Üdv!
Aki járt már Anikò (26) - nál pls irja meg beszámolòját nekem akár pm-be is! Mùltkor is érdeklodtem, sajnos csak 1 beszámolòt kaptam.
Üdv!
Aki járt már Anikò (26) - nál pls irja meg beszámolòját nekem akár pm-be is! Mùltkor is érdeklodtem, sajnos csak 1 beszámolòt kaptam.
No offense és tényleg, NO OFFENSE, semmi támadó szándék nincs a hozzászólásomban, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy fognak reagálni a fórumozók a hozzászólásodra...
Egyébként: nagyjából hol rendel a hölgyemény?
Üdv mindenkinek.
Nem gyakran szoktam írni, mivel nem gyakran látogatok lányokat, viszont ha igen akkor tapasztalataimat (mint ahogy most is) leírom nektek.
Hosszas próbálkozás után sikeresen bejutottam Daniella (29)-hez.
Kezdetben egy órát kértem, de hamar kiderült, hogy túlbecsültem képességeimet. :)
Igaz, hogy nem voltam valami jó formában sem, de a hölgyemény fél óra alatt úgy ki végzett, hogy feleslegesnek tartottam 1 órát ott maradni.
Na de mit is jelent ez a számok nyelvény:
Környezet és diszkréció: 10/10 (nem egy hilton de a célnak tökéletes eldugott kis szerelem fészek)
Hozzáállás: 10/9 Tökéletes szerető feeling -1 pont mert nekem egy kicsit furcsa volt, hmmmm vagy csak "zavarban" volt
Test kinézet: Aranyos pofi a képeknek 100% húű test (főleg aprofil kép) Jó popsi, szük punci (sajnos ezt nem érezhettem, sebaj bepótoljuk még) természetes formás cicik. 10/8
Összeségében : 10/9 (nekem a személyisége furcsa volt ezért a -1 pont :) )
Részemről ajánlott és ha úgy adódik látogatva lesz még ;)
Happy New Year!!!
Eljött a nap,mely lezár egy évet.
A jövőtök rejtsen sok boldogságot és szépet!
Álmotok s vágyatok valóra váljon,
Szeretettel:Kriszta:))
ui:Jó bulizást a bulizóknak:)!
Hello Zsoloka! Mindig jók a beszámolóid,de amit Gina Diamond-ról írtál,hát meglepett. Én egyszer voltam nála,de nálam ő a "szakma" egyik csúcsa és sztem ezzel nem vagyok egyedül.. Írod,hogy több mint 40. Ez valószínűleg igaz,ott körül van,de ha nekem azt mondja hogy 35 én személy szerint elhittem volna,sztem fiatalos nagyon! (kb egy éve voltam nála) Írod,hogy amatőrnek tűnt. Sztem ő minden csak nem amatőr. :) Az tény,hogy kicsit kapkodósnak tűnik,gyorsan beszél,érdekes stílusa van,de engem egyeltalán nem zavart,sőt sztem tök vicces volt,ahogy ki-be szaladt a konyhából a fürdőbe,fürdőből a szobába. :D És azt is írod,hogy francia 10/6,action 10/5... Hát ebbe meg végképp nem értek egyet. A franciát úgy csinálja,ahogy a vendég szeretné,tudja nagyon finoman,érzékien,de ha a másik végletet igényled azt is teljesen hitelesen adja elő. Az action szintén. Nos nálam az ország egyik legjobbja,természetesen az általam meglátogatott lányok,nők közül. Kb. két hetente felhívom egy-két alkalommal,de eddig még nem sikerült elérnem sajna. Jah és az Bremához hasonlóan én sem támadni akarlak,inkább csak azért írtam le ezt,mert tök érdekes,hogy ugyanazon szolgáltatót mennyire másképp tud látni vendég és vendég. :)
Jah ha Ginát nem is,de végre DANIELLÁT sikerült elérnem. Röviden: Teljesen egyetértek a róla ezelőtt íródott hozzászólásokkal. Sztem is csinos,szép,kellemes nő. Valóban neki sem hétköznapi a stílusa,de nekem ezzel együtt vagyis talán inkább éppen ezért tetszett nagyon! Nekem hasonlított egy Magyarországon nem túl ismert énekesnőre,ezt mondtam is neki. :) Érdekes tali volt,főleg a vége felé,na egy szó,mint száz élveztem az ott töltött időt. Nagyon jól éreztem magam nála,pedig lefagyva érkeztem,kb öt percig melegítettem a kezeimet a hősugárzója előtt görnyedve. :)) Sztem egy különleges lány,a szó pozitív értelmében. á*ai picit magasabbak az átlagnál,de így nem kér extrát semmiért. Popó nincs! :) Nekem abszolut megérte a tegnap este,én voltam az utolsó vendége,de ez nem látszott meg egyeltalán a hozzáállásán.
