Kedves Staffi
Örülök,hogy jól érezted magad,nekem is kellemes volt az együtlét és utána a jó kis beszélgetés.Várlak legközelebb is sok szeretettel.puszi
Kedves Staffi
Örülök,hogy jól érezted magad,nekem is kellemes volt az együtlét és utána a jó kis beszélgetés.Várlak legközelebb is sok szeretettel.puszi
" Minden jó, ha vége jó ! " :) megyek tuti :)
Gibson! Valóban. :))
Itt is van Nyíregyházán néha furcsa dolgok a hirdetőknél, de ez a Debrecen se semmi, 14 darab Tiffani nevü hirdető van, aki egy és ugyan az a személy :))))) ahogy olvasom azon a forumon is ! :)
Na látod wjdks? Őróla el lehet mondani ,hogy céltudatos lány :) Mindig a vendég kedvében jár ,és azon van ,hogy mindenki elégedetten lépjenki tőle az ajtón. Emellett figyeli a hozzászólásokat, alkalomadtán tanul belőlük ,és igyekszik a legtöbbet kihozni magából. Ráadásul kedvesen megköszöni a róla készült pozitív hozzászólásokat.
Ettől eltekintve én mégsem járok hozzá ,mert az @rai az egekben járnak :) Én találok a 7 rózsaszálasok között is tökéletest, akitől mindent megkapok fel@r nélkül.
Igen! Jó is az a bérlet:))
Amúgy Meláni21 véletlenül nem Klaudia21 ? Volt Erika20 lakótársa :) Utóbbinál nem értem elég jókat írtunk róla. Résen kell lenni alakítanak rendesen:))
De igen,sztem az Tomika. :) Figyelni kell nagyon. :))
Igen Tomi05,ilyen szempontból nézve az Anikó valóban céltudatos,de amire én reagáltam azzal a hosszabb monológgal,az a kommentelő nem ilyen szempont értette a céltudatosságot,hanem a későbbi életre,elképzelésekre stb. Én így értettem. És ilyen szempontból nézve még egy b*nkrabló is céltudatos,mert elvégez egy "m*nkát",ami társadalmi és erkölcsi szempontból is elítélendő,de konkrét céllal,mert teszem azt adóssága van és törlesztenie kell a lecsóból,valamint a lecsó által mondjuk új életet akar kezdeni. Alapvetően nem károsít egyetlen embert sem,márha nem p*ffant le senkit. :) A bank nem hal bele egy kis minuszba,az emberek bentlévő p**ze ugyanúgy elérhető marad a jónépnek. Szóval egy erőszakmentes b*nkrablót is lehet iylen alapon céltudatosnak nevezni,de én valahogy mégsem mondanám annak,ahogy a kívülálló társadalom gyakorlatilag egésze. Na de tovább nem vesézem tényleg ezt a dolgot. :))
Amúgy legutóbb Zaránál voltam,mint írtam is nem tudom konkrétan miért,de nekem nagyon bejön a csaj stílusa. De hazament pihizni,én meg úgy voltam vele,hogy most én is szünetelek egy jó ideig. Igen ám,de pár napja láttam Zarát,ment boltba és megint belémhozta a vágyat. Nem lakunk messze egymástól és már nem először látjuk egymást így. Alapvetően nekem bejött a képeken is,de elsőre azért mentem el hozzá,mert személyesen láttam,ugyanígy boltba menet és az az arc,az a test nekem szívdobogtató. :) Sztem vágja,hogy odáig vagyok érte. :)) Na szóval ha megyek legközelebb,ugyancsak hozzá megyek majd,már összességében harmadszor,ami nálam nem nagyon fordul elő.. :)
Mindig a (rossz dolgokba) vagyunk szerelmesek. Én jelenleg A és D ba:)
Azért jó hogy olyan hölgyeket kezelgethetünk akiket amúgy nem:)) Középsuliban átnéztek rajtam most meg nem győzöm pótolni:) Azt sem szégyenlem hogy csengetek érte. Ha meg hozzászoksz a könnyű p*ncihoz onnantól már ba..hatod !
