Nem tudom mit akartál írni amit kimoderáltak, de tetszik a bemutatkozó szöveged :-)
Élóben is ilyen jó vagy?
Nem tudom mit akartál írni amit kimoderáltak, de tetszik a bemutatkozó szöveged :-)
Élóben is ilyen jó vagy?
Mirjam(19) -ről van valakinek infója? Privátban is jöhet.
Liza (41) sz*lg*ltatóval mivan? Vissza fog még jönni?
.. ott nem fogsz tudni úgy bemenni, hogy ne tudják, hogy miért mész :)
Hy emberek!
valaki aki mostanában megkísértette Lara 25 hölgyet írhatna priviben pár sort róla. Első sorban a diszkréció érdekelne mivel ha jól tudom a s....tor panzióban nyomja az ipart ( gondolok olyanokra pl.: hogy a recepción áthaladás szoba megtalálás stb stb vagy esetleg diszkréten is be lehet jutni az épületbe) beszéltem vele, de nem nagyon tudtam meg ilyen infokat igy gondoltam hátha egy fórumozó kupaktárs felvilágosít. Thx!
Aki e hétre keres felfrissülést egy hülgy társaságában, annak szívesen ajánlom Sissi 31-t. Lentebb már írtam róla. Fő a változatasság, de a jóhoz visszatér mindig az ember fia. Én sem vagyok kivétel :)
Voltam Beatrix20-nál múlthéten, kis csinos, aranyos lány, a lakás is rendben volt. Pozitív tapasztalatokat szereztem, de persze kivel milyen, gondolom embere válogatja.
Aki tutira profin foglalkozik vele az Niki(30) Debrecenből, ha érdekelnek a részletek hívd fel!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Ági, Zafrina, Zoé. Zsuzsa, Liza)
Sziasztok!Ėn ujonc vagyok a forumon de ugy gondoltam ezt az informaciot megosztom veletek.
Nemrégiben felkerestem a Kicsike nevű hölgyeményt, mivel képei alapján meg tetszett nekem. Érkezésemkor
az ajtóban meglepődtem, mert a bájos arcu lány helyett egy kicsi zsirtól csöpögő hajú lány fogadott. De ugy voltam vele ha már ott vagyok maradok, amit mostmár bánok.El kell mondjam a lakás nagyon rendben van. Fürdő higénikus tiszta ezért sem értem hogy a lány miért volt ápolatlan. Dohány és izzadság szaga volt. Üzenném neki gyönyörű a fürdő használja bátran! Menjen el fogorvoshoz mert a fogai is szörnyűek! Összeségében én nem ajánlanám senkinek! Üdv mindenkinek!
Helló!
Aki tud kérem segítsen! legénybúcsúra táncoslányt keresek!
bármiféle ötlet jól jön. Előre is köszi!
Veronika 31-et ma probáltam hivni nem vette fel . Viszont visszahivott!
Sziasztok. Szandra 45 ajánlom azoknak akik igazi szeretkezést bujaságot és gyengédséget akarnak. Idősebb korosztály de kifejezetten kedves és odaadó.
Seri 26 nekem nagyon negativ élmény volt nagyon anyagias szerintem. Lehet hogy én nem voltam szimpatikus de nem ajánlom.
Hm...... Eggyetértek én is ezzel, a Szofi 24 nagyon jó választás!
Szofi (24) !
Vele nem fogsz rosszul járni. Szép,fiatal,csinos,korrekt és a masszázs is élvezhető
Sziasztok... Át szeretném élni az erotika masszással járó kényeztetést ,,,valaki tudna ajánlani nyiregyházán egy szép csinos lányt,,,előre is köszönöm a választ .
Staffi! Hát annyiban igaza van sztem,hogy bárki,akár az egyik konkurens is regisztrálhat bármikor és írhat valami negatívat bárkiről. Na már most vannak,akik csak ritkán járnak itt a fórumon,azok elolvasnak egy ilyet és egyből el is hiszik. Más kérdés,hogy a rutinos rókák,mint mi már nem dőlnek be minden egyes beszámolónak. :) Meg ugyebár nagyvonalakban tudjuk kik a hiteles regélők. Na most ha ezen emberkéktől kapna negatívat,akkor természetesen kerülendő,de ha mondjuk egy első beszámolóstól,akkor azért csínján kell ezzel bánni. Na én erre értettem,hogy végülis van igazság abban,amit írt. De én sem akarok vitát nyitni Staffi! :D
Daniellára gondolsz? Sok jót olvastam róla, remélem be tudok majd jutni hozzá.
Kedves nazolt!
Ma olvastam, hogy én rolam mit írtál ki nemtudom mire jó ez neked és hogy ilyet irsz és új email címel vagy regisztrálva meg egy hozzá szólásod van nemtudom mikor voltál nálam amikor 3 hete nem dolgoztam én soha nem sérteném meg a vendegeimet ha tudom jön a tulaj inkább aznapp nem is dolgozom és aki már volt nállam tudja is, de legalább olyat irnál ki ami fedné a valóságot!
Szép estét nazolt!
Jó választás!
Szerintem meg nem mindenbe van igaza! De vitát nem akarok nyítni.... :)