Hát lehet tényleg fáradt volt,nem volt jó passzban vmiért vagy már túl sokat lovagolt előtted és izomláza volt talán ezért próbálta a francia felé vinni a dolgot. :) Te így élted meg akkor,ezt elfogadom természetesen és tényleg jó megvitatni ezeket a dolgokat. Amúgy a többi beszámolóddal totál tudtam azonosulni,mármint az általam is már meglátogatott hölgyekkel kapcsolatban nagyjából ugyanazon állásponton voltam,vagyok,mint te. Neked is Bort,Búzát,Békességet! :))
Az új évben éljük az életünk vidáman,
ne legyen hiányunk pénzben és pinában!
Legyen mindig kezünkben a sörünk,
dögös cicák szopják le a pöcsünk!
Mindenkinek BUÉK!!!
léna34 ről kérek informáciokat hogy erdemes e hoza meni. milyen szolgáltato es vanak e extrái
Csokipunci cukorpénisz Boldog Új Évet Kívánok Én is! :))))))
Puszi Mindenkinek! :)
Többször jártam nálla, korrekt, megbízható szolgáltató. A szolgáltatás minősége minden téren átlagosnak mondható, a helyszín viszont magasan átlag feletti. Extrákról nem tudok nyilatkozni, még sohasem kértem.
Sziasztok. Ki most az ajánlott kategória a városban, aki 100%-ig megbízható?
Te most a Gina 27 ről írtál?
Hali.
Tudnatok megbizhato, normalis milfeket mondani, aki lerendezi az embert?! 😃
Gina 40, de nehéz hozzá bekerülni.
Sziasztok!
Gróffal én is egyetértek Gina40-el kapcsolatban. Én kb. 10 éve ismerem azóta járok hozzá (régebben könnyebb volt hozzá bejutni), amikor itt rendel városunkban. Ez alatt azt idő alatt csak tőle távoztam minden alkalommal remegő lábakkal, úgy elintézett :D. Ebben a szakmában szerintem Ő az etalon, hozzáteszem nem 1-2 szolgáltatónál jártam életemben és nem abból vontam le a következtetésemet.
Bejövősek Dalma képei, de szerencsére leírtad az élményed, így megúsztam egy újabb csalódást!
Annyit árulj még el, legalább ő van a képeken?
Köszi
Helló!
Egy kis beszámoló!
Szöszi38 Korzó Jókai tér szerintem jó pár évvel több de jóltartsa magát.
A fogadtatás elég jó volt nem sok beszéd be a szobába kérdeztem a p*nzt azt mondta majd mondom ok.Semmi extra nekem elég passzív volt de mondta is az egyik póznál hogy ez nem fog menni most kicsit fáradt ezért nem is vettem fel a dolgot csináltam amiért mentem a francia 10/6 átlagos
aktus 10/5 Még annyit eléggé vártam ezt a találkozót nagyon rá voltam kattanva a képeire de sajnos összességében nem azt kaptam amit vártam!
