Túl szép, hogy igaz legyen: Vivien24
Kétes hírdetőként van fent, mert gondolom én a képek máshol is fent vannak.
Ugyan kell egy kis webfejlesztői tudás, de könnyen rá lehet találni egy svájci oldalon lévő magyar lány hírdetésére, ahol sokkal több kép is fent van. (PÜ-be a linket elküldöm, de csak olyannak, aki már írt ide olyan értékelést, ami vendég szempontjából is értékelhető volt. bocs, de a többiek keressék meg...)
Gondoltam felhívom. Ötvösön várja a vendégeit, *** moderálva ***-ért normál dolgok. Hangja szimpatikus volt, hangja alapján 30 alatti lehet, tehát korban nem sokat csalhat (igaz svéjcban 26-nak írta magát). Úgy néz ki, hogy ő az, aki kint Svájcban hírdetett. Rákérdeztem, hogy meddig marad, kb. egy hétig. Pont elkezdtem mondani, hogy bejelentkezni mikor kell, mivel én ma nem érek rá, de egyik nap elmennék hozzá. Erre kinyomta. Pedig addig szimpatikus is volt. Ezzel most hirtelen nem tudok mit kezdeni. Lehet, hogy ezután kell egy értékelés aki nála járt, hogy meglátogassam.
Félig megértem, de azért rosszul eset...
Kedves Vivien24!
Én megértem, hogy hozzá vagy szokva a Svájcban, hogy ott nem néznek *** moderálva *** sem a Hölgylátogató urak. De ez itt Magyarország! Ugyan kevesebb a rózsaszál, de a legtöbb férfi emberszámba veszi a Hölgyeket (biztos van kivétel is)