Tisztelt gábor tomi!
A trollkodást... sajnos teljes egészében fogjuk a későbbiekben is moderálni, főleg, ha nem a megfelelő topicba írták :)
Megértésüket megköszönve
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt gábor tomi!
A trollkodást... sajnos teljes egészében fogjuk a későbbiekben is moderálni, főleg, ha nem a megfelelő topicba írták :)
Megértésüket megköszönve
VidékiLány Szerkesztősége
Heni 25: Kora este ugrottam fel egy gyors S.O.S. jellegű franciára Heni 25-höz. Kedves, aranyos volt, kellemes hangulatban telt az a pár perc. Odaadóan, finoman játszott az ezredessel, megkönnyebbülve távoztam. Ajánlott!
Akkor te Denisánál voltál :D Náluk a szerepcsere úgy látom mindennapos három hirdetésből csak leesik valami:)) Elég negatív véleményeket kapott na jó zsoloka dicsérte de ő még a ***moderálva*** hölgyet is megnyomta ez ő írta le:))) Na de biztos ő volt .. mindenesetre kicsit fura.
Szisztok!
Igen ráment valaki:) Hétvégére szántam a hozásszólást a kedves fórumozóknak de m1.
Amúgy Henihez akartam menni de az 1óra múlva tudlak fogadni már nem fért bele a délutánba.
Lexy: Mar a telefonban szimpatikus volt a hozzáállása megbeszéltünk mindent 20perc és fogad.
A helyszín Kossuth u. mondjuk hogy átlagos a hely. A bejutás könnyen ment már az ajtónál várt uhh nagyon jó csaj mellek p*pó minden a helyén. Szobába menet lakótárs jó mondom nyugtázta hogy ő a barátnője. Bent kis simogatás vártam a szimpátia csókját de elmaradt:) Ám kárpótolta egy szuper fr*nciával (g*mi nélkül ami +2 a végén) sajnos nem bírtam a technikát így jöhetett a lovaglás jó keményen csinálta végig a szemembe nézett a kezeim a mellén áhh ennyi nem bírtam. És hát arcra ment a dolog! Lehet túlértékelem a hölgyet de nálam 10/10 vidám mosolygós minden megvan benne . Jó kis fogni való a drága csak ajánlani tudom. És ezt annak ellenére mondom hogy a szimpátia csók nem jött össze. Ami a szimpátia hiányát igazolná de olyan jól játszott hogy ennek semmi jelét nem észleltem. Figyelt rám nekem basszot jó f rát sz*lg*ltatott. Na ezzel le is tudtam a havi látogatások számát:))
Kedves Hölgyek,urak láthatjátok,hogy nem vagyok egy nagy fórumozó,de ez a mai eset úgy felb*szott agyilag,hogy muszáj kiadnom magamból.A történet tegnap kezdődött,mégpedig azzal,hogy meglátogattam a Dóra,Anikó párost.Ami tényleg egy őrületes élmény,de sajnos részemről hepiend nélküli esemény volt,amiről ők nem tehettek.Ők mindent megtettek a nagy durranás érdekében,de sajnos az én "hibámból" nem jött össze!Itt jegyezném meg,hogy pályafutásom két legprofibb sz*lg*lt*tója akikkel összehozott a sorsom(pedig nem kevesen vannak).Na de itt a másik véglet.Haza jövök önmagam előtt is égve,nameg még mindig felspanolva,gondoltam egy merészet és néztem egy masszázst!Mivel már rég szemeztem *** moderálva *** hirdetésével hát felhívtam.Fel is vette,elmondta az ajánlatát ami igencsak csábító!A bibi annyi volt,hogy pont várt egy delikvenst és nem tudta még,hogy félórára vagy órára megy!(Ekkor már félnégy volt és a hírdetése szerint 5 óráig r*nd*l!)Abban maradtunk,hogy egy félóra múlva csörgetem és ha nem veszi fel akkor órára ment a kuncsaft!Letelt a félóra csörgetem,nem veszi fel.Na mondom ez egy órára ment,ma már nem férek be,ezért nem is hívom tovább nehogy zaklatásnak vélje a dolgot,gondoltam majd ma már tudunk egyeztetni egy időpontot.Fel is hívom annak rendje és módja szerint,felis veszi mondom neki,hogy tegnap beszéltünk csak már későn,erre se szó se beszéd ki nyomja a telót!Nem tudom,lehet bennem van a hiba,de én ezt kurva nagy b*nkóságnak tartom.Mondja azt,hogy tegnap p*raszt voltam(bár nem tudom miért)ezért nem tárgyal velem,vagy mit tudom én!Szerintem az ilyenek akkora b*nkók,hogy nem mernek az erdőbe bemenni!Na de semmi gond,megyünk tovább a lenini úton!Kicsit hosszúra nyúlt a bejegyzés,amiért bocsánatot kívánok!Szép napot mindenkinek!