Margo32 őt egy privátban kapott infó alapján látogattam meg. Árpád utca
1 emelet kedves hölgy fogad megbeszélés után jöhet a francia gumiba csak de nem volt az rossz utána egy kis lovaglás kicsit lassan csinálta gondolom nem én voltam az első hamarabb végeztem de mondta hogy maradjak megmasszíroz na jó mondom a lakás amúgy tiszta rendezett a szobában hangulat világítás. Nekem elment a hölgy bár ö-sem 32 és nem a legdögösebb! francia10/8 aktus 10/7.
Dalma23 én csak telefonon beszéltem vele ha jól emlékszem toldis a hölgy
2 perc után rám nyomta a telefont egyeztetés közben csak gondolom élőben milyen lehet.
Zsuzsa24 aki tud valamit küldhetne infót nagyon elakarok menni hozzá:
Orsikánál jártam mikor elkezdte ezért nem kommentálom de nem volt sok tapasztalata lejárató kampányt meg nem akarok de azóta kapott már jó véleményeket úgyhogy belejöhetett a dologba:)
Hát ennyi .
Sziasztok.BÚÉK.Mostanában nem szoktam leírni a véleményemet, a lányról, pedig lenne mit de moderálnak,vagy veszekedés van belőle. Ezt le írom, mert nincs amit moderáljanak.Olyan rózsaszín, vattacukor történet, mint a Titanic, olyan erotikus, figyelj!Pénteken a szex egy számomra új formáját próbáltam ki,a szado-mazot.Nem magamba,egy lánnyal. Elkezdtük,egymást szidni, elmondtuk egymásról a véleményünket, ki micsoda,mennyit ér.Egy idő múlva a lány szavaival élve "már ki idegeltél" és elkezdte ütni, a karomat tenyérrel,nagyon csípet.Úgy gondoltam tisztáznunk kell az erő viszonyokat,így letepertem a lány az ágyra és ártalmatlanná tettem.Mind végig vigyáztam rá, ennek ellenére bekékült a lány tenyere amihez nem is értem.Szerintem amikor Ő ütött engem, attól kékültbe. Meg kaptam amit akartam, így elengedtem. Ezután levette a melltartóját és azzal kezdett ütni majd,ki vettem a kezéből,és mielőtt ráütöttem volna a melltartóval már visítozott,hogy ne, mert fáj.Azért becsületből egyet rávágtam.Orális szex közben fogtam a lány tarkóját,hogy diktáljam az ütemet.Ezt Ő fojtogatásnak vélte, így elkezdett ütni. Nekem nem kellet ütnöm ,mert mikor látta hogy ideges vagyok elkezdte magát marni. Közben gyakran kérdezte fáj?Mikor mondtam,hogy igen fáj, akkor mosolygott .Éreztem, és láttam rajta,hogy élvezi így hagytam, gondoltam legalább neki legyen jó.A második menet már a szabályok szerint folyt, ez már nekem is jól esett.Nem azért volt jó mert tud a lány ,mert nem tud semmit ,amit csinál 2 ft-nem ér. Azért volt jó , mert már nem ütött.Zsír volt a buli. Volt minden,szex , kiabálás,verekedés,zene,tánc,étel, ital meg a lány kedvence, figyelj tudod mit szeret? A boti csokit. Úgy váltunk el hogy utáljuk egymást és,hogy ne találkozzunk többé ,mert veszélyesek vagyunk egymás testi épségére.Tehát a szado-mazo szexet annak ajánlom,aki táppénzre szeretne menni, mert fáj a hasfalam,illetve a bal lengő bordám.Ez egyébként egy kitalált történet.
A lánynak: Emlékszel mikor,a földszinten a Németeket megijeszteted az ordibálásoddal, és megmeredtek.Te nem ,de Én láttam a portás arcát. Minket oda biztos, hogy nem engednek be, de amúgy már mindegy.
SZiasztok Gina Diamondot hogy lehet elérni se pesten nem értem el amiko ott rendelt se itt, nem tom hogy mi van!