Sziasztok. Jennifer (21)ről valakinek van valami információja? Csak azért kérdezem mert jelenleg kétes hírdetőként van fent.
Sziasztok. Jennifer (21)ről valakinek van valami információja? Csak azért kérdezem mert jelenleg kétes hírdetőként van fent.
Sziasztok! Dundikat hogy lehet elerni? Privatban valaki irja mar le. Telefont soha nem veszi fel.
Mirjam19: az egyik kárpátaljai sétányon található, a képeken ő van, minden tekintetben korrekt lány.
Molly-ról valaki infó
Akiknél már jártam, és jó élmnnyekkel távoztam köszi csajok , majd még megyek hozzátok :)
Norci 21,, Rami 19,, Kata 25,, Gina 23,,
Sziasztok. Csengéről (24) tud valaki vakamit??
Egyetértünk!Nem tudom feltünt-e nektek hogy el is tünt a hirdetése hirtelen!:))
Ezen én is elmélkedtem már,hogy bizonyos lányok tényleg nem jöttek még rá arra,hogyha csak picit megjátszák,hogy élvezik és nyögdécselnek közben,eleresztenek egy-két mosolyt,akkor sokkal hamarabb vége lesz az emberfiának és még simán elcsíphetik a Barátok Közt második részét!? Hála az égnek én nagyon ritkán futok bele ilyenekbe,ennek oka a rettentő gondos előzetes körültekintés részemről. :) De elhiszem,hogy aki csak nagyritkán megy ilyen helyre,az simán belefuthat egymás után 1-2 ilyenbe és egy életre elmegy a kedve az egésztől.
Triza: Na hát ezért nem szabad a "jól bevált" sz*lgáltaóktól elkóborólni. Szóval a hely rendben, parkolni könnyű. Az egyeztetés sem nehéz és a rózsaszálak is korrektek..talán túl is.Tudjátok amikor szóba hozod, hogy akkor mi férhet bele és te is megdöbbensz a válaszán. A lány is rendben van az unott és érdektelen arcberendezésétől eltekintve. Szép feszes popó, pici de kerek és feszes mellek ami azért a javára szól egy gyerek után. (***moderálva***) Szóval nekivágtunk és ott jöttek a kellemetlenségek. igen levetkőzöm de nem nyúlhatsz a lábam közé. Rendben úgy csináljuk ahogy szeretnéd de úgy nem, hogy te vagy alul és én ülök rád. Ok akkor legyen a kutyapóz...akkor meg hátranyúlt és ráfogott a tövére a kezével, hogy ne tudjam bedugni csak a végét. Mondtam, hogy ez így nem lesz rendben, ahogy én nem nyúlkálhatok a lábaid között te sem az enyém között. szóval elengedte és persze odafigyelve de váltott pozíciókban befejeztük. Közben meg is jegyezte, amikor kérdeztem, hogy fáje-e, hogy "mindegy, csak legyünk túl rajta". "Meg hogy nekem egyébként mennyi idő elélvezni??" Fura, a lányok nem tudják, hogy minnéll többet kérdeznek és beszélnek arról mennyire kellene sietni annál hosszabb ideig fog tartani. Helyette inkább elkezdenének nyögdécsleni és úgy csinálni mint akik mejd össze p*silik magukat annyira élvezik és pillanatok lennének. :D :D
Összességében nem ajánlott kategória ami csak és kizárólag a hozzáállása miatt van mert amikor hátulrol toltam azért a szűk pun**ja és a feszes fenekének a látványa nem volt rossz...így meg pláne, hogy az arcát sem láttam közben ami egyébként még szép is lenne ha nem vágna pofákat.
test 10/7
arc 10/7
popsi 10/8
mell10/7
pun** 10/10 (de nem nyúlhatsz hozzá úgy sem :D)
hozzáállás: 10/4 (de csak mert végül azért elél**ztem)
*r arány érték : 10/7
Kitty 38 !
Vele nem fogsz rosszul járni. Bátran merem ajánlani a NFVSZ-t keb-el-s-ex-el kombinálva. Azt nem fogod megbánni.Ráadásul szerencséd is van mert egy ideje nem láttam,de most újra van.
És miért nem írod le! Sokakat érdekelne!
A képernyő jobb oldalán vannak aranyos kis varázsdobozok, kulcsszónak beírod a nevüket és megválaszolják a kérdésedet. ;)
Sziasztok! natur franciara ajanlanatok valakit aki tud is és jo az *r is!?
Nekem van infóm róla
Engem is érdekelne🏋✌️🙄
Sziasztok!
Ezt a szép kis Rokxi lányt nem próbálta még fel valaki? Milyen megéri vagy nyafogós?
Válaszok jöhetnek akár privátban is.
Tervezem. :) Csak hát az a logisztika.. (egyelőre részemről.)
Sziasztok! Nikollról tudnátok valami információt?
Tisztelt Látogatók!
Kérjük ezt a témát mellőzzék a fórumban
Megértésüket megköszönve
Bocsánat, jogos az észrevétel. Igen Mia 27 -ről írtam.