Mint úriember, kérdezem, mégis milyen hasznos információkkal cáfolnád a leírtakat? Mert a pedigrédet tekintve nekem olybá' tűnik, hogy egy = jel kimaradt regisztrációkor.
Mint úriember, kérdezem, mégis milyen hasznos információkkal cáfolnád a leírtakat? Mert a pedigrédet tekintve nekem olybá' tűnik, hogy egy = jel kimaradt regisztrációkor.
Aliz20-t illetően becsatlakoznék: nemrég voltam nála..nagyon helyes, jó alakú lány aranyos pofival szép hajjal....na ez a külső, de...a kommunikáció nullához közelít, barátnőfeeling 0, fadarab feeling 9, pumpálod ő közben bámul a semmibe...van nyafi is, ezt most ne, ezt nem szeretem stb., abszolút ellentétes az örömlány alapkoncepciójával..pedig igen kedves voltam hozzá, próbáltam hangulatot teremteni is, de legyen hozzá kedves a radai rosseb...ha már fizettem rendesen "megpakoltam" a szép "lélektelen" testet, aztán húzás..."never again" kategória...nekrofiliára hajazó élményt keresőknek ajánlott
Zsoloka nagyon laza, csak kár, hogy dilettáns.
Szerzetes
Inkább olyan 27 körüli, s már nem emlékszem, de talán ez az életkor is volt megadva a neve mellett. Budapesti amúgy. Semmiképpen nem a kétes hirdető, ő már nagyon régen hirdet, s garanciás, bár ma már ez sem biztosíték, tudom.
üdv
Szerintem a Zsoloka itt a fórumon mindenkit leköröz a beszámolókkal :) nagyon lazán de mégis érthetően tudtára adja a fórumozó társainak azt ,hogy milyen az általa meglátogatott hölgy , mi vár a MT-ra ha elmegy ahoz a hölgyhöz akit meglátogatott ! Én kifejezetten szeretem olvasni a beszámolóit :D
Szia szabináról a debreceni fórumban találsz értékeléseket azt hiszem Szabina 34 vagy valami ilyesmi volt ott a neve évekig ott nyomta csá.
Sziasztok! Szabina 40 hölgyhöz érdemes menni? Jó szolgáltató? Priviben jobban örülnék az infonak. Elöre is köszi!
Te nem voltál Ginánál az biztos.
Gondolom akiről írtál, az Vivien23 (róla írtam én is), és nem Vivien24, aki kétes hírdetőként volt itt karácsonyí tájékán. Legalább is leírás alapján azt gondolnám . . .
üdv és derűs napokat
Üdv mindenkinek. Egy kis beszámoló körutjaimról Ginadiamond:már régóta elakartam jutni hozzá de nagyon nehéz volt időt egyeztetni vele ezért jó pár nappal későbbi időpontban egyeztünk meg.Alig akartam elhinni hogy mehetek mikor eljött a nagy nap már nagyon izgatott voltam a megbeszélt időpont előtt 5 percel hívom nem veszi fel akkor azt hittem hogy ez nem fog összejönni majd egy pár perc múlva hívom akkor már felvette és mondta is hogy miért hívtam a megbeszélt idő előtt ö nem az a fajta aki átveri az embert mondom ez korrekt na és bejutotam hozzá a képekről már lehetett sejteni hogy nem egy hétköznapi csaj.Nagyon jól nézni főleg abban ruciban amiben fogadott nagyon érti a francia nyelvet az aktus is jó volt meg minden csak nekem volt egy kis negatívumom hogy minden mü rajta ettől függetlenül aki még nem volt az próbálja ki.A következő Lina 20 egyeztetés rögtön tud fogadni mikor hívom itt vagyok és megyek fel a lépcsőn közben még beszélünk teloba már nyílik az ajtó és ott áll valaki aki kicsit hasonlít rá és azt mondja hogy vele beszéltem én mondom neki hogy az nem lehet mert ö már ott állt az ajtóban mikor még nekem valaki ajtó számot mondta meg amúgy is kifordultam volna mert nem az esetem volt és akkor úriember módjára fogalmaztam viszont akivel beszéltem a teloba öt lehet hogy meghúznám mert kellemes hangja volt.Alexandra26 inkább 36 képek alapján lehet hogy volt ilyen valamikor a francia az elmegy de az akció az nulla egész idő alatt egy szót sem szól mondtam is neki hogy ez engem zavar erre azt mondta hogy én vagyok az első akit zavar tipikus fadarab kölcsönös franciát nem szereti hátulról neki fáj úgyhogy gyorsba vettem a dolgot és hoztam *** moderálva *** na üdv mindenkinek.
Sziasztok!
