz)
Fedra 22: Atomboma testű csaj, és nagyon szép arca van külső 10/10, viszont az ágyban ez nem mondható el róla, fadarab effektus, legyünk túl rajta minél hamarabb feeling. 10/6
Denisa 18: Szegény nagyon igyekszik egyemmeg, de nem áll neki össze a dolog. Én már régen voltam nála, azóta ez már lehet, hogy változott, de akkor egy lepedő nem volt az ágyon
az ágy koszos volt egy párna nem volt. A menet közben fel vette a telefont és elkezdett beszélgetni, nekem meg azt mondja: folytasd csak nyugodtan :D mondom nem kösz :D .
Aztán jeleztem is neki, hogy ezt sürgősen fejezze be mert másnál tuti kiveri a biztosítékot, jobban mint nálam :D Azt mondja: Más nem szólt még érte :DDD. 10/5
És a végére jöjjön a bónusz: Heni 25: Nem tudom meddig lesz még a városban, azt mondta már nem sokáig úgy hogy aki egy Anikó 26 szintű csajjal szeretne lenni, az ne habozzon sokáig :D
10/10.
További jó vadászást Makktársak!
Úgy làtom, Zara vissza jött Nyíregyre, hétvégén meg làtogatom ha sikerül időpontot egyeztetni vele :)
Sziasztok!
"ésaztlehethogy" mind a 3-al egyszerre?? :D mert akkor máris indulok... :)))
A választ előre is koszonom
jah.... az első helyen lesz*rnak, a második helyen csak kir*bolnak, a harmadik helyen meg ha szerencséd van a széléhez dörzsölheted a pucát és utána dobnak ki :D
viccet félretéve jó lenne valami fix megbízható info a csajról...
Mostmár 3 Szamira van. 1-et válassz ki,hátha jó lesz. Itt a piros,hol a piros. :)
Csak azért érdeklődöm felőle mert jelenleg 3 hirdetése is van (Roxy, Nicoll, Szamira). Vagy a hasonlóság csak nekem szembetűnő? Na szóval valaki írhatna valami infót.
Szamirát érdemes felkeresni? Megbízható? Valaki írjon már valami konkrétumot róla mert érdekelne. Privátban is jöhet akár! :)
Valamint az új csajok közül valakit tudtok ajánlani aki szintén megbízható és leh*zásmentes? Hiányoznak a régi stabil csajok.....
Igaz. :))
Egyébként.. aki Nyházán állandoan uj lányokhoz akar menni aki normalisan csinalja a dolgot, az nagyon hamar bajba fog kerülni :D
Énis, meg az azutánin is :D meg az azutá... meg az azutánin mega.. ;)
Legalább nekik legyen sikerük, akik normális sz*lg*lt*tást nyújtanak. Az ilyen miatt szivesen utazik az ember. Aki pedig beválalja az utazást nyiregyházára, lehet hogy nèha pofára esik.