Én voltam nála, azért írtam. Egyébként Gina több mint tízet tagad le.
Én voltam nála, azért írtam. Egyébként Gina több mint tízet tagad le.
Ez igy van ! :) pontosan ! :)
Jó meglátás Gróf és milyen igaz. ;)
Tipp!
Aki *r/érték arányos sz*lg*lt*tást szeretne, keress DIOR-t. Nekem volt szerencsén találkozni Vele.
*r/érték arányos? Bocs, de szerintem ne "takarékoskodni" akarj, hanem keserd meg a legtökéletesebbet, akinek még hajlandó vagy azt adni, amit kér.
De komolyan, nem is értem... Ha adsz valakinek egy százast, ő meg ezért ad egy cuppanós puszit, valamint megcsöcsörészheted, akkor az "már megérte" *r/értékben? Vagy, ha egy fogatlan öccázér lerendez, akkor az "*r/érték" arányban jó?
Egyébként persze, tudom, mire akartál kilyukadni és nem kételkedem benne, hogy Dior jó sz*lg*ltató (sosem voltam nála, nem róla szól ez a post!!!), köszi is az info-t, csak szerintem Te sem ezt akartad ezzel mondani.
Üdv!
Kékszem! Az "*r/érték arány" egy bevett,jól ismert fogalom ebben a világban. Nem értem mi nem érthető számodra Maggione bejegyzésén.. Egy szóval nem mondta,hogy "takarékoskodni" akar. Annyit mondott,hogy *r/érték arányos sz*lg*lt*tást nyújt a Dior. Nemcsak az úgynevezett átlagáron alul dolgozó csajokra lehet mondani ezt a kifejezést. Pesten pl én voltam egy csajnál vagy 4-5 éve és elég sokba volt az az óra,de távozásomkor az volt bennem,hogy *r/érték arányban megfelelő volt,hiszen a teste,a hozzáállása,a kecó,a produkció kb mind 10/10-es volt. Szóval nem feltétlenül a "takarékoskodást" foglalja magába az *r/érték arány,bár sztem az elnevezésből is egyértelműen kikövetkeztethető.
A Liza 22 hamar tovàbb ment Nyíregyről Debrecenbe ! Pedig a képei alapjàn a meglàtogatható kategóriàba sorolom ! :) Na ami késik ,nem múllik :)
Én voltam a Diornàl, nekem fontos , hogy lehessen normàlisan beszélni a leányzóval, vele sikerült megoldanom ,jó kis dumàs nőszemély :) a munkaruha nélküli francia, plussz két rózsaszàl ! Amugy meglehet dolgozni rendesen nem sírànkozik érte, sőt még elég szépen mondja közbe az áment :) làtszik minden mozdulatàn, hogy nem most kezdte a munkát :) nekem nem volt pénkidobàs, lakàs szép, semmi lehúzàs,amikor jöttem elfele mondta nézzem meg ,hogy mindenem meg van -e ?! :) jó volt minden ,de azért nem egy Anikó ,Latika produkcio :) az màs kategória :) ;)
Igen :) ügyesen hasznàlja !
Kiegészítés!
Én a sáját véleményem publkáltam. Akinek más - elolvasom -, de továbbra is az a vélemémeny: DIOR "fasza csaj"!
Ne haragudj de a legtöbbünk nemfog fenntartások nélkül rohanni Diorhoz mert egy újonc 1 - 2 hozzászólással sztárolja nagyon. Egész másképp adunk a véleményére pl. a Grófnak vagy wjdks és a többi őstag hozzászólásához. Ugyan is te nyugodtan lehetsz maga a Dior ,vagy éppen a menedzsere. Ezt a módszert régebben Anett nagyon szerette alkalmazni ,mikor beregisztrált 2 - 3 hozzászólóként és fényezte önmagát. De aki egy kicsit is tapasztalt itt az oldalon ,az hamar rájött a dolog lényegére. :))
Különben én is érdeklődtem Diornál a lehetőségek iránt ,és nekem is az volt a tapasztalatom mint a Grófnak ,hogy kedvességet ,közvetlenséget nem nagyon éreztem a szavaiban. Én nagyon sokat adok az adott nővel történő beszélgetésre ,mert ebből már nagyon sok minden leszűrhető ,kedvesség, hozzáállás, beszédesség. És ahhoz hogy eltudj lazulni ,szerintem ezekre a hangulati tényezőkre szükség van. Ha pedig kellőképpen nem tudsz ellazulni ,az egész együttlétre negatívan hat ,és pénzkidobásnak éled meg a látogatást.
