Imáid meghallgatásra találtak staffi!:)))
Imáid meghallgatásra találtak staffi!:)))
Na wjdks ??? :) ;) csak itt van!!! Nem hagyott cserbe bennünket szabolcsiakat Gina. :D
:D Ő, Írta nekem !! De én azért is írtam ugy, hogy " reméljük "
Azért én nem vennék mérget a legenda hétfőjére. :D
Most küldött sms- t a legenda ( Gina Diamond ) hétfőtől rendelni fog újra ! Figyeljétek a hirdetését, reméljük megérkezik !! :D
Hát igen,Komáromba sztem sem fog innen elmenni hozzá senki,elég messze van. :) Ilyenekre amúgy miért nem figyel sok hirdető!? Alapvetően,első körben 4 dolog számít választásnál: Fórumon a híre az adott hölgynek,a bemutatkozó szövege (tartalom,helyesírás,esetleg humor stb.),a képei,illetve kedvesség a telefonos egyeztetéskor. Természetesen még ezeken felül is van 1-2 szempont,ami alapján döntünk,például hogy mit vállal az illető és hogy mennyi az annyi,de sztem ezekre az alap dolgokra figyelni kellene a jó piac érdekében. Például van sokszor olyan is,hogy rákattintassz egy mondjuk Olga nevű hirdetőre és úgy kezdődik a bemutatkozó szövege,hogy "szia Mariska vagyok egy nagyon tüzes lány" és amikor felhívod,akkor úgy veszi fel,hogy "szia Klárika vagyok" :)) Nekem volt már részem ilyen tripla csavarban,hozzáteszem nem is mentem el az adott leányzóhoz,mert úgy megszédített a nevek tengerével,hogy elveszett a lelkesedésem irányában. :D
Petra22 nyamnyam, még nagyon friss Nyíregyen, éppen ezért még senki nem tud róla semmit, -jól sejtem?
Sziszike, drága! Komáromig senki nem fog innen elmenni hozzád, javítsd ki az első sort, ha nem gond...
Marad nekem holnapra Dorina, úgy látom.
De hová tünt Kitty? Tudja valaki mikor lesz, vagy hol lehetne elérni?
Lillára(36) gondolsz, Ő a barátnője és jelenleg fent van az oldalon :)
Sziasztok. Nemrégen látogattam meg Kitti néven futó felhasználót....Csak az óriási mellei voltak a képen. Megtetszett elmentem...Hát mikor a lépcsőházba értem és felhivtam hogy hanyadikra kell mennem közölte hogy Ő nem Kitti hanem a barátnője. Egy kicsit megtorpantam de tetszett a hangja első perctől kezdve ugyhogy már nem fordultam vissza. sokadik emelet. kicsi szoba a célnak megfelel. nagyon jól jártam hogy megnéztem. Gyönyörű alak..nagy cicik... kiválló sz*pás... nagyon jól dugható p*nci... isteni popsi... Na most nincs ezzel baj csak az hogy nem kértem elérhetőséget. Szeretnék újra menni de Kitti sem találom, sem a barátnőjét. A lakás konkrétan a Ferenc krt ***moderálva*** alatt van. A ***moderálva*** van a debreceni egyetem egyik épülete. A sóstói út és a Ferenc krt ***moderálva*** van. Valaki tud nekem infót adni hol mgtalálható akár Kitti vagy a barátnője :D köszönöm
Felhívnám figyelmetek,egy mostmár szőke démonra! Újra itt van a Dior és hozta magával hatalmas szilikoncicijeit is. :) Aki fogta már azért,aki nem az pedig azért.. ;)
Inkabb Nyiregyhaza, azert koszonom.
Ha nincs messze neked akkor nézz körbe Debrecenben is:
Niki30, Alexa29, de sokan dicsérik Gréti37-t.
Sziasztok. Milf kategoriaban ( 30- 45 kozott inkabb igy mondom ) kiket tudtok ajanlani? Lenanal mar voltam, hasonlo kaliber tokeletes :)) koszi!
Utolso talakozasnal azt mondta, par het, es ujra lesz.
El lopnám a tippet, köszi, de sajna egyiket sem találom... ??
Aki Dia29-t keresné: nem fog vissza térni.
Zsuzsához mehetsz nyugodtan, nem fogsz benne csalódni! De, ha rám halgatsz átmégy Debrecenbe. Micus, Olivia, az agyad eldobod tőlük!
Üdv!
A Cynthia témához szeretnék hozzászólni.
1. Telefonon könnyű volt elérni, az időpont egyeztetés könnyen ment. A megbeszélt idő előtt 10 perccel ott vagyok a címen hívom, és nem veszi fel. Még egy jó fél órán át próbáltam elérni, de nem vette fel a telefont, és még egy sms-t sem írt.
2. Másnap másik telefonszámról probálkozva ismét sikerült az egyeztetés. a megadott időben hívom nem veszi fel! Újra hívom kb. 10 perc múlva, felvette, és összejött a randi.
A lényeg: A képei neccesek. Minimum 5 éve készültek, hanem régebben. Szerintem a fényképeken nagy valószínűséggel ő van. De tényleg van rajta felesleg bőven a képeihez képest. És a lényeg. Számomra csalódás volt a hölgy. Még azt sem mondhatom hogy az átlagos szintet megütötte. Csinálta a dolgát, de semmi több. Értékelésem: 10/5
Én is voltam nála és tuti, hogy nem ő van a képeken!