ha ráírok valamelyik lányra akkor miért nem ír vissza?? eddig csak 1 válaszolt a sokból
ha ráírok valamelyik lányra akkor miért nem ír vissza?? eddig csak 1 válaszolt a sokból
Ezt én is próbáltam, nem szeretik a kommunikációnak ezt a formáját. Telefonálj, azzal többre mész.
Sziasztok!
Az alábbi hökgyekről kérnék infót ha járt már náluk valaki.
- Lily 24
- Paula 23
- Ágica 19
- Petra 24
És hogy ne csak kérjek adok is. :-)
Léna:
Nyíregyháza, nagykálló felés eső részén egy kis utcában rendel.
Gyönyörű szilikon mellek, nagyon izgató, még mindig borzongok. Franciája nagyon finom, nem finnyáskodik. Ajánlom!!!
Linda:
Agancsos utca vége, már voltam nála máskor is, megbízható. Szuper francia tudással. Ajánlom!!!
Bár gyakran látjuk egymást még személyesen nem nem volt alkalmam osztozni fájdalmadban, kérlek fogadd õszinte részvétem! Bár el sem tudom képzelni fájdalmadat, de a tündéri feleséged semmiképp nem pótolható és abban biztos vagyok, hogy semmiképpen sem jó helyen próbálkozol a hiánya lehet arra az egy órára enyhül, de biztos vagyok abban, hogy aztán többszörös erõvel tör rád. Na de nem vagyok én pap csak egy falubélid, kitartást és eröt kivánok neked, tényeket ne írj ha anonim akarsz maradni. Mi újság Ilken
Kedves Világifjú!
Pont ezért kell kerülni a roma lányokat...
Nem rasszizmusból, hanem azért mert egy jelentős részük a l*pásra, ***moderálva***-ra van berendezkedve.
Ha pedig tetszenek a roma lányok, akkor csak azokhoz menj el akikről korrekt, megbízható- nem reklámszagú beszámolót találsz (minél több, annál jobb) az oldalon.
Ennyi a "titok".
Helló Kit.Köszi a tanácsot,de a lányok többsége majdnem mind roma származású,és mindegyik tagadja.Tehát amelyeken nem látszik az is lehet hogy római.Ezt onnan tudom,mert mostanában nagyon sok időd töltöttem Mira 19 .Anyagi szolgáltatás nélküli sokat beszélgetünk.Ő sok hirdető lányt ismer mindegyik roma,1 -et ismer aki magyar származású.Egyébként ahogy te is írtad van amelyek korrekt ,mint Mira 19 .Viszont felmerül bennem a kérdés, hogy lehet egy örömlány korrekt?
Sziasztok!
Gréti 26 az a lány aki a korzóval szemben is dolgozott?
Sziasztok!
Igaz még nem írtam itt egy lányról se, de most megteszem. Vagy is két lányról van szó.
Orsika(19) és barátnőjéről írnék, akik az apróban hírdetnek. Ugyan is egy lányhoz mentem, és kettőt kaptam. Igazi férfi álom. Aranyosak, kedvesek és nem utolsó sorban tehetségesek. Az ***moderálva*** meglepően korrektek, és nincs semmi féle le**zás, és nem túrkálnak a holmiaid kőzt. Úgyan is véletlenűl ott hagytam a tárcám a szobában és örömmel láttam, hogy a p*nzem hiánytalanul megvan. Két órát voltam nálluk és még biztos, hogy visszamegyek, mert ezt mégegyszer muszály átélni. Szóval csak ajánlani tudom őket. Ha kedvesek és normálisak vagytok velük, akkor ők ezt meghálálják.
Sziasztok!
Norci 21 tudna valaki irni valamilyen infót? Kétszer már próbáltam hívni de sajna nem vette fel. Mondjuk lehet azért mert már elég késő volt...
Irjatok ha tudtok róla vmit vagy ha te is olvasod Kisslány akko Lécci dobj egy üzenetet privátban hogy mikor hívhatlak fel egyeztetni egy kiss romantikázást :)
Igy a képek láttán eszméletlenül bomba kisscsaj ha valósak a képek. Bárki bármit tud irjon. Előre is köszönöm :)
Világifiú! Rosszak az infóid,csak néhány roma csaj van itt a hirdetők között. Amúgy meg,ha roma is egy csaj,azzal semmi gond nincs részemről,ha jó hozzáállású. Voltam már roma lánnyal már kettőnél is és egyikben sem csalódtam. Én amúgy képek alapján és egy telefonbeszélgetés alapján el tudom dönteni,hogy az adott hölgy sumák vagy rendes. Sztem ehhez még olyan baromi nagy emberismeret sem kell,csak egy alap. Lőszert meg sose vigyél magaddal sokkal többet,mint amennyit a hölgynek szánsz. Ez egy alap biztonsági intézkedés. :) Bár mondom engem még nem vettek le soha sehol.
