Sztem a meleg Gibson. ;)
Sztem a meleg Gibson. ;)
Az Edináról lemaradtam Staffi. :))
Hát gyerekek,komolyan mondom besírok ezen a sok kavaráson!
Vagy a lányok b*ggyantak meg,vagy a személyi edzők!
Nem tudom melyik a rosszabb!
Hello :) pár nappal ezelőtt még Erika 20 , Edina néven volt fent egy két napig ! Most meg Enikő :) úgy látom szereti az " E " betüvel kezdődő keresztneveket :) én is voltam anno Erikànal ( bocs Enikőnél ) meg voltam elégedve a sz*lg*lt*tàsàval, de most ez a név vàltoztatàs dolog nem biztos , hogy jó fényt vet rà ! Mivel sokan nem értjük tényleg ,higy miért kell nevet vàtoztatni föleg úgy ,hogy az Erika 20 név mellé ,màr úgymond egy megbízható sz*lg*lt*tàs pàrosult ,sokak szemébe ! Na mindegy, ő tudja miért jó ez igy neki ! : jaaaaa,, és ugy làtom megérkezett a Zara :))
De most nézem alaposabban,nem is nindzsa,nem fekete kendő van rajta. Csak érdekes a képszerkesztés,amivel kitakarta az arcát. :) Mondjuk tényleg furi,mert a szemét meg látni engedi,pedig sztem pont a szemből,tekintetből lehet a legkönnyebben felismerni vkit.
Kékszem! Csak nyugalom! Jobb ma egy nindzsa,mint holnap kettő! ;)) (csak nehogy rászóljak) :D
Na de azt végképp nem,hogy Erika miért lett Enikő?? Sztem,akik voltak Erikánál az esetek 90%-ában pozitív beszámolót írtak róla,sőt priviben is csak jókat hallottam felőle. Szóval lett egy úgymond "bejáratott" neve és ennek ellenére átalakul Enikővé. Komolyan mondom nem bírok rájönni,hogy miért,pedig tényleg töröm az agyam rajta. :) Vagy ezt már ilyen unaloműzés gyanánt csinálják a lányok? Netán menő? :)) Egy nagyon okos ember,aki rájön pl Erika névváltoztatásának az okára,felvilágosíthatna minket. :D Jah de amúgy én is nevetek már ezen BygBoy! ;)
Valaki elmagyarázná a tapasztalt kollégák közül mi a francnak ez az állandó névcsere bizonyos hölgyeknél...OK, S*gv*ri Endrének 32 neve volt (állítólag)...de ő illegális "komenista" volt...ennek a fele még itt is félig igaz lehetne, de a másik?!
Igen,átalakult Klaudia21 Melánivá. :) Nem tudom mi értelme van ennek.
háááát.... gecccccccccc................. sírok..... potyognak a könnyeim!!!!
hááááááááááá, ezt nem gondoltam volna.... NINDZSÁNK is van!!!
Szamóca18
Mekkora képek, óóóótejóég....
Besírok.......
hahahahahaaaa!!
Jöhet a moderálás......
:D:D:D
;))
De rafinàlt vagy :) a moderàlàst is megoldottad :) ügyes ! :)
Egy szót moderáltak a hozzászólásomban. A szó úgy kezdődött,hogy "m*n" és úgy végződött,hogy "*ger" :)
Köszi Tomi05,próbálok mindig hiteles lenni! ;) És amúgy igazad van. Sokszor látok itt én is olyat,hogy egy frissen regisztrált tagnak összesen van mondjuk két-három hozzászólása és mindegyikben egy csajsziról zeng ódákat. Ezekre én sem szoktam adni,mert nem lehet tudni,hogy ***moderálva*** vagy maga a hirdető vagy valóban egy vendég.
Mivel elég régóta használom hasznos értékeléseiteket, s nemrég egy harcos hozzászólás a passzív látogatókat ""ostorozta, elhatároztam, hogy írok ide. Van egy másik indték is, de azt majd a végén.
Itt dolgozom a környéken és időről időre kóstolgatom a nyíregyi felhozatal kedves, vagy kedvetlen szolgáltatóit - szerencsére utóbbi időben inkább az előbbieket, hála Nektek.
A korábbi partnerek közül sokan eltűntek azóta...különösen Latikát sajnálom - életem meghatározó lovaglásélménye volt.