Amugy csak poénból írtam, nehogy itt valaki kombináljon:) Mindenki fél a huszároktól :D
Könnyü mondani ha a kékekkel dolgozol és ismerik a rendszámod :)))
Köszi, nem, kihagyom, félek hogy meglátnak a huszárok :)))
Ott a kanyarba szokott állni 2 Debrecen felé, multkor dudáltam nekik, a nő aki velem volt azt mondta: ,,mekkora 1 b*nkó vagy" .. nem értettem hogy miért mondja de szerintem sosem fogok rájönni:D
Menj már ki a 4esre Debrecenfelé haladva biztos találsz néhány bozótharcost! Ha ilyesmire van gusztusod :D
Szijasztok autos kalandra kiket tudtok ajánlani???sürgős lenne elore is köszi!!!!!
Arcra is szép azért?
Nem kérdezted véletlenül meddig lesz elérhető, nem fog pihenőre menni mostanában?
Csak azért mert nagyon mennék hozzá, de a héten nehezen menne, de félek, hogy jövőhéten már nem lesz.
,,Tudod drágám kitalálták már a helyesírást is.."
wjdks ez szép volt.:)
Zara 24: A teste 10/10 bődületes feneke és cicije van, már csak ezért meg éri el menni, de sok a smink egy kicsit, viszont sajnos nem tudtam kizökkenteni a szerepéből, van egy kis akcentusa, azt mondta külföldiában volt 5 évig azért. Lehet forgatni nem nyafog, de kicsit óra nézős feeling volt, egyébként szépen nyögdécsel. össz pont 10/8,
8 emelttől izomláz?!? :-) Baj van az erőnléttel...
:) :) De megérte a fàradsàgot, meg kell is nekem ennyi plussz mozgàs :)de egy kis izomlàz, bejàtszott màsnap reggel azért :)
Semmi lenyegeset nem irtam.. staffi: minden tiszteletem a Tie'd a 8. emelet miatt. De komolyan :))
Nick85, hasznos volt, amit Csengéről írtál -már-már Debrecenből meg akartam látogatni - de Tőled és másoktól is azt olvastam, nem sok köze van a leányzónak az erotikus masszázshoz. Csenge projekt ejtve. Attól azonban óvnálak, hogy ne próbálj ki egy igazi olajos csúszkamasszázst -ha egy csinos, érzéki, odaadó és fantáziadús lány csinálja nagyon nagy élmény - különösen ha NFVSZ is van a végén -jobb mint a legtöbb menet, amit szexpartner szolgáltatóktól kaptam. Az is igaz, hogy eddig ilyen színvonalban csak Bp-n volt részem.
Hallod egy szmájlit vagyis egy hangulatjelet moderáltak!
Nem tudom ki kérhette a törlést :) gbed üzenetéről már lekéstem úgy látszik mindenkinek lesz öt perce oszt cumi. Nehogy már a többiek is lássák.
Elvileg ez nem egy vallási oldal :)D
Két moderàlàsról lemaradtam,nem tudtam elolvasni :( :(