Szia!
Bocsi, ùjra átolvastam amit ìrtál (beszámolòkat) és csak pár mondat egyezik a beszámolòkban. Felületesen olvastam ùgylátszik. Tudod amit nem keresel az nincs is ott :) Viszont a forditottja is igaz. Szòval nem szòltam semmit vedd ùgy:)
Üdv
Szia!
Bocsi, ùjra átolvastam amit ìrtál (beszámolòkat) és csak pár mondat egyezik a beszámolòkban. Felületesen olvastam ùgylátszik. Tudod amit nem keresel az nincs is ott :) Viszont a forditottja is igaz. Szòval nem szòltam semmit vedd ùgy:)
Üdv
Az elmúlt pár hét tapasztalatai:
Regina (34): Sajnálom, hogy ezt kell mondanom bárki itt hirdetőről, de iszonyat csalódás.. Nemhogy a 34-et nem lehet elhinni, de még a 44 is karcos! A fotók valószínűleg jól mutattak 15 éve Tutty-Frutty magazinban, de azóta eltelt némi idő. Kedves Regina! Sokkal jobban járnál, ha a fotóidat aktualizálnád + legalább cseppet közelítene az itt kiírt korod a valóshoz. Amúgy telefonban nagyon kedves, csacsogó, biztos vagyok benne, hogy mindent megcsinál, amit mond. Velem először fordult elő, hogy kvázi a bemutatkozás után megköszöntem a találkozót, és inkább hazamentem..
Klaudia (21): Gyönyörű, igazán csinos hölgy a vasvári teamből. Ez némi garanciát is jelenthetne a minőségre. Csak sajnos nagyon kezdő.. Tényleg, oda-voltam meg vissza, mindent megcsinált, ahogy kértem, de szinte jobban zavarban volt mint én.. Egész egyszerűen nem volt képes két testrészét (száj/kéz) szinkronizálni. De ez tényleg csak gyakorlatlanság, én merem ajánlani bármelyik pedagógus érzékkel elláttott makktársnak.
Dia (29): Nem is tudom, merjem-e itt ajánlani, de csak azért mert nekem kell. :D
Most vagy baromi jó színésznő, vagy baromira megvolt a kémia első látásra, de ennyire - ebben a kontextusban ofcourse - még sosem éreztem 'barátnőmnek' senkit. Nem csak amolyan imitált szájrapuszit, hanem igazi, érzéki csókokat kaptam tőle, és ő volt az, akit (figyelve minden mozdulatára) úgy tudtam kényeztetni, hogy igazán örömöt láttam a szemében utána. Sorry, én ilyen nyálas kandúr vagyok, nekem ez fontos. :D És életemben először kértem gumit..
Már kétszer voltam nála, az én ízlésemnek ő a favorit, szóval amíg ő itt lesz, nem is fogok próbálkozni máshol. :)
Sziasztok!
Korábban már írtam szépeket Erikáról.
Tegnap kettőjüket látogattam meg Klaudia barátnőjével.
Mindketten igyekeztek maximálisan a kedvemben járni.
Bár a két hölgynek tejesen különböző a hozzáállása,mindkettőjük ajánlott
részemről.
norcy hova tűnt ?
Dóra25
Tegnap délelőtt tettem egy próbát. Úgy voltam vele, hogy úgysem sikerülhet azonnal bekerülni hozzá. Döbbenet, de azonnal tudott fogadni. Jó, annyit kért, hogy hadd igya meg a kávéját. Megvártam...😊
...ahogy megláttam, félig meg is haltam. Azonnal tudtam, hogy nincs ott semmi keresnivalóm. Ilyen lánynak az én ...na, értitek...szóval nem vagyok egy nagy mérettel megáldott egyén, de nem éreztette. Aranyos, intelligens, már azt is tudom miért. S isteni teste van. De én ilyen nőhöz kevés (kicsi...) vagyok.
De már tudom, hogy miért dícsérik itt annyiszor.
Maradok a középkategóriás dolgoknál, ott nem sülök fel, de ti ne adjátok fel, harcoljatok időpontért, veszettül megéri!!!