Most itt az utóbbi idők meglátogatott lányai következnek röviden:
Anikó, Dóra - csak megerősíteni tudom az itt már leírtakat, nagyon jól éreztem magam velük ('monnyuk' 9,5/10), vigyázni rájuk! Végre a szolgáltatáshoz méltóbb lakásba költöztek...ez is jó hír.
Bianka18 - helyes, cserfes lány...de...vagy a korábban fogyasztott mákos tészta mákja ragadt a fogára, vagy a jó öreg szú kezdte ki...csókról volt szó a telefonban, helyszínen már tekerte az arcát, de mikor a mákot megláttam, már nem is bántam...francia nem is lenne rossz, de a kihúzáskor akkorát cuppant a makkra, hogy azt hittem leválik, mint a Szojuz első fokozata... lovagolni vmi kifogás révén nem volt hajlandó, nyalásra jól reagált, a pincsikutya is elég jó szük még, a hosszas gyűrődést elég jól bírta (ha már 1 órára fizettem, szeretem rendesen/teljesen kihasználni, qrvára zavar mikor gyorsan le akarnak rendezni). Na összegezve, akár jó szolgáltató is lehetne belőle, némi fejlesztés és dentálhigiéné segedelmével...de most 'csak' 6/10
Virág29 - kedves és aranyos lány, nem BB, de a BF mindenért kárpótol, igyekszik abszolút a kedvedben járni (sajna a lakás elég lepuki, de inkább ez mint a szolgáltató kedvetlensége, azért ajánlott lenne 1 minőségi csere, költözés) csók, szex, francia, kedvesség - jeles!
Ennyi egyelőre...
Ja és végül, amiért még az írás mellett döntöttem..több lányon is a durvaság nyomait láttam, valami gyáva, barom, szadista kötsög(ök) nyomait...na szóval el a szadista kezekkel az "örömlányainktól"...hiszem, hogy a "jóisten" megbüntet titeket férgek,mikor is a lóarcú asszonyotok helyett egy reggel majd egy lófejjel ébredtek az ágyikótokban!
Igen ! :)
A héten Virág 29 hölgyet látogattam meg ! Mindent egybe véve nekem : 10 / 8 a szolgáltatás amit nyújtott :)
Én csak azt mondtam ,hogy fenntartásokkal kezelem az egy-két hozzászólásos újoncokat mivel nem tudhatod ki is áll a név mögött. A VL szerkesztőknek csak akkor jut tudomásukra a trükközés ha a hirdető ugyanarról az IP-címről regisztrál hozzászólóként ,mint amiről feladta a hirdetését. Ha más gépről regisztrál, akkor már nem jönnek rá a simliskedésekre... :))
mivel ő maga is fórumozik meg aktív az oldalon elég hamar bebukna a szerkesztők által ha magát fényezné valami más néven vagy ha trükközne...
amúgy Dior mellett +1 voks tőlem kb. 4 éves regisztrációmmal ill. más városból szerzett tapasztalattal
Ne haragudj de a legtöbbünk nemfog fenntartások nélkül rohanni Diorhoz mert egy újonc 1 - 2 hozzászólással sztárolja nagyon. Egész másképp adunk a véleményére pl. a Grófnak vagy wjdks és a többi őstag hozzászólásához. Ugyan is te nyugodtan lehetsz maga a Dior ,vagy éppen a menedzsere. Ezt a módszert régebben Anett nagyon szerette alkalmazni ,mikor beregisztrált 2 - 3 hozzászólóként és fényezte önmagát. De aki egy kicsit is tapasztalt itt az oldalon ,az hamar rájött a dolog lényegére. :))
Különben én is érdeklődtem Diornál a lehetőségek iránt ,és nekem is az volt a tapasztalatom mint a Grófnak ,hogy kedvességet ,közvetlenséget nem nagyon éreztem a szavaiban. Én nagyon sokat adok az adott nővel történő beszélgetésre ,mert ebből már nagyon sok minden leszűrhető ,kedvesség, hozzáállás, beszédesség. És ahhoz hogy eltudj lazulni ,szerintem ezekre a hangulati tényezőkre szükség van. Ha pedig kellőképpen nem tudsz ellazulni ,az egész együttlétre negatívan hat ,és pénzkidobásnak éled meg a látogatást.
Ez persze az én véleményem. Másnak mások az igényei.