Jah és nálam nem éri el a gyenge 2-est. :) Atya Úristen..
Jah és nálam nem éri el a gyenge 2-est. :) Atya Úristen..
Hát Staffikám sok mindent láttam már itt,de ez nagyon kemény...Sztem simán TOP3. :)) Azt hiszem Kazinczy most vergődik sírjában,mint egy partravetett bálna. :) Sőt újraolvasva azt a bizonyos költői magaslatokban szárnyaló szösszenetet,nemcsak megfordult szegény Kazinczy a sírban,hanem vágott még hozzá néhány "Tripla Rittberger-t" is. :))) Azt hiszem így mondják a jégtáncban azt a nehéz valamit. :D
Huha Wjdks, a kedvenc hozzàszólàsaid eggyikét olvashatod :) helyesíràs gyenge 2 -es, jó indulattal !! :)
szia nem tudom mire jo neked ha hazudgalsz edig egy vendegem se panaszkodot ram inkab dicsertek ugy hogy ne forumolj ojat ami nem valos szia
Bárcsak türelmesebb lettem volna és olvasom a hozzászólásod...
Én is voltam Lara 20 nál.
Arcra szerintem igen szép, még talán Zaránál is jobban tetszett fejre, na és akkor itt ki is fújt a pozitívum.
Szegényt nem akarom bántani a teste miatt, de tele van bőrhibákkal, eléggé rontja az összképet, ez lett volna a kisebb baj, a nagyobb, hogy hozzáállása nulla, passzív, fadarab efektus.
Úgyhogy azthiszem én többet nem kísérlezetem és megvárom még valakiről lesz vélemény.
Üdvözlet mindenkinek...
Ma meglátogattam. Alexa19 -et....
Nagyon nem ajánlott....!!!
Fogadás rendben volt, ház tiszta, maga a mise, stb stb... 10/2
Nagyon Elment a kedvem...
Bianka20..... Valami istennő!! Csodálatosan gyönyörű szép lány, nagyon kedves, aranyos, jó beszélgető
Partner... Sajna vele nem voltam, de tervben van!!!!
Szívesen elfogadnám barátnőmként!!! Nagyon ott van. 10/10.!!!
By: Lacika Fehérgyarmat -ról
Ha normálisan leírom akkor kimoderálják. Ezért röviden.
Lara 20 Nem ajánlott!
Össz kép : 10/2
Sose értettem,ha valaki fotózkodik miért nem mossa meg a talpát!? (amúgy sem káros a tiszta talp,de ha már kép készül,hát kifejezetten előnyös) :)
:) Valós korból kb minimum 10tagadva nekem felejtős.
:) nem véletlen :) sok pasi kedvence volt a Latika :)
:D A Latika ágya... A csaj személyi kultuszt hagyott maga után ugylátom :))
Natykánál, Lizánál vagy Kendynél járt már vki?
privátba is jöhet pozitív/negatív
kösz szépen!
Bianka18 - ról valakinek valami vélemény??? S.O.S
Bárcsak ő tért volna vissza! De nem rá gondoltam, pm.ben megírtam.
Hm..... Talàn a Latika szobàjàra ? :)
Most én vagyok hülye és rossz memóriájú de a friss hirdető Lara 20 több képe is emlékeztet valaki szobályára akit én nagyon kedvelek.
Emiatt és mert nagyon vonzó testi adottságokkal rendelkezik számomra a napokban megpróbálom meglátogatni.:)
meglátogatam Dorcika 30 ,a lakás célnak megfelel A figyelmesége nagyon jó, alkat nekem bejövös , gyönyörü csipö , borotvált lényeg ., Negativum csak gumiban hajlando francia , részemröl ezért nem 10 a skálán, amugy könnyen irányithato mindent meg tesz hogy jol érezd magad cicik , nem nagyok , és nincs csók, nállam a hancur miatt igen lényeges ...üdv...
Meglátjuk!:))
Lara (20) se sokkal vastagabb. :) Remelem a kepek valosak (?)
Császtok!
Meglátogattam Dalma23-at. Ti ne tegyétek! Masszázst hírdet, de véletlenül sincs köze a témához. Lepukkant épületben r*nd*l, aminek láttán már észbe kellett volna kapnom, de sajnos nem tettem. Egy koszos lepedővel leterített ágy van a szoba közepén. Dalma a fotókon látható ruhában várt, ami finoman szólva is kopott és elhasznált. Zuhanyzást nem ajánlott és nem is kért a masszázs előtt, de azért utánna bejutottam a zuhanyzóba, ahol igénytelen, piszkos kép fogadott. Dalma egy szép arcu indián lány, kicsi cicikkel, nagyon inaktív és szótlan. Nem ajánlott a csaj!