A Gina Diamondot próbáld meg ! Ő,nem csak mondja meg is teszi : D
A Gina Diamondot próbáld meg ! Ő,nem csak mondja meg is teszi : D
Üdv Makktársak.
Nem tudnátok ajánlani egy két méllytorok királynőt? Lehetőleg olyat aki jól is csinálja, és nem csak a leírásban szerepel. :)
Sziasztok! Ritkán írok beszámolót, és meg is kért a tegnapi szexpartnerem hogy nem szeretné. Csak azért nem szeretné, mivel elégedett voltam attól fél hogy támadni fogják a fórumon.
Nina 26-hoz már akkor el akartam menni, amikor Szolnokon hirdetett, de soha nem jött össze az időpont.
Nina 26 nál jártam tegnap. Rendkívűl tiszta és csinos nő. A nőt nőnek kell érteni, mert sokan árucikknek nézik. Tiszta törölközőt és tiszta lábtörlőt kaptam. Előttem fertőtlenítette a zuhanykabint( meg utánnam is) Tusolás után, ő is elment zuhanyozni. Néhány pert és már az ágyban voltunk. Kértem natur-kölcsönös franciát amit nagyon érzékien csinált. A puncija nagyon tiszta, már a nyalakodás megérte volna. Misszionáriusban kezdtük, aztán hátúlról jöttem és így is lett végem. Gumit levette, megtörölt, üdítővel kínált,amikor érkeztem akkor is! Kicsit elhúzódott a látogatásom( olyan sokáig nyaltam) szóltam kifizetem a felárat, de azt mondta belefér!
Ez a beszámoló velem történt, én őt nőként kezeltem ahogyan azt kell. Az egyetlen negatív annyi lehet, hogy kezdetben kicsit zavart hogy túl profi ,de ez nem tartott sokáig.
Szerintem ha mindenki így viselkedik és persze ad magára, akkor hasonlókat tapasztalhat.
Száz % -ban elégedetten távoztam nyugodjál meg !!! :). De meglátogatom a kedvenc hírdetődet is hamarosan :) és majd alàtàmasztja az is ,hogy teljesen elégedetten távoztam tőle !!! :) : D majd ha jövök elfele megmondom neki ,ha jön hozzàd a gbed akkor nyugtasd már meg ,hogy elégedett voltam mielőtt " elmentem " és miutàn "elmentem " azutàn is : D
:D Jó lenne egy forditott fórum:
XY - Sztárhirdető (450 hozzászólás) írta 1 órája
Sziasztok!
Ma nálam járt staffi!
:D
Bejött az ajtón már akkor tudtam hogy bajban vagyok. Szinte elpirultam, bementünk a szobába, illatos volt, de azért elküldtem zuhanyozni, hogy az bűzös parfüme hátha lemosódik. Tévedtem, nem jött le róla, mostmár a tusfürdő és a parfüm illat keveredett. Na mondom neki staffikám, ne csak a fórumon legyen nagy a szád hanem itt is, ugyhogy munkára. Gondoltam megkínálom üditővel, nehogy felírja a fórumra, hogy bunkó vagyok. A rózsákat sem emlegetem neki mert azt is felírja :S :D Majd utána elkérem vagy ideadja... hát csak nem ver át... Na jólvan, gondoltam magamban essünk neki mert semmi nem lesz belőle. A többit nem írom le de szerintem elégedetten távozott!
Azért az igazsághoz az is hozzátartozik ,hogy mi vendégek ide le irjuk ha tetszik valami ,de ha nem azt is, viszont a hírdetők csak nagy elvétve írnak a fórumra dolgokat ! Mivel én sok lánnyal jóba vagyok igy tudok egynéhány ugy mondják problémás vendég hülyeségeiről ! Na most nem névszerint tudom ki az a vendég, mivel a lányok azt nem mondják hogy xy regnevü vendégről van szó ! De... Amikor nem vendég bemegy a lányhoz öltözik lefele és a csaj már érzi a" bukhéjt " szól a vendégnek hogy menjen zuhanyozni mert nem éppen illatos, nagy duzzogva bemegy a zuhanyzóba kijön kétperc mulva ugyanazzal a szaggal ,és amikor a lány rákérdez hogy zuhanyoztàl ?? Akkor bevalja hogy csak megnyította a csapot de nem zuhanyzott csak a vizet folytatta mert nem szeret fürödni !!:) na ha ezt esetleg leirnà az a lány akinél ez előfordult akkor meg besérülne a vendég lelke ! Vagy amikor oda megy a vendég és az alsó gatya tiszta nikotin csikos? ( vonalkódos ) azért vannak alapvető higéniai dolgok amiket illő lenne betartani !! Tehát, azért néha a lányok is tudnának cifrákat írni ide a fórumra a vendégekről !! :) néha meg kell hallgatni a másik felet is : D
Valaki erről a Linettről tud valamit valaki mondani ? :)
De!!!:)
Egyébként NyíregyiGigoló a legutóbbi beszijében leírta a tapasztalatait a hölgyel kapcsolatban.Érdekes volt!
