Sziasztok! Dundikat hogy lehet elerni? Privatban valaki irja mar le. Telefont soha nem veszi fel.
Sziasztok! Dundikat hogy lehet elerni? Privatban valaki irja mar le. Telefont soha nem veszi fel.
Mirjam19: az egyik kárpátaljai sétányon található, a képeken ő van, minden tekintetben korrekt lány.
Molly-ról valaki infó
Akiknél már jártam, és jó élmnnyekkel távoztam köszi csajok , majd még megyek hozzátok :)
Norci 21,, Rami 19,, Kata 25,, Gina 23,,
Sziasztok. Csengéről (24) tud valaki vakamit??
Egyetértünk!Nem tudom feltünt-e nektek hogy el is tünt a hirdetése hirtelen!:))
Ezen én is elmélkedtem már,hogy bizonyos lányok tényleg nem jöttek még rá arra,hogyha csak picit megjátszák,hogy élvezik és nyögdécselnek közben,eleresztenek egy-két mosolyt,akkor sokkal hamarabb vége lesz az emberfiának és még simán elcsíphetik a Barátok Közt második részét!? Hála az égnek én nagyon ritkán futok bele ilyenekbe,ennek oka a rettentő gondos előzetes körültekintés részemről. :) De elhiszem,hogy aki csak nagyritkán megy ilyen helyre,az simán belefuthat egymás után 1-2 ilyenbe és egy életre elmegy a kedve az egésztől.
Triza: Na hát ezért nem szabad a "jól bevált" sz*lgáltaóktól elkóborólni. Szóval a hely rendben, parkolni könnyű. Az egyeztetés sem nehéz és a rózsaszálak is korrektek..talán túl is.Tudjátok amikor szóba hozod, hogy akkor mi férhet bele és te is megdöbbensz a válaszán. A lány is rendben van az unott és érdektelen arcberendezésétől eltekintve. Szép feszes popó, pici de kerek és feszes mellek ami azért a javára szól egy gyerek után. (***moderálva***) Szóval nekivágtunk és ott jöttek a kellemetlenségek. igen levetkőzöm de nem nyúlhatsz a lábam közé. Rendben úgy csináljuk ahogy szeretnéd de úgy nem, hogy te vagy alul és én ülök rád. Ok akkor legyen a kutyapóz...akkor meg hátranyúlt és ráfogott a tövére a kezével, hogy ne tudjam bedugni csak a végét. Mondtam, hogy ez így nem lesz rendben, ahogy én nem nyúlkálhatok a lábaid között te sem az enyém között. szóval elengedte és persze odafigyelve de váltott pozíciókban befejeztük. Közben meg is jegyezte, amikor kérdeztem, hogy fáje-e, hogy "mindegy, csak legyünk túl rajta". "Meg hogy nekem egyébként mennyi idő elélvezni??" Fura, a lányok nem tudják, hogy minnéll többet kérdeznek és beszélnek arról mennyire kellene sietni annál hosszabb ideig fog tartani. Helyette inkább elkezdenének nyögdécsleni és úgy csinálni mint akik mejd össze p*silik magukat annyira élvezik és pillanatok lennének. :D :D
Összességében nem ajánlott kategória ami csak és kizárólag a hozzáállása miatt van mert amikor hátulrol toltam azért a szűk pun**ja és a feszes fenekének a látványa nem volt rossz...így meg pláne, hogy az arcát sem láttam közben ami egyébként még szép is lenne ha nem vágna pofákat.
test 10/7
arc 10/7
popsi 10/8
mell10/7
pun** 10/10 (de nem nyúlhatsz hozzá úgy sem :D)
hozzáállás: 10/4 (de csak mert végül azért elél**ztem)
*r arány érték : 10/7
Kitty 38 !
Vele nem fogsz rosszul járni. Bátran merem ajánlani a NFVSZ-t keb-el-s-ex-el kombinálva. Azt nem fogod megbánni.Ráadásul szerencséd is van mert egy ideje nem láttam,de most újra van.
És miért nem írod le! Sokakat érdekelne!
A képernyő jobb oldalán vannak aranyos kis varázsdobozok, kulcsszónak beírod a nevüket és megválaszolják a kérdésedet. ;)
Sziasztok! natur franciara ajanlanatok valakit aki tud is és jo az *r is!?
Nekem van infóm róla
Engem is érdekelne🏋✌️🙄
Sziasztok!
Ezt a szép kis Rokxi lányt nem próbálta még fel valaki? Milyen megéri vagy nyafogós?
Válaszok jöhetnek akár privátban is.
Tervezem. :) Csak hát az a logisztika.. (egyelőre részemről.)
Sziasztok! Nikollról tudnátok valami információt?
Tisztelt Látogatók!
Kérjük ezt a témát mellőzzék a fórumban
Megértésüket megköszönve
Bocsánat, jogos az észrevétel. Igen Mia 27 -ről írtam.
Köszönjük. Egy észrevétel! Érdemes legközelebb a név után az kort is hozzátenni. Ugyan Candy esetén mindenki tudná, hogy kiről van szó, de Mia-t félre lehet érteni. Gondolom Mia27-ról írtál (róla írtak hasonlót egy másik város fórumán), és nem Mia22-rúl, aki most ideiglenesen nincs fent, mint hírdető...