A ket Beatrix egy es ugyanaz a szemely!
A ket Beatrix egy es ugyanaz a szemely!
Melyik Beatrix20-ra gondolsz? Mert jelenleg pont kettő is van...
21 körüli a dorina lehetett,és kb egy hónapja volt itt (de ő nem magassarkúban nyit ajtót), vagy Vivien23 volt még itt, ami évszámban a körül van. Esetleg Lia24?
28? Nem Sisii-re gondolsz, aki a héten pont itt van?
És végül, de nem utolsó sorban két, nem túl akkurátus élmény az állandó megújulást nyújtó gardensztrítről - szintén az elmúlt két hónap merítéséből:
Volt egy 21 és egy 28 körüli hölgy, ha megveszek sem tudom a nevüket. De remélem, hogyha egyszer visszatérnek, és lesz hirdetésük, ide tudom kapcsolni.
Ami érdekes, hogy mindkettő magasabb volt nálam, és mindketten akkora magassarkúban nyitottak ajtót, hogy lányos zavaromban csókolommal köszöntem. :)
Mindkettő csodálatos idomokkal bírt, alul/felül/jobbról/balról. Sajnos a fiatalabbal nem jött össze a kémia, nagyon jó volt a színdarab, de levettem a színészetet.
A másik leányzót viszont nagyon hiányolom. Igazi hullócsillag volt a nyíri palettán. Barátnő feeling profi módon. Sajna majdnem egy hét után nem volt túl jó véleménnyel a városunkról (ebbe beleértendő a vendékör színvonala is..)
Találtam még egy hölgyet, akit meglátogattam az ősszel: Dorina (33)
Nála második alkalommal voltam, elsőre én nem voltam a topon - tényleg semmit nem tudott velem csinálni - van ilyen :D.
Másodjára viszont azt mondom: ebből a lányból ki lehet hozni a maximumot. Ő az, akit úgy lehet kényeztetni, hogy segít neked benne, csak követned kell! Ha figyelsz rá, tényleg a csúcsra lehet juttatni, és meg is hálálja.
Akár művészet volt részéről, akár nem, tőle úgy jöttem el, hogy sokkal jobban tetszett, amit én tudtam neki adni, mint vica versa - pedig a happyend is erősen toplistás volt + még a kedvenc írónk is ugyanaz :)
Nem megy ez egyszerűen az idő múlásával, most azt kerestem, hogy nem írtam-e korábban erről a hölgyről, de asszem nem:
Zsuzsa (37) - Gyönyörű, vékony MILF a belvárosban. Gyengéd francia, kezdeményező és mindenben támogató. Bocsi, több mint két hónapja voltam, most több nem jut eszembe. :) Ajánlott. :)
Közben szedem össze az eddig nem dokumentált 'munkásságomat', kicsit lassan megy, majd' három hónapot kell pepótolni..
Mirjam(19) Egy ritka korrekt hölgy, úgy meg lehetett vele beszélni a mit, és a mit nemet, hogy annak ellenére maradtam, hogy nem igazán fedte az igényeimet. Barátnő fíling kizárt. Hozzá akkor kell menned, ha egy hatalmasat akarsz dugni. Vagy szopatni, mert NFVSZ van, változatos technikával, teljes beleéléssel. Így nyersen azt mondanám, hogy abszolút korrekt szolgáltató, mindenben a kedvedben jár.
Hm..... én például azóta sem találkoztam szebb szeméremajkakkal, én még RAMI 22 -ként látogattam meg anno :)
Most majdnem leüvöltettelek, hogy jobb felső sarok, keresés. De igaz, Mia (22)-ről tényleg nincs friss info.
Íme:
Jót tett neki, hogy lebomlott az Árok utca teamről. Amikor még Rami volt, és voltak kifogásaim a személyes találkozó után, ezek megszűntek. Most a Jósában rendel, a régi Dia (29) helyén.
