Használtam, de két hírdetés is létezik Zsaklin(22) névvel, az egyik újnaki mondja magát a városban. Ezért adtam linket is,mert nem tudom Róla van infó vagy ugyan az két hírdetés, esetleg más csajról.
Használtam, de két hírdetés is létezik Zsaklin(22) névvel, az egyik újnaki mondja magát a városban. Ezért adtam linket is,mert nem tudom Róla van infó vagy ugyan az két hírdetés, esetleg más csajról.
misterX · Kvázi-tag · jobb felül kereső.
használd bátran.
staffi · Őstag · A telefon beszélgetésből sok mindent le lehet szűrni, hogy érdemes -e meglátogatni az adott hirdetőt vagy inkább hanyagolni kell! Én például kifejezetten alkalmazom azt ,hogy ha egy hirdető már a telefonbeszélgetés alatt se szimpatikus nekem akkor inkább nem látogatom meg!
staffi · Őstag · Igen! Amikor itt volt még először akkor is Carmen (Michelle) néven hirdetett .
TibetiSzerzetes · Tag · Aki régen Michelle volt?
Nyár végén is járt nálunk, de akkor én már az Árok -on látogattam meg, az ismert piac közeli helyen.
TibetiSzerzetes · Tag · Szombathely, Kaposvár fórumokon is lehet találni párat ;)
staffi · Őstag · Hm.. Carmen vissza jött :) amikor voltam nálla akkor még a Latika féle csapatba volt , megvoltam elégedve vele, fincsi kis nő volt :)
Gabo30 · Kvázi-tag · Visszatért Rami 20 :)
Igen a Te véleményedet olvastam, de itt nyiregyen más véleményt nem találtam, nem azért hogy nem bínék az itéletedben de nem árt ha van más tapasztalat is
TibetiSzerzetes · Tag · . . . ha tennél annyit, hogy rákeresel a nevére a fórumban, akkor rájöhetnél, hogy már megválaszolták a kérdésed (többek között én is) . . .
Tudom, hogy lustaság fél egészség, de engedd meg, hogy mi is lusták legyünk, és nem írjuk le még egyszer, amit már egyszer leírtunk ;)
üdv és derűs napokat
Helló Én Jessy 18 ajálanám ő biztosan 20 alatti.nekem bejött bár nem az a nagyheves de teszi a dolgát
A Dóra 29 nevű hölgy esetében kire gondolsz? Most nem hirdet ilyen nevű hölgy
Nem írtam semmi rosszat csak az igazságot,hogy Jázmin 33 egyáltalán nem hasonlít a képeire.Még segítsetek neki az *tveréshez
staffi · Őstag · Esélytelen ez most itt Nyíregyen !
Zsaklint nagy ivbe kerüljétek el mert,szép nő de a szex hozzá állása egy hihetetlen nula!
Sziasztok!
Megírom az eddigi tapasztalataimat.
Kezdem a legfrissebbel: Michele 22: Teljesen kellemes meglepetés, pozitív élményeim vannak. Nagyon rég szerettem volna már kipróbálni egy ilyen vékony lányt, az ellenérzéseimet leküzdve bevállaltam hogy mindenféle információ nélkül elmenjek hozzá. Már a telefonban is végtelenül kedves volt. Élőben gyönyörű, kedves, nem óranézős, annyira kis aranyos barátnő feeling volt hogy el se akartam hinni. A teljesítménye is hibátlan volt, nem nyafogott, tette a dolgát, és nagyon jól! Ő lesz a ritka lányok egyike akihez visszajárok.
Orsika 19: Közepes színvonal, kedves, de kicsit unott volt, de amit a szájával csinált az nagyon feljavította az összképet.
Dóra 29: Nagyon szép arc és mell, jól teszi a dolgát, intelligens, tetszett.
Beatrix 20: A hozzáállása nem az igazi, amúgy nagyon szép és szexi lány, sok dolog miatt nyafog, akció közben telefonál :) de az extrákban nagyon jó, mégse bántam meg hogy elmentem hozzá.
Ginadiamond: Istennő
Rami 20: Megbeszélt időre odaértem, nem vette fel a telefont, fél óra után meguntam, azóta se próbáltam.
Lara 25: már egy ideje nem hirdet, de ő sem vette fel a telefont a megbeszélt időben.
A régi kedvencek, akik hiányoznak: Léna, Helena
Sziasztok, megkérdezem még egyszer: tudtok ajánlani olyan tinit aki tényleg tini (18-19), és nem
- kisebbségi
- etnikum
- roma
- latin
- ...
és megbízható,nem lehúzós?
A nemtetsző jelzőt (1 kivételével)törölje nyugodtan a moderátor de kérem a hozzászólást hagyják meg. Más hozzászólásokban is szerepelnek ezek a jelzők.
Gabo30 · Kvázi-tag · 3- az egyben hirdető ?
Gabo30 · Kvázi-tag · Nem azért mentem am. csak ennyi ideje volt mert siettet valahová én 1 órát kértem de csak félórát tudott ajánlani ,jah és először voltam nála de nem utoljára.
Igen volt több,, egy jóó francia és Sz*x a javából , egy olyan Nő aki élvezi is amit csinál jó partner. igen a képek megfelelnek a valóságnak de élőben még jobb ..
Gróf Kurátor - Őstag (4173 hozzászólás) írta Tegnap, 19:44