Akkor a külföldön szerzett tapasztalat szerzés csak meghozta a sikert:)
Édes hogy Nyíregyházára gondolt.
Akkor a külföldön szerzett tapasztalat szerzés csak meghozta a sikert:)
Édes hogy Nyíregyházára gondolt.
Szerintem ha megnézed a fórum hozzászólások számát, Debrecen után a 2. Nyh és az is itt van mellettünk, nézd meg van olyan fórum ahova 2 hónapja nem irtak, szerintem ez valamennyire összefügg, hogy ott hányan járnak a sz*lg*lt*tókhoz. Meg Debrecenben mennyi csaj dolgozik... De lehet tévedek és nem függ össze.. kitudja :) Ja amugy ha jóltudom, külföldön több mindent alapból be kell vállalni azért jönnek vissza jobban a csajok mert ott beidomitják őket. Igazából szerintem akinek van kapcsolata, azért jár a sz*lg*lt*tókhoz hogy pluszt kapjon vagy vmi amikor sorolja a hölgy hogy ezt nem lehet meg azt, akko az embere elgondolkozik, hogy tökmind1 ha otthon marad :D
Sziasztok szerintem is dögös aranyos közvetlen stb én is csak jókat tudok mondani róla,tehát hajrá fiúk.Latika szerintem lehetne GINA2 és ha elkészülnek a cickók na igen....
Igen Gbed350 ezt én is épp a múltkor néztem,hogy hozzászólások számában csak Debrecen előz meg minket országos szinten. :)
Ezt az új cicis dolgot anno nekem is említette Latika,bár már ott mondtam neki élőben,hogy nincs szüksége rá,hisz kartávolságon kívülről szemlélve szerintem tökre olyan,mintha meg lenne csináltatva,sőt sztem olyan feszes,hogy még megérintve is gondolkozóba estem,hogy igazi-e avagy műcickó. :) Szóval az alakjával,a tartásával semmi gond nincs,sőt... Sztem pusztán nagyobbat szeretne,egy nagyobb mell ellen meg kb nincs ember,aki tiltakozna. :D Amúgy meg összességében mindegy milyen és mekkora cicije van,mert így is,úgy is szeretjük a jellemét,hozzáállását. Voltam már pár lánynál,hölgynél életemben,de nálam ő egyértelműen a top3-ban van.
Sziasztok Májszter Urak!
Szóval Szandra (24)-nél nem járt még senki??
Nemár, tuti hogy volt már valaki, legalább privátba irja le a véleményét, ha negativ esetleg akkor is!
Mert hogy őszinte legyek nézem itt a képeit már 1 pár napja és nemtudom de van 1 olyan érzésem, hogy nem kellene kihagyni a listáról :D
Szeretem az ilyen kislányokat, szóval akinél látszólag az optikai élmény inkább gyengébb, de nincsennek müdolgok! Emlékeztet 1 volt nőmre azért is érdekel :D Remélem nem Ő az! :D Bár ha igen se érdekel :D
Üdv
Linet 20 ról valaki tájékoztatást adna? Előre is köszönöm!
Visszatért Dóra a városunkba és Anikóval rendel egy helyen. :) Kemény. :D
Szuper pàros lesz az tutti, mivel külön-külön is a vàros legjobbjai között vannak :)
Szia wjdks!
Nemsemmi, végre 1 normális team! Pont ìgy képzeltem :D Már csak Latika kellene oda :)) De persze én nem mondtam semmit! ;)
Vagy esetleg kellene egy olyan lakás,mint az Éjjel-Nappal Budapestben van,csak itt Dóra,Anikó,Latika,Gina Diamond lakna benne,lehetőleg "Joe-k" és "Lalikák" nélkül. :)))
Jah és még Daniellának is lenne egy szoba természetesen. ;)
egy két szó , a forum azért van , hogy tapasztalat cserére , nem azért , hogy valaki unalmába irjon ide .
Boldog Nőnapot kìvánok a hölgyeknek! :)
WJDSK, én még el tudnàm ott képzelni a Lindàt is nyugodtan :) a Linda is a legjobbak között volt! Linda, Anikó, Gina, Latika,Dóra, Daniella, mekkora egy " Dream-team " lenne :) na ,abba a hàzba lenne màr nagy forgalom :) de komoly lenne.... Éjjel-Nappal Nyíregyhàza :) ;)
Csak akkor már egy ilyen Team-hez kellene egy telefonos diszpécser, na meg egy logisztikus ,hogy a lépcsőházban ne botolj úton útfélen ismerősökbe... :))
Köszi! ;)
Anikó - Dóri párost ki kellene próbálni a héten! Külön megvoltak már, de együtt jó páros lehet!
Jövő héten rárepülünk!
Gróf! Ő bezony a "nagy csöcsös fekete." :))
Igen Staffi,csak őt azért nem említettem,mert már abbahagyta a csúcson. :)