BELELEHET:)) Még jó hogy nem bele lehet:))
BELELEHET:)) Még jó hogy nem bele lehet:))
Tény hogy belelehet kötni de mivel ez csak feltételezés volt. Csak kicsit másképp. Miért is ne tehetnék ilyet:? A takarót (sz@rt)nem láttam:) Ezért is szerepelt benne a nem kizárt szó is és az utolsó mondatom. Vagyis Nem 100%-ra vettem . De volt már ilyenre példa szóval . Margóról amúgy egyetértünk . Ez az mikor póz meg ruha stb egyezik. Meg ez a front is zavaró:))Felhívás következik: A kettőnk párbeszédében a Margóról való saját tapasztalatból való konkrétumok hangzottak el tehát nem ostoba mihaszna csacsogás:)))))) . Mielőtt támadás érni a hozzászólást. Jah és elnézést hogy elnéztem én legalább eltudom ismerni.)) Na viszontlátás!
Tomika25! Szerintem a Dominika nem egyezik meg Margóval,de egy helyen lehetnek. Így alakra is érzek különbséget,meg a Dominika egyik képén látszik,hogy sima odalent,míg Margó nem. :) Bár lehet azóta változott a Margó ilyen téren,bár engem nem zavart akkor egyáltalán,mert oldalt azért szépen le volt borotválva. Az már inkább,hogy kész lista volt,hogy mit nem lehet. :)
Jah és emlékszem valami olyasmit mesélt nekem évekkel ezelőtt,hogy már régóta csinálja és ha jól emlékszem talán külföldön is volt egy jó ideig. :D
Egyszer még évekkel ezelőtt én is voltam a Margónál,hát nem sok dolgot lehetett csinálni az tény. :) Csók nem volt,KF-re gondolni se volt szabad (mondjuk nem is szoktam csinálni,de emlékszem kihangsúlyozta magától,hogy nincs rá lehetőség) ,a p*pó lehetetlen,p*ncihoz hozzáérni szigorúan tilos. Amúgy kedves volt meg minden,de azért nah... :) Amúgy nem tudom ki hogy emlékszik rá,de én amióta az eszemet tudom a Margó elérhető ezen a site-on. :D Hihetetlen,hogy sokan le tudnak élni így egy életet.
Van egy Dominika(27) nevű hirdető. Engem személy szerint nem érdekel. Így kizárólag a közérdekűnek . De aki szemezgetett a képeivel annak mondanám: Margo(32) a szobatársa és vagy Margo maga Dominika:) Ami nem kizárt ! A hajhossz egy kicsit bezavar de simán ereszthetett loboncot:) Na már ha ez így van akkor ne várj túl sokat ha mégis látogatásra szánod . A maga ny*c matyijával amiben sem KF(amit nem is vállal) sem Nf nics feltüntetve ami duplakávé mint másnál . Egy 1szoba konyha hova bújhat a másik addig:?):) Amúgy megbízható hirdető rontott kínálattal 30-on kívül.
Persze ez csak ha...
Hello :) én személy szerint az Alexa 20 ajànlanàm, amikor nàlla voltam még Erika 20 néven praktizàlt ! Egy nagyon kedves ,mindenbe a kedvemet kereső lány ismertem meg benne ! Fr*nciát nagyon jól beszélte, végig tudta a szöveget, nem finnyáskodott !! Fiatal , arcra nekem bejött ( de ez izlések és pofonok )lehet màsnak màs karakter jön be ! Nem nyafogott semmmiért aktus közbe , ***moderálva*** átlagosak én egy óràt voltam nála ! Ami egy kicsi hiànyérzetet hagyott bennem az a hasán a bőr egy kicsit ,hogy is mondjam lehetne feszesebb is ! De engem ez nem zavart mivel a sz*lg*lt*tàsba mindent megkaptam amit kértem tőle! Összkép : 10/8 Kornélia , Nikoll szerintem a pihentesd kategória, Liza 22 hivtam egyszer nem volt elérhető, igazi beszàmoló nem nagyon van róla ,a Zsoloka akarta betàmadni egyszer, de elmaradt az akció teknikai okok miatt ! Remélem tudtam segiteni :)
sziasztok. szeretnék pár gyors infót néhány hölgyröl. Alexa20, kornélia22, nicoll18, liza22, akinek már volt bármien tapasztalata valameik hölgyel az küldjön néhány infot. aki tud olyan hölgyen aki megbizható és bevállal mindent (nfvsz, vagy a*ál) előre is köszönöm.
Félreértés elkerülése végett nem vitát akarok nyitni veled :) mert mint irtam egy pár hozzászólással ezelőtt, hogy szeretem olvasni a beszámolóidat tt a furumon, mivel értelmes és mindig hiteles beszámolókat irsz :) deeee . . . volt itt régen hálistennek már törölte magát egy " Világifiu " nicknevü egyetemi tanár :) akivel te néha nem éppen irodalmi stilusban válaszolgattál neki ( hozzá teszem teljesen jogosan ) és az se mindig ide, ebbe a komoly szakmai fórumba való volt !! Én ezennel le is zártam az el nem kezdett vitánkat :) és legközelebb megpróbálok több lányokkal kapcsolatos információkat megosztani !! Remélem sikerül :) remélem nincs harag ?! :) ;)
Valamint azért nincs annyi beszámoló,mert akik itt rendszeresen jelen vagyunk fórumon,mostanság ugyanahhoz a néhány csajhoz járunk. Így meg lehetne énekelni,hogy megint milyen jó volt,meg megint milyen jó,meg megint milyen jó,de egy idő után felesleges ugyanazon vendégnek,ugyanazon lányt magasztalnia. Új lányok meg elvétve akadnak,de többnyire nem szállítják a minőséget,így ezen "új lány vagyok a városban" lányokkal csak óvatosan bánunk,főleg annak tükrében,hogy megvan jelenleg az a néhány szolgáltató,akiknek érdemes közelebb hozni az esztergomi látképet. De én személy szerint ígérem,ha érdemi információval tudok szolgálni,bármelyik új leányzóról vagy olyanról,akit még nem énekeltem meg,természetesen közszemlére teszem.
