Kiegészítés!
Én a sáját véleményem publkáltam. Akinek más - elolvasom -, de továbbra is az a vélemémeny: DIOR "fasza csaj"!
Kiegészítés!
Én a sáját véleményem publkáltam. Akinek más - elolvasom -, de továbbra is az a vélemémeny: DIOR "fasza csaj"!
Igen :) ügyesen hasznàlja !
Én voltam a Diornàl, nekem fontos , hogy lehessen normàlisan beszélni a leányzóval, vele sikerült megoldanom ,jó kis dumàs nőszemély :) a munkaruha nélküli francia, plussz két rózsaszàl ! Amugy meglehet dolgozni rendesen nem sírànkozik érte, sőt még elég szépen mondja közbe az áment :) làtszik minden mozdulatàn, hogy nem most kezdte a munkát :) nekem nem volt pénkidobàs, lakàs szép, semmi lehúzàs,amikor jöttem elfele mondta nézzem meg ,hogy mindenem meg van -e ?! :) jó volt minden ,de azért nem egy Anikó ,Latika produkcio :) az màs kategória :) ;)
A Liza 22 hamar tovàbb ment Nyíregyről Debrecenbe ! Pedig a képei alapjàn a meglàtogatható kategóriàba sorolom ! :) Na ami késik ,nem múllik :)
Kékszem! Az "*r/érték arány" egy bevett,jól ismert fogalom ebben a világban. Nem értem mi nem érthető számodra Maggione bejegyzésén.. Egy szóval nem mondta,hogy "takarékoskodni" akar. Annyit mondott,hogy *r/érték arányos sz*lg*lt*tást nyújt a Dior. Nemcsak az úgynevezett átlagáron alul dolgozó csajokra lehet mondani ezt a kifejezést. Pesten pl én voltam egy csajnál vagy 4-5 éve és elég sokba volt az az óra,de távozásomkor az volt bennem,hogy *r/érték arányban megfelelő volt,hiszen a teste,a hozzáállása,a kecó,a produkció kb mind 10/10-es volt. Szóval nem feltétlenül a "takarékoskodást" foglalja magába az *r/érték arány,bár sztem az elnevezésből is egyértelműen kikövetkeztethető.
*r/érték arányos? Bocs, de szerintem ne "takarékoskodni" akarj, hanem keserd meg a legtökéletesebbet, akinek még hajlandó vagy azt adni, amit kér.
De komolyan, nem is értem... Ha adsz valakinek egy százast, ő meg ezért ad egy cuppanós puszit, valamint megcsöcsörészheted, akkor az "már megérte" *r/értékben? Vagy, ha egy fogatlan öccázér lerendez, akkor az "*r/érték" arányban jó?
Egyébként persze, tudom, mire akartál kilyukadni és nem kételkedem benne, hogy Dior jó sz*lg*ltató (sosem voltam nála, nem róla szól ez a post!!!), köszi is az info-t, csak szerintem Te sem ezt akartad ezzel mondani.
Üdv!
Tipp!
Aki *r/érték arányos sz*lg*lt*tást szeretne, keress DIOR-t. Nekem volt szerencsén találkozni Vele.
Jó meglátás Gróf és milyen igaz. ;)
Ez igy van ! :) pontosan ! :)
Én voltam nála, azért írtam. Egyébként Gina több mint tízet tagad le.
Tisztelt Hirdetők és Látogatók!
Kérjük a csevegést ne itt, hanem a csevegés Fórumban tegyék meg.
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztőség
Szép vagy!
Áramlik belőled a kultúra. Nem küldhettél ki hiszen 20 perc után saját magamtól távoztam. Kérlek ne beszélj ostobaságokat elfog dőlni az a fa. A viselkedésedet tükrözi az aznapi produkciódat. Nem csüngök a fórumon érdeklődöm és infokat osztok
Ma valahogy ráértem :) Azért a többieknek elmondhatod miket írtál privátban vagy másoljam be:? Család meg ilyenek óvatosan. A magán életünk legyen tabu érted!
Normális pasi vagyok. Ez a válaszom kérdésedre. Itt mind azok vagyunk . Nem csak azért jár valaki k*rvázni mert egyedül él.Van társaságom tudod te azt nagyon jól. Tiszteletlen vagy és h*zug. Olyan sokat kérdezgettél mikor nálad jártam és van valakid? Rémlik valami ? Én normálisan álltam hozzád de látom semmi nem fog azon az indián lelkeden. Szépen megkérem a Szerkesztőséget figyeljenek oda a privátban zajló beszélgetésekre is .Köszönöm!
Kedves tomika25! Csak sajnálni tudlak valószinű azért vagyok csalán a s*ggedben mert annyira b*zletél, hogy kiküldtelek, de ennek ellenére te mindenki felet érzet magad. Ha épp *szü ember lennél akkor nem csügnél egésznap a fórumon. Magányos vagy még az öröm lányoksem csipnek a p**zedért. Inkább azzal legyél elfoglalva hogy meg kedveltesd magad. Bár a b*nkókat nagyon nehéz.
Picúr! Nem tudom,nem voltam még a Grétinél,de anno mindenki azt írta róla itt is,meg nekem privibe is,hogy nem 26 éves,hanem vagy 36. Erre értettem az örökifjút. :) Azt megértem még talán,ha valaki 1-2 évet letagad,de a 10 már sztem sok és vmilyen szinten hülyének nézés. Attól,hogy kiírná,hogy 30+ os,nem lenne sztem sokkal kevesebb vendége. Nem az évek száma a döntő,hanem a hozzáállás és a teljesítmény,lásd pl Gina40. Sokan amúgy a 30+ osokat keresik. Arról nem is beszélve,hogy ajtónyitáskor becsapva érzi magát az emberfia és úgy van vele többé nem megy vissza és nem a kor vagy külső miatt,hanem az "átverés" végett. Na mindegy végülis,ő tudja mit ír ki. ;)
Tul sok itt a menedzser az a baj :))
Bakker most látom visszajött a régi Klaudia21 is a szőkésre gondolok. Új identitás
Dia19 :)) meg a régi száma komoly.Bocs a sok írásért de ma szabin vagyok:)
Olvass vissza! Van róluk sok beszámoló!
Vissza, de minek? Egy f*llért nem ér!
Nah a másik Lacika istennőként említi 3 hozzászólással.
Elég átlátszóak vagytok :)))DD
Csináljatok még egy pár regisztrációt!
Akkor egy beszámoló! Új lány Natyka19: Rákóczi u. ***moderálva*** a hely átlagos. A képeket szerintem N*nási Pál közleműködésévvel készítették:))) De ő van rajta.
Van egy ócó alap mellé minden *xtra kölcs fr Nf a lényeg ugye.. Van egy kis ízes beszéd is de elmegy. Az Nf nem éri meg a pluszt nálam biztos nem. Akció közben kedvetlen kényelmes. Gyorsan letudtam átlagalatti teljesítmény. Egyedül a fiatalsága előny ami több pár évvel.