sziasztok!
Kitty 38 mikor van Debrecenben és mikor nyíregyen?
Nagyon szeretném meglátogatni!
Tapasztalatok?
Köszi
sziasztok!
Kitty 38 mikor van Debrecenben és mikor nyíregyen?
Nagyon szeretném meglátogatni!
Tapasztalatok?
Köszi
Sziasztok nem mindég írok ide beszámolót sőt nem is gyakran tudom a lányokat meglátogatni a munkám véget.De én múlt héten voltam Diornál és el kell,hogy mondjam a legjobb szolgáltatók egyike de tényleg.Minden rendben van a hölgyel,a ház tíszta igényes.Szolgáltatása nagyon jó a Franciskáról nem is beszélve.Jól lehet vele komunikálni és látszik rajta ,hogy egy inteligens nő nincs az a fíling,hogy esünk már rajta túl és menj haza.Igazi barátnős és amellet nagyonjól masszíroz is.Szóval minden rendben van vele csak ajánlani tudom minden makktársnak.Én ha tehetem biztos megyek még hozzá.
Voltam nála :) irtam is róla! De ha kell privibe leirom neked miujság vele !! : D
Sziasztok!
Csak hogy valami friss is legyen!
Multkor Lola néven hirdető hölgynél jártam. Telefonba kedves meg minden! Szòt értettünk gyorsan.
Lakás is jò, a szervizével is meg voltam elégedve.Kaptam olyan franciskat hogy pislogtam csak!:D Szexi labai vannak a hölgynek, :) Jah igen azòta helyet váltott ha jol látom..
Még valami: mi mennyi meg mondjak cimet jellegu privat uzenetekte nem valaszolok! Ne kerdezzetek tolem ilyet! Koszi
Pápá
Üdv
Fannika 19- ről tud valaki használható infot?
Köszi
Sziasztok!
Staffii, kerdesedre valaszolva, Dior egy intelligens làny. Sajnos nem tudtam eljutni hozzà. (Az én hibámbol) Bonyolult kapcsolatban vagyok a hölggyel :) Kivancsi vagyok rá, tuti felugrom kávézni :) (L) Szoktunk beszelni telefonon, ott is adja magát :) Imadom a Dior-t. Nagyon aranyos. :) De ma voltam Aniko 27-nél aki tökéletes szolgáltatást nyújtott. :)) Aniko 27 franciaja finom ;) Hamar kivegez az Aniko :))))
Megyek a Diorhoz is, ha minden rendben megy :)
Gbed350 ha jól emléklszem azt irtad ,hogy be vagy regisztrálva Diorhoz és nyomatod a beszámolót ha meglátogattad !! Most akkor mi van ? Voltál és elfelejtetted a beszámolót ,vagy hiba csuszott a regisztrálásba és nem mentél? Nyilatkozzál erről ! :D
Nem egyszerű telefonálni ha van párod,pláne ha tudod,hogy utánna néz a dolgaidnak,de a vér hajt
Nincs a városba két lány akiket egyszere lehet látogatni és elmondanák rendesen mi az ***moderálva***???
Hello. Ma meglátogattam este a Diort, ahogy wjdks mondta nem mindig van az ember ilyen közel egy ilyen szép cicihez :) ezt nem lehetett kihagynom !! Már másodjára voltam nála, jó volt nagyon ! :) kedves , közvetlen, és amit nyújtott az egy órába az is kifogástalan volt ! Lakás szép, tiszta rendezett olyan jó kis hangulatos ! Fürdőszoba tökéletes ! Fogok még menni hozzá .
Milf kategoriában:
Ági vagy Kitty a jobb szolgáltató?
Kamilla nagyon várunk vissza!
Sziasztok! A masszor Vanessza csak massziroz vagy masra is ra lehet venni? Jart mar nala valaki?
Es maya 41-hez sikerult mar bejutni valakinek? Napok ota hivom de fel sem veszi.
Az aproba hírdető Bella eggyik képe furcsa egy kicsit !
Sziasztok szép és kivánatos lányok.voltam már több lány vendége és szeretnék is minél többet újra és újra az lenni,mert eddig csak pozitív élményekben volt részem nálatok.most is csak azért kell itt írnom mert nem vagyok független és a párom eléggé féltékeny tipus és nyomozgatni is szeret,de addig nem nyugszom míg benem teljesűl mint minden férfi álma egyben.hogy két gyönyörű lánnyal meg nem lepem magam.szeretnék ajánlatokat kedves lányoktol,ha nem nagykérés,előre is köszönöm,mert nem egyszerü nős férfiként elszabadúlni a minden napoktól és ha megegyeztünk a részletekbe ,mi az amit tudtok nyújtani,mihamarabb találkozót össze hozni veletek.EGYSZER ÉLÜNK és kinem hagynám az életemből két szépnő kényeztetését.megoldom mint ahogy eddig is megoldottam a kicsapongásaim,csak szeretnék konkrét ajánlatokat és ha tetszik nekem is felkereslek titeket.előre is köszönöm.
HELLO. Ma meglátogattam a Vivike 23 hirdetőt !! Zsoloka eggyetértek veled, tényleg jó ez a csajszi :D képei fedik a valóságot, igaz most rövidebb a haja mint a képeken de ezt ki is irta az adatlapjára ! Nagyon kedves csaj, mindenbe a kedvemet kereste ! Szép kis kemény cicik, finom bermuda-háromszög, eggyetlen póznál se mondta ,hogy ezt igy nem szeretem ,az ugy nem jó ! Ügyesen beszélte az idegen nyelvet ! ;) Igazából meglátogatnám hamarosan újra, csak ahogy mondta lehet egy kicsit később jön vissza !
Sziasztok,
nemsokára látogatást teszek nyíregyen.
Mindenképpen MILF kategóriát keresek, nagy mellekkel. Ágit néztem ki, mi a véleményetek?
Köszi
Rá hosszú hónapokat kell várni már ha egyáltalán visszatér.
: D köszönöm !!
Sziasztok!
staffi..
Hallod te "lovag" ..... :D Tudod ki nevezett ìgy!! Ez hatalmas megszolitas! Na szoval Aniko 27 üzeni, hogy szeretettel vár! Ma jártam nála szaktanácsadáson!
Udv