Amúgy jobban bírom a szőkéket, de a új skin így is bejött. (Az első csaj, akit a szeméremajkairól ismertem fel :D )
Teljesen elhittem, hogy a barátnőm, és ha a produkció színészet volt, akkor egészen más pályán is szívesen viszontlátnám, ha meg nem, akkor nagyon jól éreztük egymást. :)
Kb két hónapja találkoztunk, remélem azóta nem változott a színvonal.
Hová süllyedt ez az ország? Már nagy koltonk is ide jár .. :)
Lara 25 😊 voltam nala panzioban, kicsit kellemetlen volt bemenni, feltem osszefutok egy ismerossel meg ilyenek, de abszolut megerte! Lara nagyon szexy csaj, gyonyoru testtel, ajkakkal es szemeremajkakkal 😊 nagyon jo francia, szex is jo volt.. Kicsit lehettem volna perverzebb is - mondta. Majd legkozelebb☺ sokkal kozvetlenebb barmelyik lanynal, mindent tud!
Beatrix 20 : 😊 tobbszor voltam nala, de most egy fel eve nem volt itt. Alig vartam hogy ujra legyen! A legjobb feneke van a varosban! Hihetetlen latvany.. Negativum az, hogy nem nagyon aktiv, jobban szereti a tv-t csekkolni! De az a szuk p..ci karpotol 😊
Anikonak uzennem, hogy johetnenek friss kepek!
Mia 22 : valakinek vmi info? Privatba is johet!
Leszy meg szerintem senkit nem erdekel, nem valami nagy szam.. Sőt 😀
.. és amikor az olcsóságról van szó, akkor viszont mindig a lányok mellett vagyok :)
Lehet, hogy az elkért összegek soknak tünnek, de mit kell adni cserébe érte? (persze ez a jó szolgáltatókra vonatkozik) Szóval én nem tartom soknak, amit adni kell egy alkalommal - még Debrecenben a tavaly nyári Bellini sem vol az 25-vel, igaz azóta ez lentebb ment :)
Lara (melyik Lara vagy pontosan?) !
Lehet, hogy jó lenne fix helyet találni. Biztos többen is elmennének hozzád, talán én is :) szerintem sokakat visszafog az, hogy panzió és diszkréció (főleg aolyan panzió, ahol egyértelmű a dolog). Szerintem egy hónapot kipróbálhatnál úgy. (biztos van olyan lakás, ahol jól jön egy újabb fizető rendelő hölgy). Remélem ezt nem kritikának értékeled.
üdv és derűs napokat
Kedves Lészy! Nem tudom, és nem is érdekel, hogy honnan érkeztél barátnőddel városunkba. Megszeretnélek nyugtatni, hogy én még érdeklődni sem fogok nálatok, nem hogy bejelentkezni, így biztos nem foglak átverni, és az időtöket rabolni. Megjegyzem tényleg nem szép dolog a megbeszélt időpontra üzenet nélkül nem elmenni.
Na jó nem is ez késztetett írni, inkább az, hogy nagy divat lett nálatok szolgáltatóknál megjelenni pár napra a városba aztán gyorsan tovább állni.
Ti tudjátok ez mire is jó... magam részéről már ez nem bizalomgerjesztő, így ki is hagyom.
Talán emiatt az új típusú országjárás miatt nem tud egy állandó, megbízható jó szolgáltatói kör kialakulni. Csak javaslom, ha van saját kishazád, ott alakíts ki karriert szakmádban.
A Szerzetes jól kiosztotta Lészyt :))) De végül is mindenben igaza volt a Tibetinek ;)
Látogasd meg a hölgyet és megtudod hogy milyen :)
Kedves Lészy,
általában a hölgyek védelmében szólok..., most úgy fog tünni, mintha ha ellened szólnék!
Teljesen igazad van, abból a szempontból, hogy nem etikus, amit leírtál. Ugyanakkor eltúlzónak érzem azt, amit a városról írtál.
