Cindy:
Néhány pozitív hozzászólás után meglátogattam Cindy-t. 2 hétig van a városunkban Glóriával együtt, tehát még a héten (igaz ma a hétfőt kihagyja). Telefonon pár hívás után elértem viszonylag könnyen, kellemes hang, ***moderálva***. Ebben viszont minden: csók, NFVSZ stb. Na, gondoltam félórácskával megnézem. Víztorony környéke, lakás korrekt. A hölgy van a képeken, bár van olyan képe, amin a hasikáját ügyesen eltüntették :-) Na de egyébként stimm minden. Teljesen korrekt szoláltató, keresi a vendég igényeit. A csók inkább csak "nyelves nyalogatás", az én felfogásomban nem ilyen, de ez egy dolog. Franciát megfelelően beszéli, nem felsőfokon, de egész jól. Lent is finom, tiszta, érdemes kicsit kényeztetni, vagy tényleg élvezi, vagy jó színész :-) Lovaglással folytattuk, amit szintén jól művel, majd hátulról, a szép popsiját nézve fejeztük be. Összességében nagyon kellemes hölgy, csak ajánlani tudom.
Ui: Glóriával együtt is kényeztetnek, de csak a vendéget. Egymást nem. Viszont "vándormuzsikusok", úgyhogy ki tudja mikor lesznek megint. HAJRÁ!