Ez persze az én véleményem. Másnak mások az igényei.
mivel ő maga is fórumozik meg aktív az oldalon elég hamar bebukna a szerkesztők által ha magát fényezné valami más néven vagy ha trükközne...
amúgy Dior mellett +1 voks tőlem kb. 4 éves regisztrációmmal ill. más városból szerzett tapasztalattal
Én csak azt mondtam ,hogy fenntartásokkal kezelem az egy-két hozzászólásos újoncokat mivel nem tudhatod ki is áll a név mögött. A VL szerkesztőknek csak akkor jut tudomásukra a trükközés ha a hirdető ugyanarról az IP-címről regisztrál hozzászólóként ,mint amiről feladta a hirdetését. Ha más gépről regisztrál, akkor már nem jönnek rá a simliskedésekre... :))
A héten Virág 29 hölgyet látogattam meg ! Mindent egybe véve nekem : 10 / 8 a szolgáltatás amit nyújtott :)
Igen ! :)
Mivel elég régóta használom hasznos értékeléseiteket, s nemrég egy harcos hozzászólás a passzív látogatókat ""ostorozta, elhatároztam, hogy írok ide. Van egy másik indték is, de azt majd a végén.
Itt dolgozom a környéken és időről időre kóstolgatom a nyíregyi felhozatal kedves, vagy kedvetlen szolgáltatóit - szerencsére utóbbi időben inkább az előbbieket, hála Nektek.
A korábbi partnerek közül sokan eltűntek azóta...különösen Latikát sajnálom - életem meghatározó lovaglásélménye volt.
Most itt az utóbbi idők meglátogatott lányai következnek röviden:
Anikó, Dóra - csak megerősíteni tudom az itt már leírtakat, nagyon jól éreztem magam velük ('monnyuk' 9,5/10), vigyázni rájuk! Végre a szolgáltatáshoz méltóbb lakásba költöztek...ez is jó hír.
Bianka18 - helyes, cserfes lány...de...vagy a korábban fogyasztott mákos tészta mákja ragadt a fogára, vagy a jó öreg szú kezdte ki...csókról volt szó a telefonban, helyszínen már tekerte az arcát, de mikor a mákot megláttam, már nem is bántam...francia nem is lenne rossz, de a kihúzáskor akkorát cuppant a makkra, hogy azt hittem leválik, mint a Szojuz első fokozata... lovagolni vmi kifogás révén nem volt hajlandó, nyalásra jól reagált, a pincsikutya is elég jó szük még, a hosszas gyűrődést elég jól bírta (ha már 1 órára fizettem, szeretem rendesen/teljesen kihasználni, qrvára zavar mikor gyorsan le akarnak rendezni). Na összegezve, akár jó szolgáltató is lehetne belőle, némi fejlesztés és dentálhigiéné segedelmével...de most 'csak' 6/10
Virág29 - kedves és aranyos lány, nem BB, de a BF mindenért kárpótol, igyekszik abszolút a kedvedben járni (sajna a lakás elég lepuki, de inkább ez mint a szolgáltató kedvetlensége, azért ajánlott lenne 1 minőségi csere, költözés) csók, szex, francia, kedvesség - jeles!
Ennyi egyelőre...
Ja és végül, amiért még az írás mellett döntöttem..több lányon is a durvaság nyomait láttam, valami gyáva, barom, szadista kötsög(ök) nyomait...na szóval el a szadista kezekkel az "örömlányainktól"...hiszem, hogy a "jóisten" megbüntet titeket férgek,mikor is a lóarcú asszonyotok helyett egy reggel majd egy lófejjel ébredtek az ágyikótokban!
Köszi Tomi05,próbálok mindig hiteles lenni! ;) És amúgy igazad van. Sokszor látok itt én is olyat,hogy egy frissen regisztrált tagnak összesen van mondjuk két-három hozzászólása és mindegyikben egy csajsziról zeng ódákat. Ezekre én sem szoktam adni,mert nem lehet tudni,hogy ***moderálva*** vagy maga a hirdető vagy valóban egy vendég.
Egy szót moderáltak a hozzászólásomban. A szó úgy kezdődött,hogy "m*n" és úgy végződött,hogy "*ger" :)
De rafinàlt vagy :) a moderàlàst is megoldottad :) ügyes ! :)
;))