Én három éve bandázok a fórumon, de azóta egy hírdető sem jelzte, hogy ez itt ennyire általános lenne. Pedig ha az lenne, akkor biztos írták volna. Volt itt már jó pár olyan hírdető, akinek ha kioktató gondoltata volt, akkor az megjelent itt azonnal, de ilyet ők sem írtak (mellesleg jó szolgáltatókról beszélek, akinek hihető volt a szava).
Ugyanakkor voltam mostanában pár olyan szolgáltatónál (6), akik minden héten más helyen vannak (Pécs, Kaposvár, Győr, Zalaegerszeg, stb.), akikkel szoktam beszélgetni, hogy hogy tetszik városunk, stb.
Nem azt mondom, hogy most nem mondtál igazat. Lehet, hogy pont most van pár figura, akik ezt müvelik. Vagy csak rossz akarók, nem is feltétlenül a városból szórakoznak veletek. De lehet, hogy jót akarnak magunknak, hogy visszatérjél oda, ahol voltálk, és innen el akarnak riasztani benneteket..., és még sorolhatnám. Végül is hiába számjelzéssel hív, attól még nem tudod, hogy a városból hívott, vagy az ország másik feléből volt valaki.
Ugyanakkor az is nagyot mondás, hogy máshol nincs ilyen (pont a ZALAEGERSZEG fórumban is ilyenre panaszkodtál). Az országban több helyen előfordultam már lányoknál. Sehol sem általános, de mindenhol előfordul. És attól itt sem fordul elő gyakrabban, még akkor sem, ha pont kifogtál egy idiótát. Pont az egyik hozzászólásodban azt kérted, hogy egy lány miatt ne általámnosítsák a lakást. Most te tetted fordítva!
De megértelek, hogy ez egy etikátlan dolog. De etikátlan az az állítás is, amit ide írtál! Ha nem adsz tisztelelet, akkor téged sem tisztelnek. Ha csak nagyot mondás miatt írsz dolgokat, akkor ne hazudj. Ha már hazudsz , akkor ne úgy tedd, hogy lebuksz.
üdv és derűs napokat
Olcson elado piacon vagyunk gondolja a Nyiregyházi ferfiak többsége. Mindig korrekt árakon dolgozom és senki nem ment még köszönet nélkül el csak egy férfi aki lejárat hogy nem vagyok 100 as azt rgy ember irta ki aki privatba leirta kicsit zizi de ő teljesen jo ertelrmbe irtam amit kitakartak mert leirta milyen jo velem lenni. Erre a leégető ferfi akit panzioba fogadok es semmi kpltsegebe bem kerul kitalal dolgokat közben még alkudozott is!; ez a szégyen!
Ez tényleg idiótaság, hogy leköti a vendég az időpontot és nem érkezik meg, de tényleg van olyan hogy közbe jön váratlan dolog de akkor egy sms illik küldeni, hogy bocsánat de nem érek oda a megbeszélt időpontra! Ez lenne a korrekt! Igaz van a másik oldal is amikor a vendég időbe oda ér a helyszínre és a hirdető nem veszi fel akkor már a telót , akkor a vendég esik pofára! Eggyik se korekt hozzáállás! Én volt hogy késtem de küldtem sms hogy bocsi oda érek csak kések pár percet, soha nem volt gondom belőle!
Sziasztok...Nyiregyházi és környékbeli férfiak!Akiknek,nincs jobb dolguk mint,hogy a lányok idejét foglalják feleslegessen...Mi nők szolgáltatunk,és ha igénybe szeretnétek venni a szolgáltatásunkat akkor kérdezem én,mire jó ez a játék??? Hol a tisztelet?? Hisz nem erőszak a disznótor,talán alap hogy sorry nem jövök,mert közbe jött valami..egy kis etika! Akinek nem inge ne vegye magára ;) Megjegyzés..ez az egyetlen ilyen város az országban,és ez durrrrvvvaaaa! Üdv: Lészy és Mara
Nem tudom mit akartál írni amit kimoderáltak, de tetszik a bemutatkozó szöveged :-)
Élóben is ilyen jó vagy?