A fórumon való népszerűsége miatt Anikót szerettem volna meglátogatni, ám 3 perces késésem után a telefont már csak barátnője vette fel aki közölte, Anikónál már más tartózkodik. Távoznom nem kellett hiszen barátnője (Dóra) ajánlatára sem tudtam nemet mondani. Nem vagyok jártas az oldalon így nem tudtam ki is lesz az
a barátnő... de ugye nekünk férfiaknak is vannak megérzései.. és ebben bízva megszületett a döntés. Mint említettem féltem a zsákbamacskás rész miatt, de utólag rájöttem feleslegesen ! Maximálisan kellemes csalódás, szép arc, igazán vonzó megjelenés, és véleményem szerint mindenképpen a kedvesebb és inteligensebb kategória. Kérésem most csak egy Fr*nciára korlátozódott, így csak azt tudom értékelni ! Nem bírtam sokáig, de az nyugtat, hogy ti sem bírnátok ! :D 10/10
Valakinek tapasztalata/ élménye Klaudia21-el ill. Dalmával kapcsolatban ? :)
Kedves lackoboy!
Ne haragudj,hogy így alakult valóban én kevertem be az időpontokat,nem szokott velem előfordulni mindig nagyon ügyelek erre de most èn hibáztam.Utólag is elnézést és remélem,hogy a baratnőm teljesen kárpótólt a kellemetlenségért.
puszi :)
Látjátok én megmondtam :D Remélem most már jobban figyeltek rám innentől. Én ha azt mondom hogy jò akkor az nem " jò'' hanem extra jò. (mármint nektek :D) Bocs nem tudtam kihagyni :D Elég válogatòs vagyok meg stb. Jah igen szeretném hozzátenni csak ùgy kiegészitésként : én csak olyan kategoriahoz "merek" menni aki a magánéletbe is volt nekem. Sztem ha nagyobb kategoriahoz mennék kellemetlen lenne nekem. Azt mondta az ismerosom hogy vett 1 kocsit nagy motorral. Mondom mekkora az a nagy? 2.5 tdi ... aha az nekem közepes ha értitek h miért ìrom :D Tehàt vki azt irja h fullos a kecò az csak neki az. :)
Kiegészìtem az előzőt, nehogy valaki félreértse!
Szòval pl volt 1 haverom vagyis van, neki pl ami nekem fullos neki átlagos...olyan csajokat utasitott vissza hogy csak pislogtam...egyelőre nem tudom mit szed, ha rájövök megìrom:D
Na szòval ìgy értettem!
Üdv
Amugy nemsokára tervezek egy Dòra (25) feat Anikò (26)-ot, ez lesz a köv beszámolòm, csak a két vadmacskához még lelkileg felkészülök mert szerintem teljes extázisba fogok távozni :D
Szia Aliglátszik!
Szerintem tùl negatìv vagy:) Ùgysem meg ìgysem meg stbb. Meg nincs ott keresnivalòd:))) legyél kivsit bátrabb sztem, parára nincs ok, bocs ha összevissza fogalmaztam meg? csak buliban vagyok aztán gyorsan ìrtam
mindenjot
udv
Sziasztok! Szeretném megosztani veletek az élményemet! :) Tegnap este úgy gondoltam,hogy névnapom alkalmából meglátogatom Erika(20) hölgyet!:) Telefonos egyeztetés során végül 1órát töltöttem a hölgynél! A hölgy nagyon csodálatos bájos teremtés,fotói valósak. Vele eltöltött időnek minden percét/pillanatát élveztem! 8 óra fősuli után, este folyamán fáradtan érkeztem hozzá,melyet könnyedén orvosolt,a masszázsától új erőkre kaptam, pillanatok alatt felfrissültem! :) Remélem hamarosan találkozok még a bájos hölggyel. Örülök, hogy megismerhettem! Kiemelten ajánlott kategóriába tartozik! Összegezve: a hölgy a külsője mellett, olyan belső tulajdonságokkal rendelkezik, hogy szinte már is hiányzik! A hölgynek nagyon bájos mosolya van! Erika(20) volt a 6. hölgy akit meglátogattam, de az ő színvonalas magatartása példaértékű! Erikán kívül hasonló pozitív élményem van Dóra(25), Dorina(33), Jázmin(33), Lívia illetve Lénáról. Rangsorolni nem tudom külső alapján a hölgyeket, de Erikát különösen ajánlom aki éppen szeretné meglátogatni! :) További szép napot kívánok mindenkinek! :)
Sziasztok!