Tomika! Mondjuk szerelmes azért nem vagyok Zarába,de bírom a csajt,jó vele d*gni és olyan melle van,hogy személy szerint nekem eddig életem legizgatóbb cickója. :) De gondolom a szerelmesek-et idézőjelesen gondoltad magad részéről is. :) Mondjuk nekem voltak kifejezetten jó nőim,sőt olyan is volt aki már annyira jó volt,hogy kisebbségi komplexusom lett volna mellette,ezért hiába adott jeleket arra,hogy nyitott felém,én nem mentem bele. Volt vagy két ilyen eset a múltamban,én ökör. :) Igazából egy komoly,hosszútávú kapcsi kellene már lassan,de nagyon nehezen leszek szerelmes,ha meg nem vagyok az,akkor felesleges. Amúgy meg nem látom Zara hirdetését... :( Valószínűleg megint egy kis szünidőre ment.
Egyetértek Zsoloka! De hangsúlyozom,tudod mint a Zanzibár dalban: "Szerelemről szó sem volt" :) És nem is lesz,ez tényleg nem arról szól. Zara jófej,jól k*fél és brutál a melle. Ennyi. Neki ez m*ló,úgymint minden más lánynak,de ez is igaz,hogy minden csajnak megvannak azok a vendégei,akikkel szívesebben van együtt.
Természetesen a szerelmet idézőjelesen értetem magam és a te részedről is.
Nem hinném hogy jó ötlet lenne egy itteni nővel bármiféle kapcsolatot létesíteni még ha ezt ő erőltette is. Ezeket nem tudom komolyan venni. Meg beengedni a magánéletedbe hát... nekem ez nem menne. De úgy látom megérteted mit is akartam mondani.Hidd el én sem vagyok a love típus. Zsoloka köszönöm de most elvagyok de ha szükség megkívánja akkor azt jelezni fogom . Ritkán szoktam leírni de igazad van.Az újdonság meg engem is vonz . De egy ***moderálva*** menetér bepróbálom magam:):)) Bár nem hiszem hogy rámenőségben feltudnám venni a versenyt veled. Na jó 2 órától m*nka.
Valóban nem lenne jó ötlet Tomika,én is így gondolom. Én sem tudnám komolyan venni.
Sajnos az itt felett két lányos akcióval kapcsolatos kérdésemre nem kaptam választ, így Malacka MT ajánlására a napokban meglátogattam Vanda-Liza párost. Mit mondjak, megérte a fél órás autóutat. A helyszín tipikus vidéki családi ház, de zavaró tényezővel nem találkoztam. A sz*lg*ltatás 10/8, de szerinem fognak még fejlődni. Mindkét lányt lehet mindenféle pózban, nem volt nyafogás, és olyan leszbi-showt nyomtak, amilyet még nem láttam.
Csatlakozom én is az Anikó,Dóra páros magasztalásához.Igaz,hogy én hetente szoktam hozzájuk menni,mert olyan jókat szoktunk dumálni,hogy ihaj meg csuhaj.Ezektöl a beszélgetésektôl néha sírok(jò értelemben),egész hétre meg van alapozva a jókedvem.Tehát mindent egybe véve az élmény frenetikus velük,és ettöl én nem hiszem,hogy szerelmes lennék beléjük.Inkább csak ôrült mód kedvelem ôket!!!!
Nekem ma jò napom volt! Teljesen elégedett vagyok. Részletekbe most nem megyek bele. De nagyon ugy néz ki, hogy nemsokàra lesz még egy menetem, full kivégzéssel :D
Örülök, hogy Newbie is felhozta a témát és hasonlóan reagált mint én - annak már nem örülök, hogy hasonlókat tapasztalt...emellett a téma mellett nem lehet némán elmenni akárhogy is csűrítek-csavarjátok...ugyebár a jó öreg poéta doctus is megmondta: "vétkesek közt cinkos, aki néma"
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Mollyka
Cool01
Olvastam a komented és ugy döntötem meg látogatom Mollykát Hát mit mondjak amit irtál minden valos Csak ajálani Tudom 10/9 ........ További szép napot :)