3 perc alatt moderálták.
... csak nem arra gondoltok, hogy egy pasi nem kapja fel a vízet ennyire? . . . ;)
Oké Staffi! ;)
Nekem is egyértelmű. :)) Ettől függetlenül amúgy lehet jó és korrekt a hölgy,de ez a friss regisztrációs komment annyira nyilvánvaló. :)
Zsoloka a kemény :D nekem bejönnnek a beszàmolói, a multkor is egy csajhoz voltunk de teljesen máshogy éltük meg a helyzetet ! :) én semmi kivetni valót nem láttam benne hogy neki más volt a tapasztalata !! :) lehet tényleg erős volt a beszámolód most, de a reakció se volt gyenge :D
Sziasztok!
Én előző héten Anikònál voltam, vagy a héten? Már nem tudom na mindegy. Rossz a memoriam kicsit :))
Lényeg a lényegben,hogy kérdeztem Nináròl azt mondta rendes,kedves,csini stbstb. Nem hiszem, ha nem ìgy lenne akkor ezt mondta volna!
Amugymeg ha mennék hozzá és nem lennék elégedett egyszerü a dolgom, áthivom Anikot vagy átmegyek a másik telephelyre! :D 2-3 méter és máris ottvagyok! :)
Nekem teljesen egyértelmű :)
Azért ez elég kétértelmű ez a hozzászólás ha olvas az ember a sorok között !!
Na, hello!
Ninanal en is jartam es veled ellentetben nem voltam bunko. Ha te nem mosod meg a kezed a dolgod utan, az a te bajod, de mast tisztelj meg azzal, hogy kulturaltan jelensz meg es adsz a higeniara. Ezt olvashatod a holgy adatlapjan is! Szoval, a szegenysegi bizonyitvanyod jelesre sikerult!
Es akkor itt jon az en velemenyem Ninarol.
Valoszinuleg utannad fogadhatott, mint utolso vendeg es ki volt keszulve idegileg a sok bunko embertol, akik bekepzelve probaljak nem ember szamba venni.
Tehat, en momentan egy alapos furdes utan mentem el hozza, megpedig gyalog, eppen este, es meg igen csak 30 fok koruli volt a hoseg! Szoval, kisse leizzadtam, de fogadott a holgy kedvesen, aranyosan. Megengedte, hogy igy is atoleljem finoman, es vizzel kinalt meg, hogy lehuthessem magam, aminek igen csak orultem. Kerdes nelkul mentem a zuhanyzoba, ahol mar kikeszitve vart minden szukseges. Figyelmes, aranyos es lelkileg erzekeny holgyrol van szo. Nem az utcaszeli lehuzos csajokrol beszelek. Remelem, erted az arnyalatnyi elteres jelentoseget!
Csodaszep holgyrol van szo, aki igenyes onmagara, kornyezetere es azzal szemben is, hogy kit enged magahoz kozel. Inteligens, ez tudja, hogy mit akar es kivel. Tud valogatni, mert sokan szeretnenek vele lenni, es nem veletlenul.
Visszaterve a problemadra Zsoloka, szerintem nem jottel be neki. Es ez a ferfias erzelgosseg, na ne csinald. Most elvarod, hogy megessen a szivem rajtad? Mi vagy te, gyenge ferfi? Ahogy mondtad, lusta vagy. Szoval, ha hibazol, ne kend masra es ne irkald meg a nagyvilagba, mert errol Te tehetsz. Elobb kerdezd meg, neki is megfelel-e az, amit Te akarsz. Szoval, a lusta ember lusta a tisztalkodasban es a higenia teren is. Akarsz meg irni valamit a nevedet adva a sztoridhoz?
Üdv az Uraknak!
Becsengettek... csak nem nekem.... :D
Nem nagyon volt időm menni mostanában sehova, párszor voltam csak. Jo melegbe az igazi :)) Diorhoz vagyok beregisztrálva, majd leìrom mi volt nála.
pápá
Ha ugy gondolod wjdks még áll az amit felajánlottam neked Ginával kapcsolatban :D :D
Jah és amúgy a Tirpák szót miért kell moderálni,azt tudja valaki esetleg? :)) De most komolyan! Látszik,hogy Pesten van a szerkesztőség,mert a Pestiek hiszik azt,hogy ez egy sértő szó nekünk helyieknek,holott egyáltalán nem így van,mi erre büszkék vagyunk itt Szabolcsban,hogy Tirpákok vagyunk! Úgyhogy kérem,ha egy mód van rá ne moderálják ezt a szót! Köszönöm!