Már rég írtam ide, azóta voltam másodjára Anikó 26 nál, más lányoknál nem, mert barátnőt kerestem.
Majdnem összejött, három hetet voltunk együtt olyan csodás volt minden, aztán jött egy másik pali és dobott...
Piszok rosszul vagyok most, nagyon hiányzik.
Ezért gondoltam visszatérek és megpróbálok vigaszt lelni, Latikáról tud valaki valamit?
Newbie_nyh te a március 8. -án feltűnt Klaudia 21- nél voltál? Mert kettő Klaudia 21 van.
Képek alapján nagyon bejön, most inkább vékony, alacsony és fiatal lányhoz szeretnék menni és ebbe nagyon passzol Klaudia.
Esetleg tudnátok valakit ajánlani hasonló tulajdonságokkal aki megbízható?
Nem baj ha kezdő és nem profi.
Köszönöm!
Ez vmi begyakorolt szöveg Virgoncvili? Ugyanezeket írtad le pár nappal ezelőtt egy másik hölgyről,gyakorlatilag szó szerint. :) Sőt nagyjából ugyanezt írtad azelőtt is,egy ugyancsak másik hölgyről. Jah és egyszer megpróbálhatod akár úgy is,hogy nem 8 óra fősuli után,hullafáradtan mész hozzájuk,még jobb is lehet a dolog. ;)
Sziasztok. Dorika 33-nal jart mar valaki? Tapasztalatok?
Kik most megbizhatoak? Koszi.
Illetve most lattam Helga hirdeteset, rola tapasztalatok?
Szeva wjdks! Pont akartam kèrdezni, hogy hova tüntél:D
Virgoncvili: Te aztán birod a sulit, én középből 2ig tartott ha jol emlékszem 1 töl 1 fiatal csaj tartotta az òrát hétf-csütörtökig mondtam neki nekem mennem kellene mert dolgozok k2 holland van nálam muszaj tole megszabadulnom mert mar nagyon sz*ga van :D
Latika eltünt... amugy amikor mondta nekem a cimet nevettem, ott kellet leparkolni ahol a suliba anno (tanárok bsztattak mér járok kocsival (innen uzenem nekik hogy pusztuljanak ki mint a dìnòk)
Remélem azért lesz még Latika.. Latika gyere vissza bébi!! :(
Jah igen Latika! (L) Szerelmes vagyok ...na jo nem :D
Multkor felmentem hozzá őrjìtő bugyi volt rajta egyébként:D Megláttam a kerek popsiját azzal a tangával òòòò bassszus 2 hétig hátrafelé fogok menni /gondoltam magamba/ :D Mondom neki hogy kibsztul feszül a cipzárom ugyh a többi rajta mulik.Kedves csaj amugy nekem bejött! Elkezdte mondani mi mennyi a teloba mondtam neki h ne is mondja mert elfelejtem. Mire odaértem a házszámra sem emlékeztem. Mondtam neki h nekem fogni kell a kezemet kulonben eltévedek :D Egyszer voltam de mennék még ! Miutámln bezárodott mögöttem a lépcsőházajtò Ùùù áá ùùùáá ... ez jò volt Szembejött utánna 2 srác már amikor kint voltam, sztem őket is átjárta a feeling ;)
Anikòhoz készültem kb 2 szer de nem jött össze. Mert én még nem találkoztam vele de a beszámolok alapján nagyon jò. Ha ő is kedvencem lesz akkor a 2 kedvencem lesz egy helyen és akkor felnézek az égre és azt mondom hogy köszönök mindent :D ekkora mákot basszus :D Azt ìrta nekem egy srác h vadul csòkol szal muszáj kipròbálni :D
Kuglòf nyugi majd a csajok helyrerántanak. :))
Köszi Gròf!
Röviden inkább a kocsit kell elvinni 1 körre mi? :)
nekem meg gyanús hogy Virgoncvili = Kuplung
vagy ua. volt a magyartanáruk :)
Nagyon sok a strigolettói, és hirdetői kamu hsz. Vagy csak nekem tűnt fel?