Visszafogjuk magunkat innentől! De tényleg :) Amugy igazatok van. De azért nincs annyi beszámoló, mert új lány sincs.!
Khmm.. Ezt a témát nem akartam feszegetni, mert úgy vagyok vele, hogy egy fórum a közösségért van, nem személyesen értem. Szóval ha a közösségnek így jó, akkor én elfogadom - együtt tudok vele élni.
De ha már így felvetődött, egyett kell értenem frissen regisztrált Serpico kollégával.
Az ilyeneknek, hogy
Nah! Elkezdodott a hét, lehet menni megint a lányokhoz! :))))) Mult hetem nem volt vmi aktiv ugyse :|
rá a válasz
Na akkor a héten belehúzni nekem a csajozàsba gbed350 !! :) :)
semmi keresnivalója nincs itt, semmi plusz információval nem szolgál, és még csak nem is vicces. Tényleg a csacsogó topicba való, ahogy ezt a modik is megjegyezték már párszor korábban.
Én tényleg bírom gbedet meg staffit is, de chatet csinálni egy komoly szakmai fórumból nem a nyugodt és hosszú élet ritka. :)
Hello!
Vasvári Pál végén (80.) ismer valaki egy fiatal arc-piercinges vékony lányt? Ott várt valakit és nekem szolgáltatónak tűnt.
Laci
wjdks és GIBSON39 légyszíves ne támadjátok a srácot !! Ez az első hozzászólása ugy ,hogy vagy lámpalázas volt vagy kicsit fusztrált :) Remélhetőleg a következő beszámolója már 4-5 lányról fog szólni akit az elmúl hetekbe látogatott meg !! Tessék mutass nekünk példát mire való a fórum,hogy ne csak csevegésre használjuk ! :) amugy üdv neked a fórumozók táborába, és remélem hamarosan több hozzászólásod is lesz itt a fórumon !! Reméjük sokat fogol segíteni a beszámolóiddal az oldal olvasóinak, és nem üres semmitmondó hozzászólásaid lesznek mint némelyikőnknek itt a fórumon !! :) De , és most komolyan mondom tényleg nem volt mostanában az utólsó egy két napba nem volt igazi beszámoló lányokról :( tényleg átlagos hozzászólások voltak ,érdemlegesek,emlitésre méltók nem !!!! De itt a lehetőség most már előtted is ha beregisztráltál, irhatod nyugodtan a beszámolókat !!
Hát szerintem is ezért kár volt regelni!!
Egyébként meg ha nem tetszik,ott a képernyő jobb felső sarkában egy x,na arra katt és meg van oldva a problémád,
a szerkesztők nagyon a szivükre vennék ha agyvérzést kapnál a nagy idegeskedésbe!!
Serpico! Ezért kár volt regisztrálnod. Nem hinném,hogy ezzel a kommenteddel sokunkat meg fogsz téríteni,nem vagy te Ferenc pápa. Leszoktuk írni,hogy ki a jó,ki a kevésbé jó szolgáltató. Az,hogy beszélünk másról is az tény,de ha az ilyen jellegű beírások benned ekkora viharokat ébresztenek,akkor javaslom ugord át az ilyeket,egyszerűen ne olvasd el! A másik dolog meg az,hogy eddig sok beszámolót ugyebár tőled sem olvashattunk,hisz eleddig ez volt az első hozzászólásod,melyet már ha meg nem haragszol,én is csak "felesleges locsogásnak" titulálok magamban,hisz érdemben nem lettem általad sem okosabb,hogy Repülős Gizi dugható-e.
Most komolyan be kell írnom , már nem bírom magamban tartani. A t*köm kivan már azzal amit ide hánytok nap mint nap, ez fórum, nem csevegő! Nem arra szolgál hogy semmitmondó történeteket írjatok nevekről, magánéleti dolgaitokról, arról sem hogy mi a véleményetek erről az "udvarlás formáról" meg hogy ti mit szerettek ha milyen egy sz*lg*ltató. Az se érdekel senkit hogy milyen városba akartok menni! És még sorolhatnám. Végtelenül idegesítőek vagytok! Jó lenne ha ettől a kommenttől legalább egy ember abba hagyná a felesleges locsogást, már az is sokunkon segítene, mert nyilván nem egyedül vagyok ezzel a problémával.
96 pontom volt. Azt mondja Kitti 116 kell, igy nem jutok be. Hat mondom akkor csinalj vmit ! Azert ulsz ott ! :D
Átlehet ìrni a nevet. Engem nem vettek fel egy suliba. Atirtak ***moderálva*** a pontokat ugy jutottam be. Ha azt at lehetett irni akor itt a nevet is at lehet ! :D :D **nagyon röhög**
Hát vannak azért,akik keresztelkednek itt sajnos hetente,a sok utánajárás ellenére is... :))