Vivinél jártam. Már nincs Nyíregyen, sajnos...
Beszámoló-féle kellene ide, s meg is teszem. Tehát: Minden rendben ment, egyeztetés, fürdő, szolgáltatás, arc, test, minden rendben, valóságban is ugyanaz a lány nyit ajtót (na, jó, 95%-ban ugyanaz), mint a képeken.
Ezek azok az infók, melyeket bárki vár.
Fontos azonban megjegyeznem, hogy én már a telefonban el tudom dönteni, hogy menni akarok-e az adott hölgyhöz, vagy pedig messziről kerülöm, mint Putyint a törökök...
Ez a lány nemcsak hogy kedves a telefonban, hanem még kommunikálni is képes. Még viccelődni is. És hallani(!) a hangján, hogy nem a sarki kofához fogsz menni, hanem egy Lányhoz.
S mikor ajtót nyitott, s előttem belebegett a minijében a szobáig, hááát..., mit mondjak? Finom vonalak, szép arc, műszempilla, szép bőr, hihetetlen fenék. S itt jön, ami fontos a mondandómban: intelligens, kultúrált lény. Beszélni is tud. Igen, ez nagy szó ma már.
Most elment Nyíregyről, elmondása szerint...áh, de hát ki vagyok én, hogy a személyes gondjait ide biggyesszem?
Remélem, reméljük látunk még, Vivi!
Akik ismerenek, tudják, hogy nem kamu vagyok, nem ma.a..er, semmi ilyesmi nem vagyok. Beszámolóim csak a valóságot, a saját, egyéni véleményemet, meglátásomat tükrözik.
Csak ajánlani tudom. Jó szívvel.
Az ilyen információk nagyon fontosak, főleg a vendégkörnek, mivel így a volt névre is rá lehet keresni.
Ámbár nagy valószínűséggel igazad is lehet...
Maya képei máshol nem találhatóak meg. Az egyik képnél talál azonosságot, de azon ép egy meztelen férfi pozol :)
Illetve egy másik képnél található hasonlóság más képek között, ami az interneten fellelhető (egy kép fájl sok egyéb infot is tartalmaz, mint a gép azonosítója, amivel készítették, szoftver, amivel retutásálták, és még sorolhatni).
Szóval én máshol nem találtam meg ezeket a képeket.
üdv és derűs napokat
Csak egy kis érdekesség, nem biztos, hogy igazam van:
Én azért simán bepróbálkozok 'kétes hirdetőknél' is. Megvannak a saját eszközeim erre a szűrésre, és többször is volt, hogy, olyan élményt adott a 'kétes' hölgy, amilyet egy fotógaranciástól sem vártam volna. :) Nekem Maya (20) teljesen validnak tűnik. Ok, még nem beszéltem vele, nem voltam nála, de nálam simán bakancslistás az eddigi infok alapján. Ha meg Szamira nyit ajtót a 45-ös csípőjével, maximum tisztelgek, és megköszönöm a lehetőséget. :)
Sziasztok! A Záhonyi kislányról van valakinek valamilye. Én meglátogattam már egyszer és mindent összevetve megérte igaz ez még tavaj nyáron volt. Egy gondom volt a fürdő hiánya. A képeknek megfelel. Viszont érdekelne hog azóta jártak e a vízvezetékszerelők.😀
Ijjáááá! Rajtam kívűl emklékszik még valaki a Vanda-Kitti, később Vanda-Kinga párosra óóóóó azóta sincs párjuk.....
Alexandra 26: Nem hinném,hogy Ő van a képen! Szerintem plusz 10 év legalább, erősebb b*r sz*n!A hasa ami leginkább árulkodó,ahogy a képeket nézem, élőben teljesen más( biztos nem 1 gyermek)! Mellről nincs infó, a tartó végig fent maradt. Félidő korrekt elszámolás. Nem nyafog. Ennek tudatában látogassátok!
Az van, hogy a neiv nézelődőt, aki nem olvasója a fórumnak, simán megtévesztik. Kinéz egy lányt, felhívja, elmegy, és lesz ami lesz. Egyébként én is most néztem, hogy Maya néven a jól ismert Ami.. de még a főképet sem cseréli le!
Másik: írta valaki, hogy Anikó (aki nálam nagyon ajánlott kategória) felszedett egy kicsit. Priviben azt írták, hogy 20-30 kilót (!). Lehetséges ez? Én kb fél éve voltam nála, de ez ezért durva lenne.
Az új lányoktól mindenki tartózkodik az első beszámolóig? :-)
(Alice, Luana)
Csak abba nem gondolnak bele,hogy többet ártanak maguknak mint gondolnák!
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. Megírtam én is, de kimoderálták :)