Ma szerencsém volt Roxana 18. Az eggyeztetés nehezen ment, nekem megfelelő, esti órákban egész héten a lány nem vette fel a telefont , vagy foglalt volt minden időpontja. Stratégiát váltottam és reggeli órákban lefoglaltam az esti időpontot. Pontos volt és találkozásunk előtt 10 percel felvette a kagylót, cimeggyeztetés stb. Helyszin nem mondható diszkrétnek, elég forgalmas helyen található és a lány a lépcsőház előtt várt. Szerencsére nem Záhonyba szól a lakcimkártyám. Lakás,ahogy már emlitették a kollégák, "célnak megfelel", többszobás de idegenekkel nem találkoztam, idegen zajokat nem hallodtam, azt feltételezem ketten voltunk. Elszámolás előre, de talán ez korrekt is, főleg ismeretlen vendégtöl.
Ami a lányt illeti, meglepően kedves és beszédes. Nem volt fapofa és pókerarc, mosolygot, viccelődött...ez nálam erős plusz pont. Kis aprócska csaj, de csoda szép mellekkel, szép popsi, lapos has, ami nálam nagyon nagy plusz pont. Képek valósak és talán élőbe a mosolyával még szimpatikusabb összeségében.
NF opciót kinált, de saját biztonságom érdekében, csak is kizárólag ovszerrel engedtem. Igen, igazolom és saját szemmel láttam a sok darabos ovszerdobozt, tehán nem igaz, amit előzőekben olvastunk, hogy elfogyhatott. Van, bőven.
Francia tudása figyelemreméltó, jól csinálja és nem unott az arca közbe. Plusz pont.
Szolgáltatásainak palettája normál kereteken belül abszolut kielégitő.
Ami fontos, hogy nálam abszolut nem nézte az időt, ez lehet a kölcsönös szimpátiának is köszönhető, de még egy piros pont a hölgynek.
Összegzésként: szakmailag még nem "kiéget", emberileg normális, csodás testtel rendelkező lány. Részemröl erősen ajánlott kategória, remélem még sok közös élményünk lesz vele ;) R2;)
Üdv és derüs izéket..
N.