Acsávó.Én tegnap válaszoltam neked,meg adtam a pontos címem.Az oldal nem engedte nyílvonáságra,modora tanított . Az rossz modor, hogy valakitől már többször kérik a címét és ő megadja? Nem tudtam hogy ez neveletlenség. Rakamaz egyébként nem falu .Na mi lehet? Város.Ne hidd hogy én névtelen (anonim) akarok maradni,a hölgy akivel van a nézet eltérésem,(már levette a hirdetését) elmondom neked tudja a nevem,többször megismételte mikor bemutatkoztam neki. Azóta rájöttem az is neveletlenség, ha be mutatkozom.Nézd én holnap felhívom a hölgyet és neveletlen leszek ,be mutatkozom meg adom neki a pontos lakcímemet.Majd kérdez rá tőle hogy megettem-e? Abban igazad van ,próbálom a feleségem hiányát pótolni ,de nem fog sikerülni.Keresem Anitám a párját, de még hozzá hasonlot sem találok.Köszönöm a részvét nyilvánításod .Helló.
Helló WJDKS.Az oldalról 2 lánnyal feküdtem le.Mindkettő roma leszámolt megszüntette a hirdetését.Nem tudom hogy büszke legyek vagy szégyelljem-e magam. Majd télére biztos vissza jönnek.Amúgy romákkal semmi bajom,mivel az én származásom is cigány.Tehát furcsa volna ha lenézném őket.Ne hidd hogy megijesztettél,ezzel a töltényes sztorival..Tudom,kimondta neked ezt a dolgot.Üzenem neki ,hogy nem haragszom rá, egyenlőre. .Nem kell bujkálnia tudja jól hogy nőket soha nem bántok.Nézd hogy te azt állítod,hogy nekem lőfegyverem van.Ez így nem helyes állítás.A helyes megfogalmazás fegyvernek látszó tárgy.Ez lehet játék,riasztó, gázriasztó,.gáz,riasztó ,gumilövedékes. Ezek tárazás nélkül hordhatóak.5000 ft engedéllyel tárazással is. Éles lőfegyvere is kaphatsz engedély ha a foglalkozásod megkívánja vagy bizonyítod hogy veszélyben van az életed .Ezek után a sport egyesületi tagság megszerzése rendszeres tagdíj fizetés (7000ft) )A vizsga anyag 6-10 oldal A4 elméleti+gyakorlatban leadott éles lövés, és megszerezted az engedélyedet.Nem nagy ügy.Hogy nálam mi volt ? Rád bízom a döntést..Ha azt állítod hogy hogy olyan fegyver volt nálam( amit persze nem is láttál) ami emberi élet kioltására alkalmas ,erre én azt mondom ez rossz hírnév keltése.Ami bűncselekmény ha nem tudnád.Ellenben én megköszönöm neked ha ezt híreszteled.Mivel van itt egy pár ellenségem,és egy éles lőfegyvernek hatalmas vissza tartó ereje van. Azt állítod hogy éles volt a lőfegyver,és ha igen, az engedélyemet is bemutatom a hatóságosnak sőt ha akarod neked is.Amelyikbe pedig a fent felsoroltak fegyvere egyike (gáz ,riasztó,stb).ahhoz viszont nem kell engedély. Ehhez annyit tudok még hozzá fűzni a lány akitől az információt kaptad Ő tudja mi az igazság.Ne feled nem szabad dobálózni a szavakkal,ilyen esetben főleg ha nem is láttad. A helyes kifejezés fegyvernek látszó tárgy,ami akár persze lehet emberi élet kioltására alkalmas úgy nevezett éles lőfegyver. Mira nem haragszom.Semmilyen bajt nem okoztál.
...WJDKS nem szó szerint értette a lőszert szerintem. Csak virágnyelvi fogalmazás helyett írta. Írhatta volna, hogy több rózsaszálat ne vigyél, mint amit megbeszéltél a hölggyel telefonban. Javítsatok ki, ha tévednék...
üdv és derűs napokat
Barátom, itt komoly gondok vannak. Keress meg egy szakembert, ezt mint felebarátod tanácsolom.
Üdv,
BJ
Szeva!Kitty38-ról valaki rendelkezik ifóval?
Szia, a lokációról és az ***moderálva***ról igen, megy privibe
BJ
blackpass, igen ő az a Grégi aki régen ott d*lg*zott!!
Nagy az isten àllatkertje úgy làtom :) lőszert a p**zre értette :) ,hogy nem kell 60-70 ***moderálva*** menni egy lànyhoz (màr ha nem annyit szànsz neki a oda adni :D ) és akkor nem történhet nagy baj!! Ezen az oldalon azt kell leirni,hogy milyen negatív vagy pozitív tapasztalatid van a hölgyekkel,nem RAMBOSKODNI kell itt,ilyen fegyver meg olyan fegyver!! Fegyver minden férfinak a làba közt van,kinek kisebb,kinek nagyobb,valakinek koràn sül el,valakinek később sül el a fegyver :) de ne COWBOY-t jàtszanak màr a vendégek,ha mennek egy lànyhoz!! :)
Jól látod Tibeti Szerzetes a lőszer alatt a virágszálat értettem. Most olvastam vissza,hát Világifiu valamit nagyon félreértett. :)))
Szia Bugajakab! Világifú csak félreértette,mert a lőszert ő valós lőszerként értelmezte,nem virágszálként vagy Mátyás királyként,ahogy én gondoltam. :) Amúgy jól vagy,minden okés Bugajakab? Rég láttalak errefelé. :)