Sziasztok!
Az elmult kb. fél év termése, vannak benne olyan lányok, akik már nem hírdetnek, de gondoltam hasznos lehet az infó, ha esetleg visszajönnek.
Mindenhol csak fr*ncia volt:
Petra 29: Inkább 35 körüli lehet a csaj. A képeken jobban néz ki mint élőben. Diszkréció, kedvesség, hozzáállás viszont maximális. Fr*ncia átlagos. Negatívum, hogy a baszoba kicsit szürreális, illetve kellemetlen illatokat éreztem az ágyneműben. Lehet az előttem lévő mt hagyta ott a nyomát.
Latika 24: Fr*nciát csak gumiban tudta vállalni, de jobban lerendezett, mint szinte bárki más gumi nélkül. A teste tökéletes, nagyítóval sem lehetett volna benne hibát találni.Negatívum, hogy a bugyi nem került le illetve kb 3 perc után megkérdezte, hogy sikerülni fog-e, ami kicsit elronotta a hangulatomat Ettől függetlenül ha visszajönne, mennék hozzá ismét.
Nóci 21: Nagy csalódás. A csaj teste tökéletes volt, de a telefonon leegyeztettett ***moderálva*** a helyszínen megváltoztatta, illetve a telefonban alapban ígért dolgokat *xtraként említette. A mellltartót is csak hosszas unszolásra vette le, a fr*nciája kifejezetten kellemetlen volt.
Laura 24: Sokkal jobban nézett ki mint a képeken. Aranyos, kedves, mindenben a kedvemet kereste. Fr*ncia átlagon felüli. A rózsaszálak mértéke kedvező. Egyetlen negatívum, hogy a védelem hangja kihallatszott a másik szobából. Tudom, hogy mindenhol van védelem, de diszkrétebben is meg lehet oldani.
*** moderálva ***
Dia 29: Még akkor voltam nála, amikor idekerült, talán a harmadik vendége lehettem. Nekem nagyon bejött külsőre. Aranyos, kedves volt, de látszott rajta a rutintalanság. Fr*ncia átlagos, de a legvége pont olyanra sikerült, ahogy pont szeretem és mindezt gyakorlatilag magától. Nekem az egyik kedvencem.
Anikó 26: Sokan megénekelték már. Sok mindent nem tudok hozzáfűzni. Nagyon szép arcra, testre , diszkréció, hozzáállás maximális. Sajnos én eléggé leharcolt állapotban mentem, érzékeny volt éppen az ezredes, mert előtte való este és aznap reggel Anikó előtt is elintézték már, így nekem sajnos az élmény nem volt tökéletes, de nem Anikón múlott.
Szofi24: Nem gondoltam volna soha, hogy nálam valaki Daniellai magasságokba ér, de Szofinak ez sikerült, vagy nagyon-nagyon közel jár hozzá.Gyönyörű arc és gyönyörű test. Teljes barátnő feeling, A fr*ncia átlagon felüli. TP-nek a legkisebb nyoma sincs. Úgy érzed, hogy ha estig ott maradnál, akkor sem dobna ki (tudom, hogy kidobna, de akkor, amikor ott vagy úgy érzed :) ) Masszázs közben olyan dolgokat csinált, hogy nem hittem el, hogy így is lehet. Rózsaszálak száma kicsit több mint az átlag, de még vállalható.
Egy negatívumot szeretnék írni pár hirdető lányról:
Én általában 2-3-szor felhívok egy lányt, mire meglátogatom és az esetek nagy részében korrekt telefonos tájékoztatást kapok és maximális kedvességet. Általában meg is látogatom utána ezeket a hölgyeket, viszont nemrég felhívtam pár újonnan itt hirdető lányt és eléggé lehangoló volt velük a kommunikáció. Gyorsan elhadarták az ***moderálva***, majd amikor megkérdeztem, hogy mégis melyik környéken vannak( nem kell utca házszám, elég csak annyi, hogy jósaváros, örökös, stb), akkor jön a kérdés, hogy mikor szeretnék menni, mondom most csak érdeklődöm, ha menni szeretnék, akkor majd egyeztetünk időpontot, akkor azt mondja, hívjam fel, amikor konkrétan menni szeretnék előtte és akkor adja meg a környéket. Margit, nooormális?
Rami22, Réka 25 csajokról infó valakinek? privátban is jöhet!