Fannika tűnik képek alapján a legjobbnak. Ez árban is megmutatkozik?
Fannika tűnik képek alapján a legjobbnak. Ez árban is megmutatkozik?
Eljön az-az idő amikor a legjobbak eggyikébe is csalódik az ember :((((((((( Sajnos !
Maryann 36 Veszprém. Hmm azok a bimbik... :) Majd szétpattannak,szeretem az ilyet. :D Ráírtam priviben a múlkor,hogy nagyon szexik a cickók,de nem írt vissza. Végülis mindegy,túl messze van innen. A Miss World-ért sem mennék Debrecennél messzebb. :D
A legszebb :D
Sziasztok!
Kit ajànlanàtok nfvsz 30+ kategóriàban, jó ***moderálva***???
Szofi 24: staffi mondta hogy szep lany.. ma felhivom. Megnezem magamnak a hölgyet. :) staffi sorry stipi stopi :)))))
Majd elfelejtettem : Veronika 21 Pécs: Sajnos nem tudtam akkor elérni. De igyekszem! Aranyos csaj. Megyek majd. Remelem addigra bebarnul :) Vagy besotetedik a haja... Virag 21-hez akartam még menni, de már nincs sajna. Ott olyan popsi volt, hogy csak pislogtam. :)
Tehát:
Gréti 37 Debr. : Feszes test. Tiszta lakas. Sol fiatal irigykedhetne. Tenyleg jo a teste. Minden rendben volt, szerint megyek még.
Kendra 25 Pécs: Sokan irtak negativat. Jo csaj pedig. Nagyon tetszett. Rendes! Kerek popsi feszes cici! Lehet menni.
Egyelore ennyi, Vivien 23-rol van valakinek infoja? Igaz szöszi, de hat a teste.. na johet privatba is.
kezdek belejonni ebbe meloba :D
És akkor eredmény:
Martina (25): Nagyon jól masszíroz, viszont ruha végig marad rajta. A francia levezetés feláras, de ügyesen csinálja. Sőt, nálam valahogy úgy elkapta, hogy egyből gyorstüzelőre álllította a fegyvert! Szofi 24 után nekem number 2. Víztorony környékén van, viszont kéró teljesen ok.
Nóra (25): Apróhirdetésben található. Egy nagyon aranyos szöszi, vékony, jó alakú, csinos, tenyérbe illő mellekkel.
Nekem arcra nem igazán jött be, pedig nem csúnya, csak egyszerűen nem az esetem. Jahh, és a 25 év itt végre tényleg 25 év!
Az együttlét nagyon jó volt, kémia stimmelt, öröm volt látni, hogy élvezte, amit nyújtottam. Helyszín: nálam. Nekem 10/8.
Élmény Masszázs - apróhirdetés: Diszkréciót tekintetbe véve nem részletezem - 40-es, régi versenyző. Régebben aktív hirdetőből okkal avazsált 'apró'-vá. Francia + egyéb kényeztetés csillagos - aktusra nem kell számítani. Helyszín: Jósa
Marilyn (29) - lófaszt 29! 4-5 év pluszt szerintem mindenki itt a fórumon megtanult feldolgozni, de ez itt legalább plusz 10! És pont ott rendel, ahol már írtam korábban: felvételi követelmény + 10 év életkor az adatlaphoz képest! Pedig összességében nagyon jó a hölgy. Odaadó, figyel rád. Nekem olyat nyújtott, mint amit eddig nagyon ritkán tapasztaltam. Nem csak masszázs van, de komolyan figyelni kell az extrákra az árképzésnél.
Akikhez pedig nem mentem:
Vivien (23) - Kevés intelligensebb hölggyel csevegtem telefonon.. A kórház környékén található, ismert rendelőben. Rendesen zavarba hozott azzal, hogy személyesen beszéljük meg a részleteket, hogy mit nyújt és hogyan, de teljesen megértem - sőt, értékelem is, hogy nem válllal akárkivel, akármit. Nekem nagyon szimpatikus a hozzáállása - talán lesz még szerencsénk egymáshoz.
Dia masszázs - apróhirdetés: Most lehet, hogy életem numeráját hagytam ki, de amikor leegyeztettük a helyszínt (egy elég népszerű és drága hotel) nekem nem jött át, tekintve, hogy nem alkalomszerű volt a szoba bérlése.
Szóval nehezen tudtam összeegyeztetni egy napi 7-10k-ba kerülő szállodai kérót egy 'apró'-val..
De ez lehet, csak az én bajom..
Eszter (24) & Jennifer (23) = konzervgyár környéke - ahová ugye jó érzésű makktárs nem megy - de aki kihívásra vágyik 7/12-esek és még aranyárban mérnek smárt is..
Szofi (24) meg fakk.. Amióta szépet meg jót írtam róla, azóta nem tudom elérni. :)
Érdeklődni steretnék! Valaki tud valamit Daniellárol? Régebben voltam nála többször is. Lesz e még? Szívesen meglátogatnám mert szerintem Nyíregyen a legjobb! Ha valaki bármit tud azt szívesen meghalgatnám akár privátban is. Hálás lennék érte, köszönöm.
Sziasztok! A nyiregyházi Kedra19 röl tudtok valamit, eltünt az oldaról?
Kurvára lelaktátok ezt a fórumot, kb 10 hozzászólásból vagy három releváns..
Csak próbálgatom, de szerintem a 'közösség' funkció (itt baloldalt) jobban bejön az ilyen tracsipacsira.
Nézegetem ezt a Dia masszázs hirdetését lehet jövő héten ránézek, de előbb szombat este a "" legendához " van időpontom :)
Sziasztok!
Egy kis infót szeretnék kérni az itt szolgáltató hölgyekről.
Kit érdemes felkeresni, aki nagyon aktív és szereti is amit csinál, nem csak letudásból szolgáltat!
Előre is köszönöm a válaszokat
jöhet privat üzenetben is
Nem,arról szó sincs Staffi! :)) Ginával mi újság? Voltál már nála a come back óta? :)
Plussz elfoglaltság ?? Becsajoztál barátom ??! : D
Nincs semmi gáz,csak mostanság több a meló,meg azon kívül is van most plussz elfoglaltságom. :) De jólesik a törődés! :) De majdcsak jön egy nyugisabb időszakom és akkor aktivizálom magam. ;) Amúgy az ilyen jellegű privát üzeneteket,hogy mennyi az annyi,meg hogy helyileg merre van én sem kedvelem,mert fel kell hívni az adott hölgyet és fél percben ledarálja bárkinek. Meg sztem egy kettő perces telefonbeszélgetésből is sok mindent le lehet vonni a dámákról. Többet ér,ha hallod a hangját,stílusát,mintha én leírom,hogy egy óra egy Esztergomi látkép-be kerül és hogy helyileg,mint az Óz-ban végig a sárga köves úton. :)
Tenyleg nagyon el van tunve. Valami baj van?? Szoljal teso segitunk! ;) Regen irt mar..Ja de multkor beszeltem vele. Akkor epp nem volt itthon talan.
Wjdks nagyon eltüntél !
sziasztok!
Kitty 38 mikor van Debrecenben és mikor nyíregyen?
Nagyon szeretném meglátogatni!
Tapasztalatok?
Köszi